Eternum SA

Contactgegevens Eternum SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eternum SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eternum SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Tirlemont 66; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux), België

Telefoon (phone): 081 61 25 32 (+32-081 61 25 32) 081 61 25 32 (+32-081 61 25 32)

Fax (fax): 081 61 33 00 (+32-081 61 33 00) 081 61 33 00 (+32-081 61 33 00)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eternum SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eternum SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eternum SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eternum SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eternum SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eternum SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eternum SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eternum SA
Products information Eternum SA

BTW identificatienummer (tax): BE06231689453
Ondernemingsnummer: 9545989990
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 332,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Housewares - Mfg. & Whol

Product categorie (product category): Cutlery sets - Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eternum SA
(Get full report from official database of BE for Eternum SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eternum SA
Addition kinds of activities for Eternum SA

372803. Vliegtuigen landing assemblies en remmen | Aircraft landing assemblies and brakes
769919. Lederen goederen en bagage reparatie diensten | Leather goods and luggage repair services
22110211. Schoenen stoffen | Shoe fabrics
22119905. Vogeloogje luier doek, katoen | Bird's-eye diaper cloth, cotton
24310106. Deurbekleding, hout | Door trim, wood
24991101. Gesneden en gedraaid hout | Carved and turned wood
50820101. straatstenen | Pavers

Werken bij Eternum SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eternum SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eternum SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eternum SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (KORTRIJK) (m/v/x) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Team coach Call agents (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

  • Installateur Branddetectie (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen - Stokkem zijn we op zoek naar een installateur Je takenpakket bestaat uit: - Kabelwerkzaamheden, zoals het leggen en verleggen van kabels - Mechanische werkzaamheden, zoals het plaatsen van kabelbanen, kabelgoten en buizen - Elektro-werkzaamheden, zoals het aansluiten van elektromotoren, motorisch en pneumatisch aangedreven kleppen, stroomverdeelkasten en panelen, het onderhoud van elektrische installaties, testen en in bedrijf stellen. - Op verplaatsing werken

  • Onderhoudstechnieker 3 ploegen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van mechanische en elektrische storingen of defecten aan verschillende productiemachines om een goede werking van de fabriek te garanderen. Dit omvat volgende taken: - Uitvoeren van diagnoses op stilgevallen/falende machines en achterhalen van de oorzaak hiervan - Uitvoeren van herstellinge - Correct afstellen van de machines - Daarnaast verricht je preventieve onderhoudswerkzaamheden en werk je mee aan investeringen en nieuwe projecten

  • Elektromechanieker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

  • Stukadoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een stukadoor, binnenbepleistering.

  • Huishoudhulp Kortemark - vanaf 10 tot 38u per week (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    HULP IN HUIS verwent je met mooie loonvoorwaarden, maaltijdcheques, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, mogelijkheid electrische fiets, spaarpuntensysteem, verlof vrij te kiezen,... Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Kortemark, Handzame, Zarren. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag (vanaf 10uur tot) fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl.

  • Jobstudenten 18+ met eigen vervoer regio Leuven - Tienen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten met eigen wagen/bromfiets om te poetsen in de regio Tienen - Leuven. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: op afroep tijdens het schooljaar Uurrooster (18u-20u/week): - Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16u en 20u, woensdag tussen 12u en 17u

  • Bediende verkoper Colruyt Assebroek (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • Product Management Assistant (GENVAL)

    Regio: GENVAL

    Bedrijf: KING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Product Management Assistant sta je in voor de administratieve ondersteuning van de Product Managers: Beheer van de technische fiches en certificaten per artikel (digitale bibliotheek). Nodige product documentatie voor website & webshop aan marketing afdeling bezorgen Behandelen van aanvragen van klanten: technische fiches, msds (veiligheidsbladen), voedingscertificaten

  • System & Software Engineer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Je krijgt een degelijke en grondige inwerkingstijd om jezelf te bewijzen * Je ontwerpt en implementeert iTop CMDB-modules en extenties in PHP * Je manipuleert data en importeert

Zoek naar antwoorden van Eternum SA in sociale netwerken
Look for responds of Eternum SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eternum SA. Laat een reactie achter voor Eternum SA. Eternum SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eternum SA. Leave a respond for Eternum SA. Eternum SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eternum SA op de google maps. Adres en contacten Eternum SA
Location of Eternum SA on the google maps. Address and contacts of Eternum SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Eternum SA Eternum SA: BEGONIA | VOYAGES A?ROTOUR | CORNEEL WULLEPIT | 'T KIOSKE | Croc'In SA

Other related companies as Eternum SA: BEGONIA | VOYAGES A?ROTOUR | CORNEEL WULLEPIT | 'T KIOSKE | Croc'In SA

Eternum SA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eternum SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06231689453. Het bedrijf Eternum SA bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Tirlemont 66; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 332,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cutlery sets - Whol.. Lijst met producten zijn Housewares - Mfg. & Whol.
De hoofdactiviteit van Eternum SA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eternum SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eternum SA, openstaande posities, locatie van Eternum SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eternum SA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eternum SA, company assigned to the tax number BE06231689453. The company Eternum SA is located at the address: Chauss茅e de Tirlemont 66; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 332,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cutlery sets - Whol.. List of products are Housewares - Mfg. & Whol.
The main activity of Eternum SA is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Eternum SA is not available. You also can look at reviews of Eternum SA, open positions, location of Eternum SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eternum SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eternum SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eternum SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eternum SA, employees, financial statistics.