H.T.C Code ASBL

Contactgegevens H.T.C Code ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H.T.C Code ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

H.T.C Code ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Combattants 7; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 354 19 02 (+32-02 354 19 02) 02 354 19 02 (+32-02 354 19 02)

Fax (fax): +32 (55) 349-67-65 +32 (55) 349-67-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H.T.C Code ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H.T.C Code ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H.T.C Code ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H.T.C Code ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H.T.C Code ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H.T.C Code ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H.T.C Code ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H.T.C Code ASBL
Products information H.T.C Code ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE09165313720
Ondernemingsnummer: 5677978515
Hoofdstad (capital): 176,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 408,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in H.T.C Code ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cultural organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H.T.C Code ASBL
(Get full report from official database of BE for H.T.C Code ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor H.T.C Code ASBL
Addition kinds of activities for H.T.C Code ASBL

703200. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps
25420201. Bar armaturen, behalve hout | Bar fixtures, except wood
28440000. Toilet preparaten | Toilet preparations
32819900. Gesneden steen- en steenproducten, nec | Cut stone and stone products, nec
36130102. Mes schakelaars, elektrisch | Knife switches, electric
76991702. Bierpomp spoelen schoonmaken en reparatie service | Beer pump coil cleaning and repair service
76992201. Vliegtuig instrument reparatie | Aircraft flight instrument repair

Werken bij H.T.C Code ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H.T.C Code ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H.T.C Code ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H.T.C Code ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker data/glasvezelbekabeling met ervaring - regio Kempen - optie vast (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een ervaren elektricien met kennis van databekabeling en glasvezel om zo snel mogelijk op te starten bij het bedrijf in de regio Kempen.

  • Contact center medewerk(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een modern customer service-center zijn wij op zoek naar medewerkers voor de klantendienst, zowel outbound als inbound. ook agendabeheer,facturatie en back office taken, behoren tot de mogelijkheden. Want het leuke is dat je zelf bepaalt voor welk project je graag opstart. Nieuwsgierig? Contacteer ons dan snel.

  • Commercieel Bediende (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij commercieel ingesteld? Spreek je meerdere talen en wil je deze graag gebruiken in je job? Let your light shine! Voor onze klant in Deurne zoeken wij een commercieel bediende. Je werkt ter ondersteuning van de accountmanagers. Wat ga je zoal doen? Je maakt offertes op. Je bereid bezoeken voor. Je volgt contracten op. Je werkt collecties (administratief) uit en volgt deze op. Je werkt aan de planning voor promoties. ... Een zeer diverse job!

  • Medewerker Planning (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: t-office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verdeel je de werkzaamheden over de 100 servicetechnici binnen het bedrijf. Naast het dagelijks inplannen van de opdrachten is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de opdrachten afgehandeld zijn in het planningssysteem.

  • Administratief bediende offertedienst (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn wij momenteel op zoek naar een medewerkster/medewerker voor de offertedienst. Door je interesse in de producten vind je het een leuke uitdaging om offertes te analyseren en aan de hand van hun softwareprogramma op te stellen. Je denkt mee met de klant en stelt eventuele varianten voor. Je bent handig met cijfers en werkt snel en nauwkeurig. Door je gedrevenheid, communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht heb je mogelijkheden om op termijn verder in deze job te groeien en meer verantwoordelijkheden te nemen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Slagerijmedewerker student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende slagerij regio Waregem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om bij te springen in het weekend, zaterdag en/of zondag. * Voorbereidende werken uitvoeren: klaarmaken van bestellingen, * Verkoop in de winkel, * Toonbank aanvullen, * Beleggen van broodjes, * Algemeen onderhoud uitvoeren van de zaak.

  • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een planner. Je komt te werken op de centrale planning in Herentals en ondersteunt de werfleiders bij het invullen van hun opdrachten bij de klanten. Na een 2-tal jaren kom je te werken op de planning te Antwerpen. Je maakt in samenwerking met de betrokken diensten een zo efficiënt mogelijke planning. Je organiseert de daarvoor benodigde materialen, medewerkers en voertuigen, waarbij je rekening houdt met onverwachte situaties. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve ondersteuning en registratie. Je neemt de werkopdrachten aan van zowel onze werfleiding en onderhoudt contact over de reservering en inzet van voertuigen Je maakt werkopdrachten aan in het systeem Je controleert de voorraad en inhuur van de benodigde materialen en zoekt pro-actie naar de juiste invulling en oplossing Je kent de specifieke vereisten per werf en houdt hiermee rekening Je houdt inhuuropdrachten in de gaten en meldt deze tijdig af na afronden van de werkzaamheden Je bereidt de werkopdrachten voor op facturatie Je beantwoordt vragen vanuit de organisatie over beschikbaarheid en mogelijkheden

  • CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BOURDEAUD'HUI

    Type: Vaste Job

    BVBA Bourdeaud’hui is op zoek naar een gemotiveerd en enthousiast medewerker die als CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER – ons team wil komen versterken. Als calculator - werkvoorbereider neem je een divers takenpakket voor jouw rekening. Enerzijds bereken en stel je offertes op waarbij je prijsaanvragen en lastenboeken gaat analyseren, vraag je prijsoffertes aan en voer je kostprijscalculaties uit. Anderzijds bereid je voor projectleiders werfdossiers grondig voor. Dit houdt het volgende in: opmeten, tekenen, ordervoorbereidingen, productievoorbereiding, aansturen planning, controle meetstaten, ... . Ook ben je communicatief, aangezien je regelmatig overleg pleegt met de projectleiders en externe partners, architecten, bouwheer, leveranciers, etc. Daarnaast kan je planmatig en stressbestendig deadlines halen en ben creatief in het zoeken naar technische oplossingen.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • KEUKENMEDEWERKER ZONDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Trendy brasserie/taverne zoekt een keukenmedewerker ter ondersteuning van het bestaande team in het bereiden van lichte snacks, de mise-en-place en afwas.

Zoek naar antwoorden van H.T.C Code ASBL in sociale netwerken
Look for responds of H.T.C Code ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor H.T.C Code ASBL. Laat een reactie achter voor H.T.C Code ASBL. H.T.C Code ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H.T.C Code ASBL. Leave a respond for H.T.C Code ASBL. H.T.C Code ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H.T.C Code ASBL op de google maps. Adres en contacten H.T.C Code ASBL
Location of H.T.C Code ASBL on the google maps. Address and contacts of H.T.C Code ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come H.T.C Code ASBL H.T.C Code ASBL: Saelens H | Bugli SPRL | Oase | RODE KRUIS KLUISBERGEN | BUREAU VINCENT-DAVID

Other related companies as H.T.C Code ASBL: Saelens H | Bugli SPRL | Oase | RODE KRUIS KLUISBERGEN | BUREAU VINCENT-DAVID

H.T.C Code ASBL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H.T.C Code ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09165313720. Het bedrijf H.T.C Code ASBL bevindt zich op het adres: Avenue des Combattants 7; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 176,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 408,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cultural organizations. Producten gemaakt in H.T.C Code ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van H.T.C Code ASBL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H.T.C Code ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H.T.C Code ASBL, openstaande posities, locatie van H.T.C Code ASBL op de kaart.

H.T.C Code ASBL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is H.T.C Code ASBL, company assigned to the tax number BE09165313720. The company H.T.C Code ASBL is located at the address: Avenue des Combattants 7; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 176,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 408,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cultural organizations. Products created in H.T.C Code ASBL were not found.
The main activity of H.T.C Code ASBL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of H.T.C Code ASBL is not available. You also can look at reviews of H.T.C Code ASBL, open positions, location of H.T.C Code ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H.T.C Code ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H.T.C Code ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H.T.C Code ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H.T.C Code ASBL, employees, financial statistics.