Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW

Contactgegevens Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Patersstraat 20; 3621; Lanaken (Rekem), België

Telefoon (phone): 089 71 64 26 (+32-089 71 64 26) 089 71 64 26 (+32-089 71 64 26)

Fax (fax): +32 (71) 477-78-52 +32 (71) 477-78-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW
Products information Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW

BTW identificatienummer (tax): BE09287811279
Ondernemingsnummer: 7503356933
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 206,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cultural organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW
(Get full report from official database of BE for Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW
Addition kinds of activities for Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW

5013. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen | Motor vehicle supplies and new parts
14990600. Veenbouw en verwerking van veen | Peat mining and processing
24210102. Plafond timmerhout, gekleed | Ceiling lumber, dressed
24991208. Tackel blokken, hout | Tackle blocks, wood
26710000. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
34919905. Drukventielen en regelaars, industrieel | Pressure valves and regulators, industrial
79970204. Jachtclub, lidmaatschap | Yacht club, membership
89991003. Psychologische consultant | Psychological consultant

Werken bij Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Tendermanager (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Harelbeke zijn we op zoek naar een TENDERMANAGER (m/v) Als tendermanager leid en organiseer je het tenderproces van één of meerdere grote multidisciplinaire en complexe contracten Je analyseert de klantvraag en vertaalt die naar een winnende strategie Je gaat op zoek naar de complementaire partners en de juiste architecten en studiebureaus. Je leidt het tenderteam (van interne en externe specialisten) zowel inhoudelijk als procesmatig, zowel technisch als commercieel en zorgt voor de afstemming met de directie Je bewaakt de planning, de scope en het budget Vanuit de contractdocumenten breng je de kansen en risico’s duidelijk in beeld. Je bent het aanspreekpunt van de klant en je voert de contractonderhandelingen en verzorgt de eindpresentatie Na het winnen van de tender zorg je voor een goede overdracht naar de projectmanager uitvoering of groei je mee in de uitvoeringsorganisatie.  

  • ASFALTARBEIDER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we opzoek naar een asfaltarbeider voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je staat in voor het uitvoeren van onderhoud en/of nieuwbouw van wegen en aanverwanten op diverse werven je staat in voor het aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen je staat in voor het lossen spreiden en profileren van de asfaltlaag

  • Elektromecanicien m/v (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Kontich zijn wij op zoek naar een ervaren elektromecanicien m/v: - Je voert preventief onderhoud uit aan installaties op verplaatsing - Je zorgt voor een continue modernisatie van de installaties. - In geval van pannes doe je een interventie ter plaatse. - Je werkt pro-actief en oplossingsgericht in samenspraak met de klant - Je hebt direct contact met de klanten #elektro #elektromecanicien #mecanicien #techniek #installaties #onderhoud #installatie #depannage #service #mechanica #elektriciteit

  • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Peizegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PEIZEGEM)

    Regio: PEIZEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • zaalhulp (jobstudent weekends en vakanties) (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: De Zandbank

    Type: Studentenjob

    Als zaal hulp onthaal je de klanten, neem je bestellingen op en bedien je de klanten. Je ruimt de tafels af en zet de zaal terug op orde.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

  • Magazijnier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: YGO Interieur en Accessoires

    Type: Vaste Job

    Jouw functie? Je bent verantwoordelijk voor het beheer van inkomende goederen: ontvangst, controle, registratie, labelen, .. Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten en de opvolging van herstelstukken en retours Je staat in voor het transfereren van goederen tussen onze verschillende vestigingen

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Halle (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Geriater (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor verdere uitbreiding en inhoudelijke verdieping van de dienst geriatrie zijn wij op zoek naar een geriater om het team te versterken. Deze dienst werkt reeds nauw samen met de afdeling inwendige ziekten. Daarnaast zijn er uitbreidingsmogelijkheden, op vlak van polikliniek, hospitalisatie en qua samenwerking met de afdeling orthopedie. In de toekomst streeft men tevens naar de uitwerking van een afdeling geronto-psychiatrie.

Zoek naar antwoorden van Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW in sociale netwerken
Look for responds of Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW. Laat een reactie achter voor Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW. Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW. Leave a respond for Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW. Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW op de google maps. Adres en contacten Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW
Location of Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW on the google maps. Address and contacts of Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW: BALCAEN | VAN DEN BERG - C E I | Station Service Goyers | ROBERT | LONCIN INTERIEUR

Other related companies as Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW: BALCAEN | VAN DEN BERG - C E I | Station Service Goyers | ROBERT | LONCIN INTERIEUR

Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09287811279. Het bedrijf Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW bevindt zich op het adres: Patersstraat 20; 3621; Lanaken (Rekem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 206,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Cultural organizations. Producten gemaakt in Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW, openstaande posities, locatie van Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW op de kaart.

Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW, company assigned to the tax number BE09287811279. The company Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW is located at the address: Patersstraat 20; 3621; Lanaken (Rekem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 206,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Cultural organizations. Products created in Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW were not found.
The main activity of Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW is not available. You also can look at reviews of Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW, open positions, location of Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rekem Natuur Kunst & Kultuur VZW, employees, financial statistics.