Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm
Private companiesFood and Kindred Products • Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm

Contactgegevens Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Parc d'Avroy; 4000; Li猫ge 1, België

Telefoon (phone): 04 222 32 95 (+32-04 222 32 95) 04 222 32 95 (+32-04 222 32 95)

Fax (fax): 04 222 39 70 (+32-04 222 39 70) 04 222 39 70 (+32-04 222 39 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm
Products information Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm

BTW identificatienummer (tax): BE06661804199
Ondernemingsnummer: 8690704345
Hoofdstad (capital): 935,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 795,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Museums

Product categorie (product category): Cultural organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm
(Get full report from official database of BE for Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm
Addition kinds of activities for Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm

284302. Afwerkingsmiddelen | Finishing agents
364600. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
20460102. Eetbaar zetmeel | Edible starch
23999906. Handschoenmakerij op fabrieksbasis | Glove mending on factory basis
24290301. Shakes (hand splitshingles) | Shakes (hand split shingles)
28739901. Meststoffen: natuurlijk (organisch), behalve compost | Fertilizers: natural (organic), except compost
34290104. Openhaard apparatuur, hardware: andirons, ratten, schermen | Fireplace equipment, hardware: andirons, grates, screens
56990102. uniformen | Uniforms
79990204. Golf, pitch-n-putt | Golf, pitch-n-putt

Werken bij Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm. Looking for open vacancies in other companies

  • Persmachinist (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een steenfabriek gelegen te Lanaken is op zoek naar een persoperator! Het bedrijf kent nationale faam in zijn sector en is op zoek naar een persoperator om hun team te vervolledigen. Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit persen van bakstenen of brikken, het onderhouden en instellen van de machine alsook het poetsen van de machine en ruimte. Ben jij iemand die graag de handen uit steekt? Die niet bang is om zijn handen vuil te maken? En technisch aangelegd is? Dan zoeken wij jou! Jouw takenpakket: - Je hebt verstand van het onderhouden van machines - Technische kennis bezit je met overvloed - Bedienen en instellen van machines is jouw ding

  • dakwerker : (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

  • huishoudhulp Sinaai (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Tongeren, 10 uur per week (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Tongeren. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

  • JOBSTUDENTEN gezocht voor klantendienst KBC (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je iemand die graag belt? Ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Zoek je een eerste ervaring in de customer care? Solliciteer dan nu en word medewerker van de outbound dienst van KBC! Je komt terecht in het outbound customer care center, dit betekent dat je uitgaande telefoongesprekken zal doen: jij neemt contact op met de bestaande klant. Je informeert klanten over nieuwe Europese wetgeving voor bedrijven inzake gegevensbescherming en privacy en de gevolgen hiervan. Het is geen televerkoop: tijdens de gesprekken ga je nooit concrete informatie geven over producten of diensten, je verwijst steeds door naar het kantoor. Je hoeft dus ook geen bancaire achtergrond te hebben. Kwalitatief bellen vinden we ontzettend belangrijk, je krijgt dan ook een degelijke opleiding en beltraining en je wordt hierin continu begeleid.

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • Kinderverzorg(st)er kinderdagverblijf te Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: INFANO

    Type: Vaste Job

    Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang organiseert in al zijn geledingen. Meer dan 500 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse kinderverzorg(st)er voor ons kinderdagverblijf gelegen te Overijse. Als kinderverzorg(st)er van het kinderdagverblijf sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Je bent vlot in het omgaan met kinderen en ouders. Je werkt onder leiding van de teamverantwoordelijke en kan goed in team werken. Je kunt flexibel worden ingeschakeld. www.infano.be

  • OPERATOR 5-PLOEGEN- HOOG LOON/VEEL VRIJE TIJD- VAST CONTRACT (MATER)

    Regio: MATER

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners ter uitbreiding. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een nette en stofvrije omgevingJe werkt in een volcontinu ploegensysteem ( 2 weekends op de 5 volledig vrij, sowieso 2 à 3 dagen per week thuis) met een gunstige vakantieregeling.

  • Werkvoorbereider (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Afwerken van administratieve taken op gebied van de wettelijke regelgeving; Opstellen van de volledige projectplanning samen met het projectteam; Opvolgen van de budgetten van de uitgevoerde werken; Maken van de planning – korte en lange termijn - op van het project; Nauw samenwerken met de werfcoördinator en de projectleider; Communiceren met jouw collega’s en leveranciers voor eventuele tekorten bij bestellingen; Mede ervoor zorgen dat de juiste kwaliteit wordt opgeleverd; Bezoeken van de werven en bekijken of de nodige materialen aanwezig zijn; Rapporteren aan de Projectleider.

  • dossierbeheerder (boekhouder-fiscalist) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Om de continue groei van ons kantoor te ondersteunen, zijn we op zoek naar een boekhouder – fiscalist. U verzorgt de boekhouding van onze klanten, in hoofdzaak vennootschappen.U bent dossierbeheerder van A tot Z: u zorgt voor de input en de verwerking van de boekhouding van onze klanten: aan- en verkoopfacturen en financiële verrichtingen. U maakt de BTW-aangifte op, sluit de boekhouding af en maakt de jaarrekening op. U verzorgt alle fiscale aangiftes (personenbelastingen en vennootschapsbelasting).

  • Kok/chef kok bedrijfskeukens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor bedrijfs/ directie keukens zijn wij opzoek naar Chefs & koks. * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag van 7u tot 15u

Zoek naar antwoorden van Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm in sociale netwerken
Look for responds of Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm. Laat een reactie achter voor Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm. Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm. Leave a respond for Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm. Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm op de google maps. Adres en contacten Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm
Location of Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm on the google maps. Address and contacts of Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm

Andere gerelateerde bedrijven als come Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm: Zwart Goor ('t) Dienstverleningscentrum | JOSEPH DIDIER | ADMINISTRATION COMMUNALE | DANIEL DANDOIS | BANCONTACT-MISTER CASH

Other related companies as Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm: Zwart Goor ('t) Dienstverleningscentrum | JOSEPH DIDIER | ADMINISTRATION COMMUNALE | DANIEL DANDOIS | BANCONTACT-MISTER CASH

Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06661804199. Het bedrijf Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm bevindt zich op het adres: Parc d'Avroy; 4000; Li猫ge 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 935,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 795,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cultural organizations. Lijst met producten zijn Museums.
De hoofdactiviteit van Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm, openstaande posities, locatie van Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm op de kaart.

Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm, company assigned to the tax number BE06661804199. The company Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm is located at the address: Parc d'Avroy; 4000; Li猫ge 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 935,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 795,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cultural organizations. List of products are Museums.
The main activity of Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm is not available. You also can look at reviews of Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm, open positions, location of Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mus茅e de l'Art Diff茅renci茅 de l'asbl Cr茅ahm, employees, financial statistics.