Tissage De Kalken NV

Contactgegevens Tissage De Kalken NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tissage De Kalken NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tissage De Kalken NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veldmeerstraat 35 9270 Laarne, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tissage De Kalken NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tissage De Kalken NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tissage De Kalken NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tissage De Kalken NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tissage De Kalken NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tissage De Kalken NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tissage De Kalken NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tissage De Kalken NV
Products information Tissage De Kalken NV

BTW identificatienummer (tax): BE01608093261
Ondernemingsnummer: 9015899658
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 157,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Decorative fabrics

Product categorie (product category): Curtains And Curtain Fabrics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tissage De Kalken NV
(Get full report from official database of BE for Tissage De Kalken NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tissage De Kalken NV
Addition kinds of activities for Tissage De Kalken NV

329107. Kunstmatige schuurmiddelen | Artificial abrasives
874101. Bedrijfsmanagement | Business management
28659900. Cyclische grondstoffen en tussenproducten, nec | Cyclic crudes and intermediates, nec
35590404. Petroleumraffinaderij apparatuur | Petroleum refinery equipment
51819900. Bier en aal, nec | Beer and ale, nec

Werken bij Tissage De Kalken NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tissage De Kalken NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tissage De Kalken NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tissage De Kalken NV. Looking for open vacancies in other companies

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als schrijnwerker sta je in voor: het renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Impact NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diets-Heur - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Kapper student (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een Kapsalon in Sint-truiden, zijn we opzoek naar een student. Volg je de opleiding kapper? Wil je graag op zaterdag bijleren? Solliciteer dan meteen!

  • Spelhost dinerspellen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Oostende studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Studenten gezocht m/v voor mobiele carwash voor in de week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Ben jij een sportieve persoon die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Hebben de straten van Antwerpen- centrum geen geheimen voor jou? Zie jij ook graag blinkende wagens? Dan ben jij de student die we zoeken! Voor een autodeelconcept zijn we namelijk op zoek naar studenten die, doorheen Antwerpen-centrum,  wagens willen poetsen. Je poetst de wagen zowel langs de binnen- als de buitenkant. Het is voor in de week van MA tot VRIJ van 9u tot 17u

  • Plaatser aluminium ramen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als plaatser voor ramen en deuren sta je in voor : - Het uitbreken van oude ramen en deuren; - Het plaatsen van ramen en deuren in aluminium, schuiframen, vouwwanden, beglazing, zonnewering, verluchtingen, rolluiken.. - de afwerking van ramen met MDF of gyproc dagkanten.

  • *** Plaatser Zonnepanelen bij Go-solar/WaasSolar in Waasmunster *** (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: WAASSOLAR

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zich dagelijks inzet voor het verkopen en plaatsen van zonne-installaties bij onze klanten. Dit zowel voor particulieren, bedrijven als land-en tuinbouw. Wij werken hier in Waasmunster momenteel met een 45 tal personen, maar wensen uit te breiden wegens overweldigend succes. Zin in een nieuwe uitdaging? Kan je zelfstandig werken, maar ook in teamverband? Heb je ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? Wil je werken in één van de meestbelovende sectoren van de toekomst? Ja? contacteer ons dan ! Als plaatser zonnepanelen ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO 's en zorg jij voor de realisatie van hun dromen: het besparen op hun energie factuur ! Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uitkijken!

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

  • Sales Manager B2B (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: BRANDS Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een sales talent met een relevante werkervaring en ambitie in een soortgelijke functie met merken en speciaal zaken binnen lifestyle merken en fashion. Als manager werk je proactief en beschik je over een sterk analytisch vermogen en strategisch inzicht. Je beschikt over een sterke ondernemerszin, je bent een goed onderhandelaar met sterk commercieel inzichten je weet deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Je bent een teamplayer, flexibel, pragmatisch, hands-on, resultaatgericht en denkt mee met de organisatie naar de ontwikkeling van onze merken en business. Opleiding : professionele bachelor (of gelijkgesteld aan werkervaring/motivatie). Voeling of een achtergrond met marketing is een pluspunt. Talenkennis : Nederlands, Frans en Engels. Je bent vertrouwd met MS Office toepassingen en weet vlot om te gaan met sales ondersteunende tools.

  • Stagiair(e) HR consultant/talentmatcher (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Leercontract

    #todo Op korte termijn superveel leren rond hr & sales, buitenstappen als een social butterfly? YES WE CAN! Klaar om deze uitdaging aan te gaan? Jij kickt op het vinden van talent, ook via social media weet jij de beste sollicitanten te strikken (denk maar aan jouw collega-studenten, followers,…) Mensenkennis? Ja hoor, uit een telefonische screening kan jij perfect opmaken wat de kandidaat zoekt en met welke functies je hem/haar kan matchen De toppers daarna uitnodigen voor een diepte-interview? Check, want jij plant de agenda’s van de consultants in Kandidatenprofielen updaten kan je als de beste, jij streeft de perfectie na Die talenknobbel inzetten? No problemo, indien nodig help je ook bij de vertaling van vacatures en kandidatendossiers Vacatures of mailings uitschrijven? Jij weet ze wel te pimpen en te verspreiden via de juiste kanalen Multitasken is dagelijkse kost, organiseren van jobdagen & deelnemen aan jobbeurzen horen daar ook bij

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Tissage De Kalken NV in sociale netwerken
Look for responds of Tissage De Kalken NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tissage De Kalken NV. Laat een reactie achter voor Tissage De Kalken NV. Tissage De Kalken NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tissage De Kalken NV. Leave a respond for Tissage De Kalken NV. Tissage De Kalken NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tissage De Kalken NV op de google maps. Adres en contacten Tissage De Kalken NV
Location of Tissage De Kalken NV on the google maps. Address and contacts of Tissage De Kalken NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Tissage De Kalken NV Tissage De Kalken NV: Veltens D | HONDENKAPSALON RESA | BROWAEYS | MARKET ZEEFDRUK NV | Vlot

Other related companies as Tissage De Kalken NV: Veltens D | HONDENKAPSALON RESA | BROWAEYS | MARKET ZEEFDRUK NV | Vlot

Tissage De Kalken NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tissage De Kalken NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01608093261. Het bedrijf Tissage De Kalken NV bevindt zich op het adres: Veldmeerstraat 35 9270 Laarne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 157,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Curtains And Curtain Fabrics. Lijst met producten zijn Decorative fabrics.
De hoofdactiviteit van Tissage De Kalken NV is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tissage De Kalken NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tissage De Kalken NV, openstaande posities, locatie van Tissage De Kalken NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tissage De Kalken NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tissage De Kalken NV, company assigned to the tax number BE01608093261. The company Tissage De Kalken NV is located at the address: Veldmeerstraat 35 9270 Laarne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 157,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Curtains And Curtain Fabrics. List of products are Decorative fabrics.
The main activity of Tissage De Kalken NV is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Tissage De Kalken NV is not available. You also can look at reviews of Tissage De Kalken NV, open positions, location of Tissage De Kalken NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tissage De Kalken NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tissage De Kalken NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tissage De Kalken NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tissage De Kalken NV, employees, financial statistics.