Wilca Decor BVBA

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Wilca Decor BVBA
Private companiesTextile Mill Products • Wilca Decor BVBA

Contactgegevens Wilca Decor BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wilca Decor BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wilca Decor BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Omgangstraat 11; 2880; Bornem (Mariekerke), België

Telefoon (phone): 052 33 58 89 (+32-052 33 58 89) 052 33 58 89 (+32-052 33 58 89)

Fax (fax): 052 34 24 68 (+32-052 34 24 68) 052 34 24 68 (+32-052 34 24 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wilca Decor BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wilca Decor BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wilca Decor BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wilca Decor BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wilca Decor BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wilca Decor BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wilca Decor BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wilca Decor BVBA
Products information Wilca Decor BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05187713623
Ondernemingsnummer: 8518493652
Hoofdstad (capital): 100,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 110,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Interior decoration; Painting contractors

Product categorie (product category): Curtains and curtain fixtures - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wilca Decor BVBA
(Get full report from official database of BE for Wilca Decor BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wilca Decor BVBA
Addition kinds of activities for Wilca Decor BVBA

228200. Gooiende en kronkelende molens | Throwing and winding mills
514100. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line
599916. Kunst, fotolijsten en decoraties | Art, picture frames, and decorations
737500. Informatie retrieval diensten | Information retrieval services
28210106. Polyurethaanharsen | Polyurethane resins
28920211. Nitroglycerine (explosief) | Nitroglycerin (explosive)
45810301. Luchthaven | Airport
73490200. Bouwonderhoud schoonmaakdienst | Building component cleaning service

Werken bij Wilca Decor BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wilca Decor BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wilca Decor BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wilca Decor BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 30u Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant van de luchthaven is op zoek naar verschillende magazijniers voor hun afdeling te Cargo luchthaven. Opbouwen van paletten en vrachten met betrekking tot cargo-vliegtuigen Laden en lossen van trucks Het behandelen (verpakken, aanbrengen van netten,…) van vrachtgoederen volgens strikte procedures.

  • Productiearbeider - Orderpicker - Logistiek - Colruyt Group (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen, potjes op de machine zetten, het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen, maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…), maken van salades (krabsla, vleessla,…), verpakken, etiketteren,… maken hier allemaal deel van uit. Als magazijnier in onze distributie centra ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de goederen die onze winkels bevoorraden. Met oog voor veiligheid en kwaliteit draag je samen met je collega’s bij tot een vlot verloop van de logistieke ketting. Vanuit deze functie kan je doorgroeien naar een job met meer verantwoordelijkheid, zoals heftruckchauffeur, lader en losser van opleggers, verantwoordelijke expeditieplein en verantwoordelijke kaai.

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • Administratief Assistent bij TNT Express te Brucargo (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant TNT zijn wij zeer dringend op zoek naar een persoon die administratief sterk is. Heel breed takenpakket – allround administratie – verantwoordelijk voor planning/contact uitzendbureau/tikkingen Blindelings vertrouwen kunnen geven (zal in aanraking komen met bedrijfsgevoelige informatie) Agendabeheer van Management

  • machinebediener / operator Wielsbeke 3/5 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met een afdeling te Wielsbeke, actief in het produceren van vinyl, laminaat en decoratiepanelen zijn we op zoek naar extra collega's. Je staat in voor het bedienden van machines. Je bent flexibel naar uren toe: je wil werken in 3 of 5 ploegen. Je bent natuurlijk niet bang om met een PC te werken en hiernaast controles uit te voeren.

  • Poetshulp Rillaar V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) regio Damme, max. 20u per week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 à 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende in regio Damme. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken

  • Carrossier - Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: DELORGE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Groep Delorge is de grootste Limburgse verdeler van Audi, Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, Skoda en Seat met vestigingen te Hasselt, Sint-Truiden, Borgloon, Herk-de-Stad, Diest, Tienen, Lommel en Overpelt. Wegens groei, zijn wij momenteel op zoek naar een Carrossier (m/v) voor onze vestiging te Borgloon: Taken Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je taken bestaan onder andere uit: Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren Monteren en demonteren van onderdelen Uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen

  • Calculator Ramen en Deuren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je interpreteert de vraag van de klanten en begeleidt hen in de juiste keuze Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte Bij vragen sta je klanten te woord zodat u de offerte begeleidt tot een definitieve bestelling Je analyseert aanbestedingsdossiers en berekent de kostprijs Je houdt rekening met de deadlines van de klant Je contacteert diverse leveranciers en zoekt telkens de voordeligste kwalitatieve oplossing Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je dossiers en geeft uitleg aan projectleiders Bij het afsluiten van een dossier doe je de nacalculatie en formuleer je verbeteringsvoorstellen

  • LOGISTIEK ARBEIDER - MAGAZIJNIER (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: VANBRABANT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toeleveringsbedrijf voor de fruitteelt met hieraan gekoppeld een tuin- en hobbycenter . Je staat voornamelijk in voor de dienstverlening aan onze fruittelers: Uitwegen van voedings-, meststoffen en zaden Je helpt onze klanten met het inladen van hun producten Laden en lossen van bestel- en vrachtwagens Je staat in om alles netjes te stockeren en te ordenen (zakken, bulkgoederen, ...) Uiteraard hou je ook je werkplek en magazijn proper en netjes Daarnaast kan je op rustigere momenten aan de slag in onze winkel: Winkelrekken vullen Klanten informeren Magazijnstock aanvullen Ook help je onze klanten door: Kleine leveringen uit te voeren Afhalingen te doen met een bestelwagen Om je taak lichter te maken krijg je een heftruck en verreiker ter beschikking!

Zoek naar antwoorden van Wilca Decor BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Wilca Decor BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wilca Decor BVBA. Laat een reactie achter voor Wilca Decor BVBA. Wilca Decor BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wilca Decor BVBA. Leave a respond for Wilca Decor BVBA. Wilca Decor BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wilca Decor BVBA op de google maps. Adres en contacten Wilca Decor BVBA
Location of Wilca Decor BVBA on the google maps. Address and contacts of Wilca Decor BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Wilca Decor BVBA Wilca Decor BVBA: FLMEDIC-ALL TECHNICS AND SERVICES CV | Bormans Jeannie | Hotua I | BERNARD HUTIN | H. DANIELS

Other related companies as Wilca Decor BVBA: FLMEDIC-ALL TECHNICS AND SERVICES CV | Bormans Jeannie | Hotua I | BERNARD HUTIN | H. DANIELS

Wilca Decor BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wilca Decor BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05187713623. Het bedrijf Wilca Decor BVBA bevindt zich op het adres: Omgangstraat 11; 2880; Bornem (Mariekerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 100,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 110,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Curtains and curtain fixtures - Retail. Lijst met producten zijn Interior decoration; Painting contractors.
De hoofdactiviteit van Wilca Decor BVBA is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wilca Decor BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wilca Decor BVBA, openstaande posities, locatie van Wilca Decor BVBA op de kaart.

Wilca Decor BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wilca Decor BVBA, company assigned to the tax number BE05187713623. The company Wilca Decor BVBA is located at the address: Omgangstraat 11; 2880; Bornem (Mariekerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 100,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 110,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Curtains and curtain fixtures - Retail. List of products are Interior decoration; Painting contractors.
The main activity of Wilca Decor BVBA is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Wilca Decor BVBA is not available. You also can look at reviews of Wilca Decor BVBA, open positions, location of Wilca Decor BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wilca Decor BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wilca Decor BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wilca Decor BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wilca Decor BVBA, employees, financial statistics.