Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express)

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express)
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express)

Contactgegevens Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express): address, phone, fax, email, website, opening hours

Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brucargo 725; 1931; Machelen (Brucargo), België

Telefoon (phone): 02 751 93 36 (+32-02 751 93 36) 02 751 93 36 (+32-02 751 93 36)

Fax (fax): 02 751 95 77 (+32-02 751 95 77) 02 751 95 77 (+32-02 751 95 77)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express)
Products information Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express)

BTW identificatienummer (tax): BE05705718994
Ondernemingsnummer: 3040161132
Hoofdstad (capital): 447,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 305,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Customs consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express)
(Get full report from official database of BE for Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express))

Aanvulling soorten activiteiten voor Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express)
Addition kinds of activities for Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express)

202402. Zuivel gebaseerde bevroren desserts | Dairy based frozen desserts
01810201. Bloemistengroenten, geteeld: groei van | Florists' greens, cultivated: growing of
28330212. Morfine en derivaten | Morphine and derivatives
33121002. Gegalvaniseerde pijpen, platen, lakens, enz.: Ijzer en staal | Galvanized pipes, plates, sheets, etc.: iron and steel
36120317. Tripping transformatoren | Tripping transformers
37140122. Radiatoren en radiator schalen en kernen, motorvoertuig | Radiators and radiator shells and cores, motor vehicle
61590000. Diverse zakelijke kredietinstellingen | Miscellaneous business credit institutions
87489902. Educatief adviseur | Educational consultant

Werken bij Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express). Looking for open vacancies in other companies

  • Mailroom operator te Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Mechelen zijn we DRINGEND op zoek naar een Mailroom Operator VANAF MAANDAG 08/10. Als Mailroom Operator sta je in voor de postverwerking in functie van een correcte en tijdige levering van poststukken (ontvangen, verdelen, verzamelen, ... van interne post). Ook ontvang je aangetekende zending en diverse koerierdiensten en maak je poststukken verzendklaar. Ook algemene operationele taken zoals opladen van de frankeermachine en uitvoeren van algemene administratieve taken behoren tot het takenpakket van een Mailroom Operator.

  • Technieker/Steller (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het spuitgietbedrijf zoekt een technieker met een breed interesse- en kennisveld. Je begint te werken in de daguren in de week voor de opleiding. Later kan je in de daguren blijven werken maar je zou ook moeten openstaan voor wisselende ploegen. De technieker krijgt de technische verantwoordelijkheid over een 30tal machines. Je kan samen met je collega's problemen oplossen en de productie optimaliseren, de matrijzen wisselen en de machines laten aanlopen. Er bestaat een grote backup vanuit het bedrijf. Na 6 maanden (interne en externe) opleiding via interimcontract in de week krijgt je een vast contract. Meteen vast in dienst gaan, is bespreekbaar.

  • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

  • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Okegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OKEGEM)

    Regio: OKEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Etikhove/Maarkedal (ETIKHOVE)

    Regio: ETIKHOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

  • Verpleegkundige Heelkunde (kortverblijf) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IMELDAZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    Je bent een verpleegkundige die warme zorg en persoonlijke contacten belangrijk vindt. Daardoor heb je een helpend hart voor je patiënten. Integrale en kwalitatieve zorg verlenen, dat is je ding – ook als je voor complexe zorgvragen en snel veranderende situaties komt te staan. Natuurlijk krijg je daarvoor steun en coaching van je collega’s, een multidisciplinair team waarin je je meteen thuis voelt. Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en communiceert vlot.

  • Montreal Associates - Devops Solution Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a Devops Solution Architect for a client based in Brussels.     Job Description   We are looking or a Devops Solution Architect to design processes to support the continuous integration/delivery of applications and services.  Key areas /experience: CI/CD design, implementation and defining best practice Automating the scaling, management and employment of CI/CD Integrating testing methodologies into CD pipelines Utilizing REST APIs to integrate CI, testing and deployments systems Configuration of RHEL Linux/VMware Lead client engagements to improve Devops environments across functional areas Implement Devops pipeline tools in support of client needs Present a broad knowledge across various products across the Devops spectrum Work closely with different organizations at clients Implement solutions for automation of application build, test, deployment,   Profile Jenkins, Github RHEL Linux VMware Docker, Chef, Kubernetes Gradle, Apache Ant, Jenkins, Maven, RPM, Bower, NPM Groovy, Bash, Perl, Python, Ruby, PowerShell    Details Location : Brussels Duration: 3 months + extension Starting date: ASAP Language: English Reference: Mcau - 37652    If you are interested by this position of DevOps Solution Architect and available, you can send your updated CV via the button below.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

  • Stagiair(e) m/v in HR Human Supports (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar een enthousiaste, toffe stagiair(e)! Jouw focus ligt op het commerciële en het matchen van kandidaten aan de juiste bedrijven. - Je staat in voor het onthaal en de inschrijvingen op kantoor - Je haalt vacatures binnen en zoekt perrmanent naar potentiële kandidaten - Je contacteert telefonisch de bedrijven om de juiste kandidaat te matchen aan de vacature Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

Zoek naar antwoorden van Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express) in sociale netwerken
Look for responds of Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express). Laat een reactie achter voor Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express). Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express). Leave a respond for Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express). Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express) op de google maps. Adres en contacten Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express)
Location of Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express) on the google maps. Address and contacts of Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express)

Andere gerelateerde bedrijven als come Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express) Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express): ZETEL BANK CORLUY | FITNESS "DE MIESTER" | COIFFURE CةSAR | H. Waterfront | ERIC VAN PETEGHEM

Other related companies as Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express): ZETEL BANK CORLUY | FITNESS "DE MIESTER" | COIFFURE CةSAR | H. Waterfront | ERIC VAN PETEGHEM

Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express) is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05705718994. Het bedrijf Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express) bevindt zich op het adres: Brucargo 725; 1931; Machelen (Brucargo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 447,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 305,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Customs consultants. Producten gemaakt in Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express) is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express), openstaande posities, locatie van Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express) op de kaart.

Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express) is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express), company assigned to the tax number BE05705718994. The company Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express) is located at the address: Brucargo 725; 1931; Machelen (Brucargo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 447,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 305,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Customs consultants. Products created in Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express) were not found.
The main activity of Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express) is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express) is not available. You also can look at reviews of Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express), open positions, location of Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Demarteau Air Freight (Dept. Universal Express), employees, financial statistics.