De Kollebloem

Contactgegevens De Kollebloem: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Kollebloem: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Kollebloem

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Begijnhofstraat 13; 2870; Puurs, België

Telefoon (phone): 03 890 76 20 (+32-03 890 76 20) 03 890 76 20 (+32-03 890 76 20)

Fax (fax): +32 (64) 426-36-17 +32 (64) 426-36-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Kollebloem: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Kollebloem"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Kollebloem"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Kollebloem, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Kollebloem. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Kollebloem, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Kollebloem. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Kollebloem
Products information De Kollebloem

BTW identificatienummer (tax): BE02538085937
Ondernemingsnummer: 8304534912
Hoofdstad (capital): 643,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in De Kollebloem zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cultural organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Kollebloem
(Get full report from official database of BE for De Kollebloem)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Kollebloem
Addition kinds of activities for De Kollebloem

345200. Bouten, moeren, klinknagels en ringen | Bolts, nuts, rivets, and washers
736101. Plaatsingsbureaus | Placement agencies
26799905. Pin kaartjes, papier: gemaakt van gekocht papier | Pin tickets, paper: made from purchased paper
36950101. Computer software tape en schijven: leeg, stijf en floppy | Computer software tape and disks: blank, rigid, and floppy
39520204. Burnishers en kussens, gilders ' | Burnishers and cushions, gilders'

Werken bij De Kollebloem: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Kollebloem: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Kollebloem. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Kollebloem. Looking for open vacancies in other companies

  • Ontbramer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ontbramer. Taken: ontbramen, balanceren en montage van metaalonderdelen.

  • Calculator industriebouw (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator wordt u ingeschakeld in het team van de verkoop en staat u in voor de kostprijsberekening van de projecten. Je volgt deze calculaties op en werkt heel nauw samen met de verkopers.

  • Helper-monteerder (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Montage van koeltorens of sub-assembly's op basis van dossier en technische tekeningen (plannen materiaallijsten) Plaatsen van panelen, ventilatoren, assen, motoren, thermostaat, pompen, niveauregelaars,...

  • Lasser-Mechanieker (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in machinebouw, regio Gent-Lochristi, zijn wij op zoek naar een Lasser: Je hebt ervaring in montage, constructie werken of machinebouw Je kunt metaal lassen Je kunt de plooibank en plaatschaar bedienen Je hebt ervaring met mechanica

  • Laborant - 3 ploegen - regio Waasland (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de chemie, is AGO Jobs & HR op zoek naar een laborant kwaliteitscontrole. In het kwaliteitscontrolelabo ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van staalnames en standaard analytische testen. Belangrijk is om onderstaande eigenschappen te controleren, viscositeit, titrimetrie, chromatografie en spectrophotometrie. Dit werk wordt uitgevoerd in een clean room-omgeving. Hiernaast sta je in voor het bijhouden en het evalueren van de staalnames en analytische testen. Hiervoor beschik je over goede computervaardigheden.

  • Huishoudhulp Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ITZU HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Lanaken. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Elektriciens die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als elektricien weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • kinesist(e) voor kinderen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    zelfstandige kinesist(e) binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (3 kinesisten, 1 logopediste en samenwerking met psychologen)

  • Regionale Sales representant(e) Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SANTE MAGIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

Zoek naar antwoorden van De Kollebloem in sociale netwerken
Look for responds of De Kollebloem in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Kollebloem. Laat een reactie achter voor De Kollebloem. De Kollebloem bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Kollebloem. Leave a respond for De Kollebloem. De Kollebloem on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Kollebloem op de google maps. Adres en contacten De Kollebloem
Location of De Kollebloem on the google maps. Address and contacts of De Kollebloem

Andere gerelateerde bedrijven als come De Kollebloem De Kollebloem: Zorgtrajectbegeleiding | MAISON POLY-SON | LASSERRE ET ASSOCI?S | ECOLE PRIMAIRE LIBRE | MARITA PIP

Other related companies as De Kollebloem: Zorgtrajectbegeleiding | MAISON POLY-SON | LASSERRE ET ASSOCI?S | ECOLE PRIMAIRE LIBRE | MARITA PIP

De Kollebloem is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Kollebloem, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02538085937. Het bedrijf De Kollebloem bevindt zich op het adres: Begijnhofstraat 13; 2870; Puurs. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 643,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 400,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cultural organizations. Producten gemaakt in De Kollebloem zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Kollebloem is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Kollebloem is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Kollebloem, openstaande posities, locatie van De Kollebloem op de kaart.

De Kollebloem is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Kollebloem, company assigned to the tax number BE02538085937. The company De Kollebloem is located at the address: Begijnhofstraat 13; 2870; Puurs. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 643,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 400,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cultural organizations. Products created in De Kollebloem were not found.
The main activity of De Kollebloem is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Kollebloem is not available. You also can look at reviews of De Kollebloem, open positions, location of De Kollebloem on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Kollebloem, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Kollebloem, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Kollebloem, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Kollebloem, employees, financial statistics.