ISOMO

Contactgegevens ISOMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ISOMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ISOMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1, Wittestraat 8501 Heule - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-35-19-64 32-56-35-19-64

Fax (fax): 32-56-35-92-10 32-56-35-92-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ISOMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ISOMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ISOMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ISOMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ISOMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ISOMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ISOMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ISOMO
Products information ISOMO

BTW identificatienummer (tax): BE02778137207
Ondernemingsnummer: 2034088134
Hoofdstad (capital): 870,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 100,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in ISOMO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sound insulation materials

Profiel (profile): Distributor & processor of Akomine (Melamine foam Basotect): Laminated products - Project-oriented approach

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ISOMO
(Get full report from official database of BE for ISOMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ISOMO
Addition kinds of activities for ISOMO

20330300. Vruchten en fruitproducten, in blikjes, potten, enz. | Fruits and fruit products, in cans, jars, etc.
26790702. Golfkarton: gemaakt van aangekocht materiaal | Corrugated paper: made from purchased material
35230405. Clippers, voor dierlijk gebruik: hand of elektrisch | Clippers, for animal use: hand or electric
36950202. Instrumentatie type tape, leeg | Instrumentation type tape, blank
75339901. Katalytische conversie | Catalytic conversion
83220000. Individuele en familiale diensten | Individual and family services

Werken bij ISOMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ISOMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ISOMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ISOMO. Looking for open vacancies in other companies

 • Postbode Meise (m/v) (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

 • Loodgieter (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, een bloeiend bedrijf in de bouw, bestaat sinds 2001. Gelegen in de omgeving van Wilrijk met 4 kernactiviteiten. - Totaal projecten van begin tot einde voor zowel bouw als industrie. - Metaal - Electriciteit - HVAC Op de verschillende werven sta je in voor de montage van sanitaire- en verwarmingsinstallaties, dit is zowel bouw als industrie. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van sanitaire elementen alsook HVAC en centrale verwarming. Je kan zelfstandig toestellen installeren en afkitten. Je staat in voor de installatie van A tot Z.

 • 1st Line Support Engineer M/V (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Support Engineer verleen je informaticaondersteuning voor hard- softwaretoepassingen aan klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Ligt het netwerk plat of laat de bedrijfssoftware het afweten? Raakt iemand niet ingelogd of staat er een migratie van de mailserver op de planning? De klant rekent op jou! Je maakt gebruik van een ticketingtool: je maakt zelf tickets aan bij incidenten of volgt tickets op. Dat wil zeggen dat je best wel stressbestendig moet zijn. Maar hé, je bent een redder in IT-nood. Piece of cake dus!

 • Handige winkelmedewerker - Sanitair - Familiebedrijf (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Harelbeke zijn wij op zoek naar een verkoper voor de sanitairafdeling . Samen met je collega sta je klanten met raad en daad bij. Daarnaast zal je ook regelmatig nieuwe producten aanvoeren, bv met een heftruck of elektrische transpallet. Je werkt telkens van maandag tot en met zaterdag. Natuurlijk krijg je dan enkele vaste vrije dagen tijdens de week (dit is bespreekbaar). Het loon voor deze functie is €11,50/u. Toon je interesse? Solliciteer dan snel met jouw cv erbij!

 • Strijkhulp/Huishoudhulp te Kortenberg (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Je zal tewerkgesteld worden in ons strijkatelier te Kortenberg. Dit kan gecombineerd worden met enkele klanten waar je als huishoudhulp aan de slag kan gaan. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

 • schoonmaakhulpen m/v (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: D.O.L

  Type: Dienstenchequebaan

  DOL (dienstenonderneming Lichtervelde) is dringend op zoek naar een nieuwe medewerker. Je gaat bij klanten thuis schoonmaken via dienstencheques.

 • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: SENOIRS CARE-ION

  Type: Vaste Job

  Als directeur ben ik fier op ons WZC. Momenteel zijn we op zoek naar verpleegkundigen (bachelor of gegradueerd) die het hart op de juiste plaats hebben en die met een gelijkaardige visie hun werk willen uitvoeren. Ons WZC is een heel modern gebouw (2017) dat zich aan de rand van de dorpskern heeft gevestigd en zich van andere WZC onderscheidt omwille van zijn uitstraling in gezelligheid en rust. Dit voelt u al bij het binnenkomen: zeer open, veel raampartijen en met zicht op onze mooie rustige groene binnentuin en terras. Omwille van de kleinschaligheid (80 bewoners) is onze visie dan ook heel duidelijk: de familiariteit en huiselijkheid bewaren! Iedereen kent iedereen waardoor elk personeelslid dan ook heel snel kan acteren en dadelijk actie kan ondernemen. De uitstraling die het gebouw mee heeft aan de buitenkant moet tevens voelbaar zijn vanbinnen en daar gaan we voor! Onze bewoners worden meegenomen in dit hele proces en nemen actief deel aan deze ontwikkeling. Voelt u zich aangesproken? Wil je deze meerwaarde in zorg ondersteunen? Ben je gemotiveerd om mee te groeien in de verder ontwikkeling hiervan? Wil u het verschil maken? Kom dan solliciteren en geef jezelf een kans!

 • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

 • Junior Auditor word gewaardeerd voor je inzet - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een functie als extern Auditor? Wil je graag je kennis en ervaring ten volste optimaliseren? Vind je het belangrijk een echte meerwaarde te vormen voor een werkgever? Solliciteer hier en maak het verschil! Junior Auditor - de functie Vanaf de start krijg je de kans een integrale rol te spelen in audit opdrachten bij de klant. Afhankelijk van jouw ervaring kan je op termijn de klantenbesprekingen voor jouw rekening nemen alsook de supervisie en begeleiding van minder ervaren collega's. Je wordt met andere woorden opgeleid volgens de hoogste standaarden en krijgt de ruimte en ondersteuning om je carrière verder te ontwikkelen

 • DOCENT FRANS (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

 • Verpleegkundige WZC regio Landen (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

 • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: V-FOLD

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

Zoek naar antwoorden van ISOMO in sociale netwerken
Look for responds of ISOMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ISOMO. Laat een reactie achter voor ISOMO. ISOMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ISOMO. Leave a respond for ISOMO. ISOMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ISOMO op de google maps. Adres en contacten ISOMO
Location of ISOMO on the google maps. Address and contacts of ISOMO

Andere gerelateerde bedrijven als come ISOMO ISOMO: Janssen Bouwmarkt BVBA | COIFFURE REFLEX | Albi Finance SPRL | Waag (De) VZW | K. VAN DE VEIRE

Other related companies as ISOMO: Janssen Bouwmarkt BVBA | COIFFURE REFLEX | Albi Finance SPRL | Waag (De) VZW | K. VAN DE VEIRE

ISOMO is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ISOMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02778137207. Het bedrijf ISOMO bevindt zich op het adres: 1, Wittestraat 8501 Heule - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 870,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 100,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is Distributor & processor of Akomine (Melamine foam Basotect): Laminated products - Project-oriented approach. Branchecategorie is Sound insulation materials. Producten gemaakt in ISOMO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ISOMO is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ISOMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ISOMO, openstaande posities, locatie van ISOMO op de kaart.

ISOMO is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ISOMO, company assigned to the tax number BE02778137207. The company ISOMO is located at the address: 1, Wittestraat 8501 Heule - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 870,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 100,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is Distributor & processor of Akomine (Melamine foam Basotect): Laminated products - Project-oriented approach. Industry category is Sound insulation materials. Products created in ISOMO were not found.
The main activity of ISOMO is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ISOMO is not available. You also can look at reviews of ISOMO, open positions, location of ISOMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ISOMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ISOMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ISOMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ISOMO, employees, financial statistics.