AGENCE ALBERTA

Contactgegevens AGENCE ALBERTA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGENCE ALBERTA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGENCE ALBERTA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGSLAAN 93A; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50601928 (+32-50601928) 50601928 (+32-50601928)

Fax (fax): +32 (53) 699-33-59 +32 (53) 699-33-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGENCE ALBERTA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGENCE ALBERTA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGENCE ALBERTA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGENCE ALBERTA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGENCE ALBERTA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGENCE ALBERTA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGENCE ALBERTA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGENCE ALBERTA
Products information AGENCE ALBERTA

BTW identificatienummer (tax): BE07931549072
Ondernemingsnummer: 6786499023
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in AGENCE ALBERTA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed; Immobiliënkantoren; Vakantiehuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGENCE ALBERTA
(Get full report from official database of BE for AGENCE ALBERTA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGENCE ALBERTA
Addition kinds of activities for AGENCE ALBERTA

335602. Edele metalen | Precious metals
874803. Communicatieadvies | Communications consulting
20879903. Extracten, aroma | Extracts, flavoring
32210100. Voedsel containers, glas | Food containers, glass
39440602. Auto's en vrachtwagens, speelgoed | Automobiles and trucks, toy
47850100. Tolverrichtingen | Toll operations
50450104. Terminals, computer | Terminals, computer
50720103. klinknagels | Rivets
59999922. Verkoop schuur | Sales barn

Werken bij AGENCE ALBERTA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGENCE ALBERTA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGENCE ALBERTA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGENCE ALBERTA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator bij ArcelorMittal sta je in voor het bedienen van verschillende machines of voor het opvolgen van een deel van het proces. Onze operators hebben voornamelijk een controlerende functie waar oog voor detail en verantwoordelijkheidszin centraal staan. Als operator zal je worden tewerkgesteld in één van de afwerking afdelingen binnen ArcelorMittal Gent en dit in shiften (6-14 uur, 14-22 uur en 22-06 uur).

  • Metser (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een METSER M/V

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Holsbeek en omgeving

  • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudenten februari en april Mystery Shopping (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19 en/of van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent tijdens week 2 van januari om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Aalst. Wij zijn op zoek naar 3 gemotiveerde jobstudenten.

  • Jobstudent (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Werfleider grondwerken (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je coördineert alle fasen in het grondverzet op onze werven in de regio’s West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Je werkt nauw samen met de bouwheer, de projectleider, de onderaannemers en met onze afdeling topografie. Je begeleidt de selectieve afgraving, de tijdelijke opslag, de afvoer en het lokaal hergebruik van de bodem overeenkomstig met het grondverzetplan. Hiertoe beschik je over de modernste machines en technieken bv nivellering met GPS-sturing of Totaal-station, in 3D met centimeternauwkeurigheid, kantelbakken,… . Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten, op zowel technisch als organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • Verkoper Proximus Center (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Proximus

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken voor een bedrijf in beweging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Leer onze Proximus groep maar vooral ook het Proximus-merk waar jij op zal werken, hier al wat beter kennen. Als grootste nationale speler op de telecom/ICT-markt is het onze eerste prioriteit om residentiële en professionele klanten altijd en overal met elkaar te laten communiceren, dus ook jou en je omgeving! Onze Consumer Business Unit (CBU) en Enterprise Business Unit (EBU) bieden de residentiële en professionele Proximus klanten een uitstekende service op maat en vormen zo het kloppend hart van ons bedrijf. We staan resoluut achter onze producten: vaste & mobiele telefonie, ICT oplossingen, internetten (3G,4G), cloud computing, FON spot, mobiel betalen, digitale televisie, ... Onze passie? Actief en respectvol luisteren naar onze klanten en hen doeltreffende totaaloplossingen aanbieden op maat van hun specifieke behoeften. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

  • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Vaste Job

    Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

  • Technieker Plaatsen Ramen en Deuren (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AMERICA CONSTRUCT WINDOW DIVISION

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding voor het plaaten en monteren van ramen, deuren, rolluken en zonneweringen.

  • Project Managers Bouw (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672079-inline.html?cid=Partner_VDAB REFERENTIE 2018-293-P-0 Wil je ook je schouders zetten onder tal van grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten?  In het kader van een langetermijnproject zijn wij op zoek naar meerdere Project Managers Bouw die de verantwoordelijkheid van voorbereiding tot nazorg op zich zullen nemen.  Je bent verantwoordelijk voor het faciliteren van bouwkundige projecten  Je staat in voor het opstarten en begeleiden van studies voor het ontwerp  Je begeleidt en controleert de uitvoering van de projecten met oog voor budget en timing Je leidt vergaderingen in aanwezigheid van de leveranciers Je organiseert aanbestedingen voor studies en uitvoering waarbij je instaat voor de opmaak van offerteaanvragen en aanbestedingsdossiers Je bent het aanspreekpunt voor studiebureau’s en aannemers Je staat in voor de communicatie en correspondentie met interne en externe partijen Je begeleidt de verschillende partijen bij het vergunningstraject voor specifieke bouwprojecten Je bent verantwoordelijk voor de financieel-administratieve projectopvolging

  • HELPDESK 1st and 2nd line (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Perform helpdesk support first and second line for a company of the Brussels region.

Zoek naar antwoorden van AGENCE ALBERTA in sociale netwerken
Look for responds of AGENCE ALBERTA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGENCE ALBERTA. Laat een reactie achter voor AGENCE ALBERTA. AGENCE ALBERTA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGENCE ALBERTA. Leave a respond for AGENCE ALBERTA. AGENCE ALBERTA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGENCE ALBERTA op de google maps. Adres en contacten AGENCE ALBERTA
Location of AGENCE ALBERTA on the google maps. Address and contacts of AGENCE ALBERTA

Andere gerelateerde bedrijven als come AGENCE ALBERTA AGENCE ALBERTA: KOEN OYAERT | VAS BVBA | KAREL MICHIELS | ETS. DELLICOUR D. | FOTOATELJEEKE ('T)

Other related companies as AGENCE ALBERTA: KOEN OYAERT | VAS BVBA | KAREL MICHIELS | ETS. DELLICOUR D. | FOTOATELJEEKE ('T)

AGENCE ALBERTA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGENCE ALBERTA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07931549072. Het bedrijf AGENCE ALBERTA bevindt zich op het adres: KONINGSLAAN 93A; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 219,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer onroerend goed; Immobiliënkantoren; Vakantiehuizen. Producten gemaakt in AGENCE ALBERTA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGENCE ALBERTA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGENCE ALBERTA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGENCE ALBERTA, openstaande posities, locatie van AGENCE ALBERTA op de kaart.

AGENCE ALBERTA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGENCE ALBERTA, company assigned to the tax number BE07931549072. The company AGENCE ALBERTA is located at the address: KONINGSLAAN 93A; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 219,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer onroerend goed; Immobiliënkantoren; Vakantiehuizen. Products created in AGENCE ALBERTA were not found.
The main activity of AGENCE ALBERTA is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AGENCE ALBERTA is not available. You also can look at reviews of AGENCE ALBERTA, open positions, location of AGENCE ALBERTA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGENCE ALBERTA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGENCE ALBERTA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGENCE ALBERTA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGENCE ALBERTA, employees, financial statistics.