T茅moins de J茅hovah de Bruxelles

Contactgegevens T茅moins de J茅hovah de Bruxelles: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T茅moins de J茅hovah de Bruxelles: address, phone, fax, email, website, opening hours

T茅moins de J茅hovah de Bruxelles

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint Annastraat 42; 1800; Vilvoorde, België

Telefoon (phone): 02 267 53 97 (+32-02 267 53 97) 02 267 53 97 (+32-02 267 53 97)

Fax (fax): +32 (81) 523-30-79 +32 (81) 523-30-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T茅moins de J茅hovah de Bruxelles: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T茅moins de J茅hovah de Bruxelles"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T茅moins de J茅hovah de Bruxelles"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T茅moins de J茅hovah de Bruxelles, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T茅moins de J茅hovah de Bruxelles. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T茅moins de J茅hovah de Bruxelles, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T茅moins de J茅hovah de Bruxelles. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T茅moins de J茅hovah de Bruxelles
Products information T茅moins de J茅hovah de Bruxelles

BTW identificatienummer (tax): BE01892639160
Ondernemingsnummer: 2036285400
Hoofdstad (capital): 419,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in T茅moins de J茅hovah de Bruxelles zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cultural organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T茅moins de J茅hovah de Bruxelles
(Get full report from official database of BE for T茅moins de J茅hovah de Bruxelles)

Aanvulling soorten activiteiten voor T茅moins de J茅hovah de Bruxelles
Addition kinds of activities for T茅moins de J茅hovah de Bruxelles

01190202. Milo boerderij | Milo farm
22739901. Verven en afwerken van tufted tapijten en tapijten | Dyeing and finishing of tufted rugs and carpets
22950302. Matten, gelakt glas | Mats, varnished glass
23959900. Pleating en stiksel, nec | Pleating and stitching, nec
28920000. explosieven | Explosives
32590103. Liner baksteen of platen voor riool / tankvoering, verglaasde klei | Liner brick or plates for sewer/tank lining, vitrified clay
35420201. Arbor pressen | Arbor presses
57229906. Kerosine verwarmers | Kerosene heaters
73779901. Huur of verhuur van computerhardware, uitgezonderd financiele leasing | Computer hardware rental or leasing, except finance leasing
76991501. Verrekijkers en andere optische goederen reparatie | Binoculars and other optical goods repair

Werken bij T茅moins de J茅hovah de Bruxelles: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T茅moins de J茅hovah de Bruxelles: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T茅moins de J茅hovah de Bruxelles. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T茅moins de J茅hovah de Bruxelles. Looking for open vacancies in other companies

  • Afdelingshoofd Ramen en Deuren (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers en volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten - Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers - Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven - Je zal ook mbv. een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen - Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen - Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Elektrisch monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant , marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een elektricien . Je doet voorbereidend werk aan elektrische kasten (bestukken van platen en bekabelen van de elektrische componenten in een elektrische kast). Daarnaast sta je in voor het aansluiten van de machines (voorbereiding voor het aansluiten van de elektrische kast aan de machine, je voorziet alle machinecomponenten die een elektrische aansluiting nodig hebben van de correcte kabels). Tenslotte sta je in voor de aansluiting van de elektrische kasten aan de machines en de aansluiting van motoren en detectie elementen bij volledige verpakkingslijnen.

  • CNC-operator / insteller HOUTSECTOR - dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO gaat op zoek naar een gemotiveerde CNC operator/insteller (hout) voor gevarieerd werk te Kortrijk. Onze klant produceert stukwerk/maatwerk. Jouw taak bestaat erin om de CNC-machine correct te parametreren en te bedienen. Je werkt in dagdienst.

  • Dringend Inpakker(s) Cosmetica Dagdienst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Heist op den Berg, rekruteert Forum Jobs gemotiveerde inpakkers. Onze klant in kwestie is gespecialiseerd in het maken van cosmetica (lotions, crèmes, ..) en medische hulpmiddelen.   Je zal werken in dagdienst (8u tem 16u30) Takenpakket: Het afvullen in verschillende verpakkingsmaterialen (plastic flessen, tubes, sprays, ..) Het labelen/etiketteren van deze producten Het inpakken van de cosmetica producten (bijsluiters bij de verpakking toevoegen) Binnen het bedrijf, wissel je regelmatig van werkplaats, je hebt zo ook een wisseling in zittend en staand werk.  

  • Poetshulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: DCO MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij blijven op zoek naar gemotiveerde medewerkers als particuliere schoonmaak(st)er. Binnen deze functie zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijk werk (schoonmaken en/of strijken) bij gezinnen binnen de regio Maasmechelen, Dilsen en Lanaken. Flexibele werkuren ten voordele van de werknemer, aantal uren per week is bespreekbaar. Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer.

  • Huishoudhulp M/V regio Zwevezele PT of FT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringende opstart! Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende klanten in uw regio. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Tuinarbeider (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: HORTUS

    Type: Studentenjob

    Hortus Affligem is een klein familiebedrijf die volop aan het groeien is. Werk je graag buiten, ben je in staat fysiek zwaar werk te verrichten en op zoek naar een job in tuinaanleg en onderhoud? .Jouw functie Je doet het algemeen onderhoud van tuinen van particulieren of bedrijven. Je wiedt onkruid, maait gras en doet indien ervaring nodige snoeiwerk. Je plant bomen en struikgewas.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EDISAC OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor onze winkel in Oostende voor zowel weekends als vakanties. Je wordt vooral ingezet voor de kassa, de levering, producten klaarmaken om in de winkel te zetten en eventueel klanten helpen indien nodig

  • Bijverdienste nachtverpleegkundige klinische studies data entry (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken nachtverpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Tijdens de nacht ben je verantwoordelijk voor de patiënten die verblijven. Je volgt eventueel de nodige parameters op, maar in tussentijd doe je de data input van de gegevens die overdag verzameld zijn. Dit doe je zeer nauwkeurig en volgens het afgesproken protocol van de studie. Dit is een bijverdienste die afhankelijk is van het aantal studies. We zoeken verpleegkundigen die zich een 4 à 5 nachten per maand beschikbaar willen/kunnen stellen. Je krijgt een doorgedreven opleiding on the job.

  • Junior Sales Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SELLSIOR

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende job? Weet je hoe je mensen kan overtuigen? Vind je het onbekende spannend? Lees dan vooral verder! Ben jij de startende salesprofessional met een winning attitude die we zoeken? Ben je ondernemend, doelgericht en proactief in het creëren van kansen en mogelijkheden? Overtuig ons dan van je commerciële skills! Wie zijn we? Sellsior helpt bedrijven groeien! Wij nemen het salesproces van een bedrijf onder de loep, gaan op zoek naar de pijnpunten en groeikansen, en rollen zo een doelgericht plan van aanpak uit, volledig op maat van onze klant. Als sales consultant ben jij hierin een belangrijke schakel. Zo kan je worden ingezet om nieuwe business te genereren door het identificeren en ontwikkelen van nieuwe klantrelaties, het beheren en uitbouwen van bestaande klanten, tot het opleiden van het salesteam bij onze klant en de implementatie van het salesoptimalisatieplan. Jouw commercieel talent en ondernemerschap bepalen de volgende stappen in je loopbaan!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Taaltrainer Frans (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak biedt specifieke taaltrainingen op maat. De hoofddoelgroep bestaat vooral uit bedrijven, organisaties en professionelen, maar ook studenten en particulieren kunnen bij ons terecht. De opleidingen zijn praktijkgericht en op maat.*******Taken: Taaltrainer Frans voor individuele opleidingen of in kleine groepjes. Doelgroep: expats of kinderen van expats. In de ruime regio van Brussel.

Zoek naar antwoorden van T茅moins de J茅hovah de Bruxelles in sociale netwerken
Look for responds of T茅moins de J茅hovah de Bruxelles in social networks

Lees alle opmerkingen voor T茅moins de J茅hovah de Bruxelles. Laat een reactie achter voor T茅moins de J茅hovah de Bruxelles. T茅moins de J茅hovah de Bruxelles bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T茅moins de J茅hovah de Bruxelles. Leave a respond for T茅moins de J茅hovah de Bruxelles. T茅moins de J茅hovah de Bruxelles on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T茅moins de J茅hovah de Bruxelles op de google maps. Adres en contacten T茅moins de J茅hovah de Bruxelles
Location of T茅moins de J茅hovah de Bruxelles on the google maps. Address and contacts of T茅moins de J茅hovah de Bruxelles

Andere gerelateerde bedrijven als come T茅moins de J茅hovah de Bruxelles T茅moins de J茅hovah de Bruxelles: BOULANGERIE FADEUR | DE VOORZORG | L. GILAIN | ZONTROP BESTRATINGEN | KOEN KESTELOOT

Other related companies as T茅moins de J茅hovah de Bruxelles: BOULANGERIE FADEUR | DE VOORZORG | L. GILAIN | ZONTROP BESTRATINGEN | KOEN KESTELOOT

T茅moins de J茅hovah de Bruxelles is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T茅moins de J茅hovah de Bruxelles, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01892639160. Het bedrijf T茅moins de J茅hovah de Bruxelles bevindt zich op het adres: Sint Annastraat 42; 1800; Vilvoorde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 419,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 512,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cultural organizations. Producten gemaakt in T茅moins de J茅hovah de Bruxelles zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van T茅moins de J茅hovah de Bruxelles is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T茅moins de J茅hovah de Bruxelles is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T茅moins de J茅hovah de Bruxelles, openstaande posities, locatie van T茅moins de J茅hovah de Bruxelles op de kaart.

T茅moins de J茅hovah de Bruxelles is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is T茅moins de J茅hovah de Bruxelles, company assigned to the tax number BE01892639160. The company T茅moins de J茅hovah de Bruxelles is located at the address: Sint Annastraat 42; 1800; Vilvoorde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 419,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 512,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cultural organizations. Products created in T茅moins de J茅hovah de Bruxelles were not found.
The main activity of T茅moins de J茅hovah de Bruxelles is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of T茅moins de J茅hovah de Bruxelles is not available. You also can look at reviews of T茅moins de J茅hovah de Bruxelles, open positions, location of T茅moins de J茅hovah de Bruxelles on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T茅moins de J茅hovah de Bruxelles, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T茅moins de J茅hovah de Bruxelles, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T茅moins de J茅hovah de Bruxelles, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T茅moins de J茅hovah de Bruxelles, employees, financial statistics.