Vanhoutte & Zonen

Contactgegevens Vanhoutte & Zonen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanhoutte & Zonen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanhoutte & Zonen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Denijsplaats 69; 8554; Zwevegem (Sint-Denijs), België

Telefoon (phone): 056 45 52 98 (+32-056 45 52 98) 056 45 52 98 (+32-056 45 52 98)

Fax (fax): 056 45 71 25 (+32-056 45 71 25) 056 45 71 25 (+32-056 45 71 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanhoutte & Zonen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanhoutte & Zonen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanhoutte & Zonen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanhoutte & Zonen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanhoutte & Zonen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanhoutte & Zonen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanhoutte & Zonen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanhoutte & Zonen
Products information Vanhoutte & Zonen

BTW identificatienummer (tax): BE03656494140
Ondernemingsnummer: 3701263427
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 641,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Painting contractors

Product categorie (product category): Curtains and curtain fixtures - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanhoutte & Zonen
(Get full report from official database of BE for Vanhoutte & Zonen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanhoutte & Zonen
Addition kinds of activities for Vanhoutte & Zonen

329102. Schuurstenen, behalve maalstenen: grond of geheel | Abrasive stones, except grinding stones: ground or whole
753800. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops
35569905. Cracker maken machines | Cracker making machines
37130209. Vuilnisbak, vuilniswagens | Garbage, refuse truck bodies
63519906. Garantieverzekering, thuis | Warranty insurance, home

Werken bij Vanhoutte & Zonen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanhoutte & Zonen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanhoutte & Zonen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanhoutte & Zonen. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator (volcontinu) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: RANDSTAD inhouse services

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator sta je in voor het sturen en opvolgen van de indamp-en drooginstallatie voor de productie van melkpoeder en melkderivaten volgens opgegeven productspecificaties en de vooropgestelde kwaliteitseisen. Je staat in voor het controleren van de installatie zodat het productieproces optimaal verloopt op vlak van zowel kwaliteit als kwantiteit. Je houdt het proces visueel in de gaten op de verschillende computerschermen en gaat aan de slag bij het instellen van de installatie, uitvoeren van tussentijdse controles (temperatuur, dichtheid...), opvolgen en uitvoeren van de correcte hygiëneregels. Daarnaast stuur je bij waar nodig.

  • Dakwerker schuine daken (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ben je iemand die graag buiten en op hoogte werkt. Voor deze vacature bestaat jouw takenpakket uit het volgende: dak uitzetten spanten plaatsen timmerwerken uitvoeren isolatie plaatsen EPDM plaatsen gevelbekleding plaatsen pannen en leien leggen zinkwerken uitvoeren

  • Schilder (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Lummen is op zoek naar een schilder.

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • Huishoudhulp te regio Kalken/Laarne/Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Studenten supermarkt weekend (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sint-Amands zoeken we studenten voor weekendwerk. De winkel is op op zaterdag en zondagvoormiddag. Jouw taken bestaan uit aanvullen en kassa.

  • Geriater (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor verdere uitbreiding en inhoudelijke verdieping van de dienst geriatrie zijn wij op zoek naar een geriater om het team te versterken. Deze dienst werkt reeds nauw samen met de afdeling inwendige ziekten. Daarnaast zijn er uitbreidingsmogelijkheden, op vlak van polikliniek, hospitalisatie en qua samenwerking met de afdeling orthopedie. In de toekomst streeft men tevens naar de uitwerking van een afdeling geronto-psychiatrie.

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (Cisco) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a global leader in the financial market with a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network.     Role   The ideal Network Security Engineer will be responsible for: Manage part of the network infrastructure which include IPS (Cisco) Configure the IPS and respond to security incidents Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field.   Profile   The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Good Knowledge of Cisco is mandatory.   Location   The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport.     Offer  Contract: Freelance Daily rate: EUR competitive Starting date: ASAP

  • Flexijob zaalbediening (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DE ZONNEVALLEI

    Type: Flexijob

    Op zoek naar een bijverdienste? Voor onze feestzaal in de Berlare zijn we op zoek naar zaalmedewerker/zaalmedewerkster voor in de week of in het weekend. Je staat in voor onderstaande taken: Verantwoordelijkheid bar serveren van gerechten ...

  • Flexi-Job Onthaal / Administratie / klantenservice (M/V) Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: HUYZE GEZELLE

    Type: Flexijob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is een gerenommeerde restaurant.Om onze klanten nog meer van dienst te zijn zoeken wij een gemotiveerde medewerker onthaal / receptie / klantenservice. U wil graag een centje bijverdienen? Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij de ideale functie voor u ! Het is uw taak dat wij onze klant zo optimaal en gastvrij mogelijk kunnen ontvangen ! TAKENPAKKET * U staat in voor het vriendelijk onthaal, zowel fysiek als telefonisch. * U verwerkt de hoogst dringende inkomende mails. * U drukt de nodige documenten af voor de dienst (studentencontracten, menukaart, …). * U informeert klanten bij vragen over onze verschillende feestmogelijkheden en voorziet hen van de nodige documentatie. * U werkt tijdens de dienst actief mee door het polsen naar klantentevredenheid. * U registreert bestellingen en volgt deze op. * U vult de nodige brochure aan. * U verzorgt de afrekeing bij vertrek van de klant. * U werkt tijdens de dienst actief mee in de bar, aan de buffetten.

  • flexijob weekend slagerij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SLAGERIJ-TRAITEUR CANNAERT

    Type: Flexijob

    Flexijob voor winkel gevraagd tijdens het weekend, dit afwisselend met de andere flexijobs, de zaterdagvoormiddag ,namiddag en zondagvoormiddag

  • Verkoopster (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGUA CON GAS

    Type: Flexijob

    Als verkoper ben je medeverantwoordelijk voor de verkoop van onze producten in onze vestiging in Lokeren ● Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots

Zoek naar antwoorden van Vanhoutte & Zonen in sociale netwerken
Look for responds of Vanhoutte & Zonen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanhoutte & Zonen. Laat een reactie achter voor Vanhoutte & Zonen. Vanhoutte & Zonen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanhoutte & Zonen. Leave a respond for Vanhoutte & Zonen. Vanhoutte & Zonen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanhoutte & Zonen op de google maps. Adres en contacten Vanhoutte & Zonen
Location of Vanhoutte & Zonen on the google maps. Address and contacts of Vanhoutte & Zonen

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanhoutte & Zonen Vanhoutte & Zonen: LA NOUVELLE GAZETTE | FABRIQUE DU CHAUFFAGE | DIRK VAN VLAENDEREN | VIAENE | DECOPUR BVBA

Other related companies as Vanhoutte & Zonen: LA NOUVELLE GAZETTE | FABRIQUE DU CHAUFFAGE | DIRK VAN VLAENDEREN | VIAENE | DECOPUR BVBA

Vanhoutte & Zonen is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanhoutte & Zonen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03656494140. Het bedrijf Vanhoutte & Zonen bevindt zich op het adres: Sint-Denijsplaats 69; 8554; Zwevegem (Sint-Denijs). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 641,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Curtains and curtain fixtures - Retail. Lijst met producten zijn Painting contractors.
De hoofdactiviteit van Vanhoutte & Zonen is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanhoutte & Zonen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanhoutte & Zonen, openstaande posities, locatie van Vanhoutte & Zonen op de kaart.

Vanhoutte & Zonen is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanhoutte & Zonen, company assigned to the tax number BE03656494140. The company Vanhoutte & Zonen is located at the address: Sint-Denijsplaats 69; 8554; Zwevegem (Sint-Denijs). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 641,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Curtains and curtain fixtures - Retail. List of products are Painting contractors.
The main activity of Vanhoutte & Zonen is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanhoutte & Zonen is not available. You also can look at reviews of Vanhoutte & Zonen, open positions, location of Vanhoutte & Zonen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanhoutte & Zonen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanhoutte & Zonen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanhoutte & Zonen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanhoutte & Zonen, employees, financial statistics.