GHEYSENS DECORATIE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • GHEYSENS DECORATIE
Private companiesFood Stores • GHEYSENS DECORATIE

Contactgegevens GHEYSENS DECORATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GHEYSENS DECORATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GHEYSENS DECORATIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Doorniksestraat 60; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 22 12 87 (+32-056 22 12 87) 056 22 12 87 (+32-056 22 12 87)

Fax (fax): 056 20 43 96 (+32-056 20 43 96) 056 20 43 96 (+32-056 20 43 96)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GHEYSENS DECORATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GHEYSENS DECORATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GHEYSENS DECORATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GHEYSENS DECORATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GHEYSENS DECORATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GHEYSENS DECORATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GHEYSENS DECORATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GHEYSENS DECORATIE
Products information GHEYSENS DECORATIE

BTW identificatienummer (tax): BE08630828857
Ondernemingsnummer: 8085632324
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 563,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in GHEYSENS DECORATIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Curtains and curtain fixtures - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GHEYSENS DECORATIE
(Get full report from official database of BE for GHEYSENS DECORATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GHEYSENS DECORATIE
Addition kinds of activities for GHEYSENS DECORATIE

506500. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec
22530504. Broek, broek of broek, breien | Pants, slacks, or trousers, knit
33579906. Magneetdraad, nonferrous | Magnet wire, nonferrous
34890102. Kanonnen en houwers, meer dan 30 mm. | Cannons and howitzers, over 30 mm.
37249914. Startende vibrators, vliegtuigmotor | Starting vibrators, aircraft engine
94310400. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, niveau van overheid | Administration of public health programs, level of government

Werken bij GHEYSENS DECORATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GHEYSENS DECORATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GHEYSENS DECORATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GHEYSENS DECORATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectleider zoeken we een kandidaat die volgende taken op zich wil nemen: Verantwoordelijk zijn voor het gehele bouwproject van opstart tot oplevering; Behartigen van klantenbelangen tijdens het bouwdossier; Opmaak uitvoeringsdossier en controle van de werf; Adviseren van klanten gedurende het bouwproces; Aanstellen van onderaannemers bijwonen van werfvergaderingen planningen bijsturen en bewaken; Verantwoordelijk zijn voor het financiële luik van het project.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Lichtaart (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Jobstudent koerier (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VERMEERSCH CATERING

    Type: Studentenjob

    Voor onze groot- en kleinhandel in voedingsproducten zijn we op zoek naar jobstudenten-koeriers. Je hebt volgende taken: Je levert met een bestelwagen voedingsproducten af bij onze klanten (bakkers, beenhouwers, restaurants en hotels) in de regio Knokke-Heist. Je laat de leveringsbonnen aftekenen en soms ontvang je de betalingen. Je staat in voor het laden en lossen van de bestelwagen. Je helpt binnengekomen goederen bij ons in het magazijn weg zetten.

  • Bijlesgever wiskunde (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Etudiant réceptionniste/Student receptionist (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons une personne pour l'accueil des clients. Vous serez en charge de: * gestion de l'accueil physique et téléphonique des clients ainsi que du suivi * gestion de la caisse * bon suivi des procédures We zoeken voor iemand die zal verantwoordelijk zijn voor : * onthaal en begeleiden van de bezoekers * beheer inkomende gesprekken * beheer van de kassa * het opvolgen van de procedures

  • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

  • Aankoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een technisch Aankoper (M/V) voor een bedrijf gelegen in de regio. Als aankoper ben je verantwoordelijk voor het volledige A-Z aankoopproces met betrekking tot de aankoop van materialen en diensten, met focus op transport en logistiek. Concrete taken hierbij zijn: • het – tijdig en tegen optimale condities – aankopen volgens het opgestelde aankoopbeleid en volgens de wensen van de interne klanten • zoeken van leveranciers en plaatsen van bestellingen, inclusief het onderhandelen van prijs- en leveringsvoorwaarden en het verzekeren van het correcte wettelijke kader • kennis hebben van de marktprijzen • afsluiten van contracten met geselecteerde leveranciers in het kader van een project • advies geven aan de interne opdrachtgevers met betrekking tot de commerciële en wettelijke aspecten van de aankoop van goederen en diensten • correcte relaties met leveranciers en onderaannemers onderhouden • potentiële leveranciers selecteren en beoordelen op betrouwbaarheid en kwaliteit • rapportering verzorgen met betrekking tot behaalde resultaten, de verwerking en opvolging van de geregistreerde bestellingen en de toepassing van de werkwijzen binnen de afdeling

  • Gedreven chauffeur-magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier met rijbewijs C. Samen met je collega's zorg je voor het algemeen magazijnwerk. Je verwerkt de inkomende goederen en neemt het laden en lossen van de vrachtwagens voor je rekening. Je staat in voor de orderpicking van de uitgaande goederen en het controleren van retourvrachten. Je houdt van afwisseling en bent bereid bij afwezigheid van de vaste chauffeur de distributie van onze goederen met de vrachtwagen in de regio over te nemen. Je lost de goederen op de bouwlocaties/ leverplaats. Ben jij de geschikte persoon voor deze functie, stuur dan je CV door naar [email protected]

  • Freelance docent copywriter Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

Zoek naar antwoorden van GHEYSENS DECORATIE in sociale netwerken
Look for responds of GHEYSENS DECORATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GHEYSENS DECORATIE. Laat een reactie achter voor GHEYSENS DECORATIE. GHEYSENS DECORATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GHEYSENS DECORATIE. Leave a respond for GHEYSENS DECORATIE. GHEYSENS DECORATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GHEYSENS DECORATIE op de google maps. Adres en contacten GHEYSENS DECORATIE
Location of GHEYSENS DECORATIE on the google maps. Address and contacts of GHEYSENS DECORATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come GHEYSENS DECORATIE GHEYSENS DECORATIE: DE KERF | GIUSEPPE ZOCCOLO | Steevens W | SYLVIE DENIS | MARDON BELING & ASSOCIATES

Other related companies as GHEYSENS DECORATIE: DE KERF | GIUSEPPE ZOCCOLO | Steevens W | SYLVIE DENIS | MARDON BELING & ASSOCIATES

GHEYSENS DECORATIE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GHEYSENS DECORATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08630828857. Het bedrijf GHEYSENS DECORATIE bevindt zich op het adres: Doorniksestraat 60; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 563,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Curtains and curtain fixtures - Retail. Producten gemaakt in GHEYSENS DECORATIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GHEYSENS DECORATIE is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GHEYSENS DECORATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GHEYSENS DECORATIE, openstaande posities, locatie van GHEYSENS DECORATIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GHEYSENS DECORATIE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is GHEYSENS DECORATIE, company assigned to the tax number BE08630828857. The company GHEYSENS DECORATIE is located at the address: Doorniksestraat 60; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 563,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Curtains and curtain fixtures - Retail. Products created in GHEYSENS DECORATIE were not found.
The main activity of GHEYSENS DECORATIE is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GHEYSENS DECORATIE is not available. You also can look at reviews of GHEYSENS DECORATIE, open positions, location of GHEYSENS DECORATIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GHEYSENS DECORATIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GHEYSENS DECORATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GHEYSENS DECORATIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GHEYSENS DECORATIE, employees, financial statistics.