AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL
Private companiesGeneral Merchandise Stores • AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL

Contactgegevens AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogstraat 8; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 651 35 08 (+32-03 651 35 08) 03 651 35 08 (+32-03 651 35 08)

Fax (fax): +32 (53) 857-42-97 +32 (53) 857-42-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL
Products information AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL

BTW identificatienummer (tax): BE01661376953
Ondernemingsnummer: 6944427490
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 626,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Curiosity shops and clearers of furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL
(Get full report from official database of BE for AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL
Addition kinds of activities for AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL

3533. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
922304. Correctionele instellingen, niveau van overheid | Correctional institutions, level of government
25420208. Lunchroom armaturen, behalve hout | Lunchroom fixtures, except wood
26110100. Pulpmolens, chemische en semichemische verwerking | Pulp mills, chemical and semichemical processing
34439903. Cupola's, metalen plaat | Cupolas, metal plate
34890104. Mortars, meer dan 30 mm. | Mortars, over 30 mm.

Werken bij AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoper - Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People rekruteert momenteel een aankoper voor Stad Gent. Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair… De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg. De aankopers zijn elk verantwoordelijk voor de aankoop van bepaalde leveringen en/of diensten en volgen hiervoor een procedure die de volgende stappen inhoudt: behoeftebepaling, markconsultatie, contracteren, bestellen, nazorg en evaluatie. Het zwaartepunt van de taken van een aankoper liggen bij de eerste drie fases. Voor de aankoop van die leveringen en diensten wordt gebruik gemaakt van de techniek van de overheidsopdrachten. Hij/Zij zal de verantwoordelijkheid voor bepaalde leveringen en/of diensten toegewezen krijgen en zal ondersteuning bieden bij de grotere opdrachten die worden geleid door collega’s. De procedures worden bijgehouden in 3P en worden aan het bestuur voorgelegd in Q besluit.

  • Junior accountant- (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent het eerstelijns aanspreekpunt voor onze seniors en managers. Jij ondersteunt hen met allerlei diverse operationele taken zoals: -inboeken van de aankoop- en de verkoopfacturen -inboeken van de financiële verrichtingen -opstellen van de voorlopige balansen en resultatenrekeningen -opstellen van de jaarrekening -het nemen van diverse rechtstreekse contacten met de klant Naarmate je ervaring en kennis toeneemt, vertrouwen wij jou ook graag volgende taken toe: -aangiften in de personenbelastingen -aangiften in de vennootschapsbelasting en in de rechtspersonenbelasting -tussentijdse rapporteringen -bespreking met klant van de tussentijdse situatie

  • Huishoudhulp Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Exclusieve huishoudhulp te Ieper 17 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 17 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag een halve dag , woensdagnamiddag vanaf 11.30-17.30 u u en vrijdag een volle dag(7 u ) in dit gastgezin. U staat in voor het onderhoud van het huis , daarnaast kookt u een potje op woensdag en doet u de boodschappen. U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Zonhoven (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor het werken bij gezinnen aan huis in de regio Zonhoven. Starten aan ongeveer 20u/week in oktober 2018.

  • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: CROWN CLEANING

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft dagwerk. Uren overeen te komen.

  • Young Talent voor HSEQ-project Haven van Antwerpen - 2 à 3 dagen/week (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zoeken we een Young Talents voor een HSEQ-project rond veiligheid. Onze klant is momenteel bezig met een project waarbij ze alle bestaande procedures, checklists, etc. binnen één van de busines units aan het updaten, vereenvoudigen zijn (lean) en standaardiseren zijn over de verschillende magazijnen. Ter ondersteuning zoeken we een Young Talents die ervaring/inzicht wilt krijgen in de verschillende logistieke en operationele processen. Je zal de bestaande procedures moeten verifiëren met de huidige werkwijzen, lean maken en zoeken naar een standaard over de verschillende locaties heen. Het zal dus een combinatie zijn van op de vloer gaan verifiëren, met de mensen verifiëren en de procedure effectief uitwerken

  • Jobstudent verkoop Hema Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Geraardsbergen is op zoek naar studenten die minstens 1 dag door de week heen kunnen werken

  • Recruiter (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: VAN HECK - INTERPIECES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering van verschillende bedrijven in België en Frankrijk. Je gaat op zoek naar verschillende profielen zowel magazijniers, vertegenwoordigers, IT-ers als administratieve en leidinggevende profielen. Je bent verantwoordelijk voor de publicatie van onze vacatures, contacten met uitzendbureau’s en voor de selecties. Je werkt hiervoor nauw samen met de manager of teamcoach in kwestie. Uiteraard probeer je een maximale instroom te genereren via eigen kanalen en zo de interim- en selectiekosten te verlagen. Eenmaal de kandidaat aangeworven zorg je voor een vlotte opstart van de persoon. Je rapporteert aan de HR-manager. Eventuele moeilijkheden of bijzonderheden breng je onder zijn aandacht.

  • Zelfstandige diëtist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Logopedist(e) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in hartje Tienen. Onze visie is "een gezonde geest in een gezond lichaam", we werken met de combinatie beweging, voeding en mentaal. Het team bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, voedingsdeskundigen, psychotherapeuten en logopedisten. We bieden zowel begeleiding aan volwassenen en kinderen Wegens sterke groei van onze patiëntenbestand zijn we opzoek naar een gemotiveerde collega Logopedist(e) ter versterking van ons team. Als logopedist(e) werk je voornamelijk in de praktijk zelf maar in functie van de noden van de patiënt kan dit ook aan huis of op de school van de patiënt zijn. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Heb jij een Bachelor of Master diploma in de logopedische wetenschappen en heb je het zelfstandig statuut? Ben je flexibel en gemotiveerd? Kan je vlot communiceren en werk je graag samen als een hecht team? Spreek je bovendien naast de Nederlands taal ook een aardig woordje Frans? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Wij bieden jou: - Een zelfstandige activiteit in het hartje van Tienen - De mogelijkheid om je werkuren zelf te bepalen in samenspraak met het team en de patiënt - Je komt terecht in een jong en dynamisch team met toffe collega’s - Pas afgestudeerden zijn ook welkom Heb jij interesse: stuur dan je CV naar [email protected] .

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

Zoek naar antwoorden van AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL in sociale netwerken
Look for responds of AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL. Laat een reactie achter voor AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL. AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL. Leave a respond for AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL. AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL op de google maps. Adres en contacten AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL
Location of AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL on the google maps. Address and contacts of AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL

Andere gerelateerde bedrijven als come AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL: Delmont J BVBA | Battistoni J | G.I.T.P. | HUIS PRIMAVERA | ALGEMEEN BOUWBEDRIJF VENNEMAN

Other related companies as AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL: Delmont J BVBA | Battistoni J | G.I.T.P. | HUIS PRIMAVERA | ALGEMEEN BOUWBEDRIJF VENNEMAN

AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01661376953. Het bedrijf AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL bevindt zich op het adres: Hoogstraat 8; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 626,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Curiosity shops and clearers of furniture. Producten gemaakt in AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL, openstaande posities, locatie van AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL op de kaart.

AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL, company assigned to the tax number BE01661376953. The company AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL is located at the address: Hoogstraat 8; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 626,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Curiosity shops and clearers of furniture. Products created in AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL were not found.
The main activity of AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL is not available. You also can look at reviews of AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL, open positions, location of AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AANKOOPCENTER LUC VAN DE WIEL, employees, financial statistics.