Rencontre des Continents ASBL

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • Rencontre des Continents ASBL
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • Rencontre des Continents ASBL

Contactgegevens Rencontre des Continents ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rencontre des Continents ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rencontre des Continents ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Association 51 Box 2; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 217 23 66 (+32-02 217 23 66) 02 217 23 66 (+32-02 217 23 66)

Fax (fax): +32 (12) 133-30-43 +32 (12) 133-30-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rencontre des Continents ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rencontre des Continents ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rencontre des Continents ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rencontre des Continents ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rencontre des Continents ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rencontre des Continents ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rencontre des Continents ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rencontre des Continents ASBL
Products information Rencontre des Continents ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE08305358886
Ondernemingsnummer: 5939727783
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Rencontre des Continents ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cultural organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rencontre des Continents ASBL
(Get full report from official database of BE for Rencontre des Continents ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rencontre des Continents ASBL
Addition kinds of activities for Rencontre des Continents ASBL

239501. Quilt- en quiltbenodigdheden | Quilting and quilting supplies
509400. Sieraden en edelstenen | Jewelry and precious stones
23260202. Industriële kleding, mannen en jongens ' | Industrial garments, men's and boys'
51370401. Kleding riemen, vrouwen en kinderen | Apparel belts, women's and children's
51690502. Lijm | Glue

Werken bij Rencontre des Continents ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rencontre des Continents ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rencontre des Continents ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rencontre des Continents ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel assistent (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Oostrozebeke zijn wij op zoek naar een sales assistant. Je zal de commerciële buitendienst ondersteunen. Bovendien plan je de afspraken in voor de vertegenwoordigers. Je zal instaan voor het dagelijks beheer van het adressenbestand. Je zal actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en je bent niet bang om te bellen. Bovendien zal je de showroom klaarmaken indien er klanten komen. Je zal instaan voor de Waalse & de Franse markt.

  • Automecanicien m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Zeebrugge zoekt een automechanieker voor een garage te Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en herstelllingen van nieuwe en tweedehandswagens van de merken Nissan, Renault en Dacia. Je maakt nieuwe wagens klaar voor de aflevering aan de klant

  • Vrachtwagenmechanieker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenmechanieker.  Je zal instaan voor het mechanisch onderhoud van trekkers en opleggers. Tevens ook voor het preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen, voor het bepalen van preventieve of correctieve onderhoudsinterventies en voor het wisselen of herstellen van defecte onderdelen.

  • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

  • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Huishoudelijke Hulp (regio Deerlijk) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze kunnen omvatten : schoonmaken, bereiden van maaltijden, strijken en kleine boodschappen

  • Jobstudenten kerstvakantie traiteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar jobstudenten die willen meehelpen in de productie van een traiteurzaak. Heb jij ervaring met kassawerk? Wil jij in hartje Gent werken? Meld je als de bliksem aan bij Konvert interim Gent!

  • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • VERKOPER VAN MOTORHOMES AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: URBANO MOTORHOMES

    Type: Vaste Job

    Als verkoper van hoogkwalitatieve motorhomes zal u vooreerst een grondige kennismaking met het product doorlopen. U wordt een drijvende kracht binnen de toonzaal. U motiveert uw collega's, vooral door te streven naar steeds betere resultaten. U denkt en werkt actief mee aan de commerciële strategie en bijhorende administratie. U wordt een commerciële toeverlaat voor onze talrijke klanten, volgt hen op en speelt alert in op nieuwe aanvragen. Kwaliteit, service en klantentevredenheid zijn voor u sleutelwoorden.

  • Chef-Gerant bedrijfscatering Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Als Chef-Gerant voor de afdeling Catering bent u verantwoordelijk voor uw uitbating bij een bedrijf te Diegem: U ressorteert onder de District Manager en geeft leiding aan het keuken- en bedieningspersoneel. U staat in voor de calculaties, controle van de bestellingen en alle benodigdheden. U waarborgt de kwaliteit van alle diensten en gerechten. U staat in voor het bereiden, schikken en presenteren van de gerechten (+600 passages) U zorgt voor een optimale werking tijdens de service en voert controles uit over de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en uitzicht). U voert controle uit op de registraties van de HACCP en ISO-documenten en verwerkt deze volgend de ISO-normen. U staat in voor de menuopmaak. U zorgt voor de foodcostberekeningen bij de opgestelde menu's. U organiseert de maandelijkse vergadering van de menucommisie. U bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten en presentaties. U bespreekt menu's voor banketten, maakt een offerte, geeft klanten uitleg over de samenstelling van de gerechten en behandelt klachten. U staat in voor de werkplanning van het keuken-en bedieningspersoneel: u stelt hiervoor uurroosters op. U verwerkt allerhande gegevens: gepresteerde werkuren, ziekte of verlof, gegevens mbt tot calculatie en facturatie,... U analyseert verschillen van de maandelijkse resultaten tov het budget. U neemt deel aan vergaderingen en opleidingen. Werkuren: van maandag tot en met vrijdag van 7u tot 15u00 (38u/week).

  • Logopedist (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een toffe collega logopedist om ons team van logopedisten en psychologen te komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit de behandeling van articulatie-, taal- en leerstoornissen. Je werkt deels een aantal uren op een school en deels in de praktijk. Heb je nog een extra specialisatie, is dat een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van Rencontre des Continents ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Rencontre des Continents ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rencontre des Continents ASBL. Laat een reactie achter voor Rencontre des Continents ASBL. Rencontre des Continents ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rencontre des Continents ASBL. Leave a respond for Rencontre des Continents ASBL. Rencontre des Continents ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rencontre des Continents ASBL op de google maps. Adres en contacten Rencontre des Continents ASBL
Location of Rencontre des Continents ASBL on the google maps. Address and contacts of Rencontre des Continents ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Rencontre des Continents ASBL Rencontre des Continents ASBL: VAN PARIJS-CRAUWELS | ´T STEENTJE | VERHOOGEN GEERT BVBA | LOUISA STYNEN | GASTON NOBELS

Other related companies as Rencontre des Continents ASBL: VAN PARIJS-CRAUWELS | ´T STEENTJE | VERHOOGEN GEERT BVBA | LOUISA STYNEN | GASTON NOBELS

Rencontre des Continents ASBL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rencontre des Continents ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08305358886. Het bedrijf Rencontre des Continents ASBL bevindt zich op het adres: Rue de l'Association 51 Box 2; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Cultural organizations. Producten gemaakt in Rencontre des Continents ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rencontre des Continents ASBL is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rencontre des Continents ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rencontre des Continents ASBL, openstaande posities, locatie van Rencontre des Continents ASBL op de kaart.

Rencontre des Continents ASBL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rencontre des Continents ASBL, company assigned to the tax number BE08305358886. The company Rencontre des Continents ASBL is located at the address: Rue de l'Association 51 Box 2; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Cultural organizations. Products created in Rencontre des Continents ASBL were not found.
The main activity of Rencontre des Continents ASBL is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Rencontre des Continents ASBL is not available. You also can look at reviews of Rencontre des Continents ASBL, open positions, location of Rencontre des Continents ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rencontre des Continents ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rencontre des Continents ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rencontre des Continents ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rencontre des Continents ASBL, employees, financial statistics.