SGS Destpack

Contactgegevens SGS Destpack: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SGS Destpack: address, phone, fax, email, website, opening hours

SGS Destpack

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Polderdijkweg 407HAVEN; 2030; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 545 84 11 (+32-03 545 84 11) 03 545 84 11 (+32-03 545 84 11)

Fax (fax): 03 545 84 19 (+32-03 545 84 19) 03 545 84 19 (+32-03 545 84 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SGS Destpack: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SGS Destpack"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SGS Destpack"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SGS Destpack, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SGS Destpack. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SGS Destpack, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SGS Destpack. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SGS Destpack
Products information SGS Destpack

BTW identificatienummer (tax): BE08079315185
Ondernemingsnummer: 1320251464
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 280,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Control organisations; Laboratories - General; Packing (Marine & air transport); Distribution services - Brochures & samples

Product categorie (product category): Custom packing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SGS Destpack
(Get full report from official database of BE for SGS Destpack)

Aanvulling soorten activiteiten voor SGS Destpack
Addition kinds of activities for SGS Destpack

349100. Industriële afsluiters | Industrial valves
27410303. Directories, telefoon: uitgeverij en drukwerk | Directories, telephone: publishing and printing
27890101. Kaartmontage | Map mounting
36990107. Elektrostatische deeltjesversnellers | Electrostatic particle accelerators
39140303. Ecclesiastische ware, tin | Ecclesiastical ware, pewter
39910202. Verf kwasten | Paintbrushes
50510301. Koper | Copper
92290103. Openbare Veiligheidsstatistiekencentrum, Overheid | Public safety statistics center, government

Werken bij SGS Destpack: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SGS Destpack: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SGS Destpack. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SGS Destpack. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de inpak van diverse groenten. Je wordt tewerkgesteld in een familiaal bedrijf. Het betreft een functie in dag.

  • Magazijnsmedewerker LOON: 16.20euro/u in 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 056/620590 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Bediener houtbewerkingsmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kuurne zoekt Konvert een gemotiveerde teamplayer om een hecht team te vergezellen in de houtsector. Als opstart ga je aan de slag als polyvalent machinebediener bij de invoer van houten platen. Tijdens de drukkere periode kan je jezelf bewijzen door gemotiveerd en leergierig aan de slag te gaan. Indien je de job graag doet en je een positieve interim periode kan afleggen, is een vast contract zeker mogelijk! Heb jij een heftruckervaring en eerste kennis van het bedienen van een cncmachine dan heb je reeds een voetje voor... reageer snel en ga aan de slag!

  • Procesoperator volcontinu (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationaal stabiel bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een gedreven procesoperator. Uw takenpakket: - Het foutloos ontwikkelen van papierrollen en ervoor zorgen dat het productieproces vlot verloopt. - iInstellen en bedienen van machines. - Procesopvolging in de afdeling. - Meehelpen bij stilstanden en breuken. - Delen van informatie, kennis en kunde met collega's. - Rapporteren aan de meestergast. - Materialen vervoeren met de heftruck en rolbrug. - Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • Kok (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

  • Machinebediener dag (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiale KMO in Anzegem zijn we op zoek naar machine operatoren. Onze klant staat in voor het bewerken van kleefband. Tot je taken behoren: instellen van de machine adhv parameters kwaliteitscontrole door steekproeven verpakken van goederen en klaarzetten voor verzending klein onderhoud van de machines: schoonmaken

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Nevele/Hansbeke (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Aalst (Aalst, Hofstade, ...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Projectleider Speciale Technieken (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Technieken Bogaerts

    Type: Vaste Job

    Als jong en dynamisch studiebureau technieken zijn wij opzoek naar een projectleider speciale technieken voor het opvolgen van diverse werven over Vlaanderen. Als projectleider speciale technieken ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van allerlei speciale technieken in gebouwen zoals HVAC, liften, elektriciteit, sanitair, ... bij diverse type van gebouwen. Onze kantoren in Laarne – Kalken zijn jou uitvalsbasis, de werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je begeleidt de speciale technieken op verschillende werven mee in goede banen; Je kan goed in een bouwteam en met aannemers samenwerken; Je staat in voor de contracten, de uitvoering en oplevering van allerlei speciale technische installaties; Je bewaakt het budget, de kwaliteit en volgt deze op;

  • E & I Ingenieur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een E&I Ingenieur voor de regio Gent. verantwoordelijkheden: - lastenboeken opmaken (voor om aarding tankenparks, algemene aarding, middenspanning, datakabels, automatisatie, instrumentatie,...) - obv lastenboek: tender uitschrijven - binnenkomende offertes bekijken en onderaannemers kiezen - coördineren en controleren van werken onderaannemers - opvolgen betalingen - schrijven vergunningnen - ad hoc field problemen oplossen

  • Schoonmaakinspecteur (voor de werfreserve) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: LEVANTO DIENSTEN

    Type: Werfreserve

    Jouw functie: je stuurt een team van een 40-tal vaste en tijdelijke schoonmaakmedewerkers aan; je past je eigen professionele vakkennis en werkervaring toe om jouw medewerkers verder op te leiden in de schoonmaak. Je coacht en ondersteunt hen waar nodig; indien nodig werk je actief mee op de werven en geef je het goede voorbeeld; je zorgt voor de bevoorrading op de verschillende schoonmaakwerven in de regio Antwerpen en Mechelen; je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de wekelijkse planning; je bezoekt op regelmatige basis alle schoonmaakwerven en je voert de nodige kwaliteitscontroles uit; je zorgt voor het beheer en het naleven van de werkprocedures; je zorgt voor een correcte administratieve opvolging van onze klanten; je bent de rechterhand van de bedrijfsleider.

  • BARISTA (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je maakt de warme dranken klaar. Je kan goed met een koffiemachine werken.

Zoek naar antwoorden van SGS Destpack in sociale netwerken
Look for responds of SGS Destpack in social networks

Lees alle opmerkingen voor SGS Destpack. Laat een reactie achter voor SGS Destpack. SGS Destpack bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SGS Destpack. Leave a respond for SGS Destpack. SGS Destpack on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SGS Destpack op de google maps. Adres en contacten SGS Destpack
Location of SGS Destpack on the google maps. Address and contacts of SGS Destpack

Andere gerelateerde bedrijven als come SGS Destpack SGS Destpack: ARTBO SPRL | KBC | Translomat sa-Thiebaut | SUBRICO | DE NACHTWACHT

Other related companies as SGS Destpack: ARTBO SPRL | KBC | Translomat sa-Thiebaut | SUBRICO | DE NACHTWACHT

SGS Destpack is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SGS Destpack, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08079315185. Het bedrijf SGS Destpack bevindt zich op het adres: Polderdijkweg 407HAVEN; 2030; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 280,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Custom packing. Lijst met producten zijn Control organisations; Laboratories - General; Packing (Marine & air transport); Distribution services - Brochures & samples.
De hoofdactiviteit van SGS Destpack is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SGS Destpack is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SGS Destpack, openstaande posities, locatie van SGS Destpack op de kaart.

SGS Destpack is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is SGS Destpack, company assigned to the tax number BE08079315185. The company SGS Destpack is located at the address: Polderdijkweg 407HAVEN; 2030; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 280,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Custom packing. List of products are Control organisations; Laboratories - General; Packing (Marine & air transport); Distribution services - Brochures & samples.
The main activity of SGS Destpack is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SGS Destpack is not available. You also can look at reviews of SGS Destpack, open positions, location of SGS Destpack on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SGS Destpack, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SGS Destpack, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SGS Destpack, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SGS Destpack, employees, financial statistics.