Culture et D茅mocratie

Contactgegevens Culture et D茅mocratie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Culture et D茅mocratie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Culture et D茅mocratie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Concorde 60; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 502 12 15 (+32-02 502 12 15) 02 502 12 15 (+32-02 502 12 15)

Fax (fax): 02 512 69 11 (+32-02 512 69 11) 02 512 69 11 (+32-02 512 69 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Culture et D茅mocratie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Culture et D茅mocratie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Culture et D茅mocratie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Culture et D茅mocratie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Culture et D茅mocratie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Culture et D茅mocratie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Culture et D茅mocratie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Culture et D茅mocratie
Products information Culture et D茅mocratie

BTW identificatienummer (tax): BE05413757324
Ondernemingsnummer: 4137969970
Hoofdstad (capital): 522,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 108,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Culture et D茅mocratie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cultural organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Culture et D茅mocratie
(Get full report from official database of BE for Culture et D茅mocratie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Culture et D茅mocratie
Addition kinds of activities for Culture et D茅mocratie

22959906. Vernissen van textiel | Varnishing of textiles
33980000. Metalen hittebehandeling | Metal heat treating
34239911. Engravers 'tools, hand | Engravers' tools, hand
38210303. Ovens, laboratorium | Furnaces, laboratory
89990902. Entomologische consultant | Entomological consultant

Werken bij Culture et D茅mocratie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Culture et D茅mocratie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Culture et D茅mocratie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Culture et D茅mocratie. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de assemblage van de mechanische componenten, dit zowel in het atelier als bij de klanten. Je stuurt hierbij een klein team aan.

  • Parkingboy (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Door de grote succes en sterke groei zoekt onze klant - actief in de bewakingssector -  een parkingboy/steward in Antwerpen. Dit bedrijf - vandaag een ambitieus en menselijk bedrijf - telt vandaag al 300 mensen . Hun klantenbestand groeit steeds meer en steeds meer bedrijven, bekende winkelketens en evenementen vertrouwen ons hun bewakingsactiviteiten toe. Dankzij dit vertrouwen en onze stijgende groei zijn wij continu momenteel op zoek naar een parkingboy voor de eindejaarsperiode. Taken: - Je verzorgt het toezicht aan de ingang van een gekende supermarktketen, waardoor je een veilig klimaat creëert voor de winkelende klanten. - Je voert rondes op de parking uit ter preventie en voor het opsporen van risico’s. - Je begroet de klanten vriendelijk en staat in nauw contact met de bewakingsagent in de winkel.

  • Werkvoorbereider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wanneer je als werkvoorbereider zal werken is je takenpakket voor de vacature: volledig uitdenken van een project en indelen bouwvergunningsdossier samenstellen je bent contactpersoon tussen eigenaar bouwheer architect en stadsdiensten aanvraag van studies en offertes samenstellen meetstaat budget samen stellen uitvoeringsplan opmaken je zorgt voor de logistieke ondersteuning tijdens het volledige bouwproces

  • Assistent Key account met een hart voor marketing! (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager met een passie voor marketing. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigt het bedrijf in zijn winkels. Hierbij sta je in voor het dagelijks klantencontact. Jouw commerciële voeling en organisatietalent zorgen ervoor dat je de producten kan promoten. Als assistent key account benut je jouw commerciële vaardigheden om nieuwe kansen bij bestaande klanten te creëren, alsook het ontwikkelen van mogelijkheden bij prospecten. Samen met je team sta je in voor het verdelen van marketingmateriaal, maken van afspraken, opnemen van bestellingen en het opvolgen van je klantenbestand. Ook het organiseren van beurzen behoort tot jouw takenpakket. Kortom, wij zijn op zoek naar een commercieel en administratief talent.

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • Jobstudent verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent verkoop. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

  • Etudiant (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Pour un de nos client, célèbre pompe à essence dans la Région de Comines, nous sommes à la recherche: Etudiants disponibles le samedi parlant un peu le Néerlandais - Vous avez plus de 18 ans - Vous gérez la caisse et le magasin - Vous préparez les sandwichs pour les clients - Vous nettoyez l'extérieur (Pompes...) - Vous videz les poubelles Vous pouvez vous exprimer en Français et vous avez des bases solides en Néerlandais (Surtout à l'oral) Vous pouvez travailler le samedi de 10h à 14h et pendant les vacances scolaires

  • CNC Frezer (526-257) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ken jij iets van Heidenhain sturingen? Dan ben jij de CNC Frezer die wij zoeken voor onze klant! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een CNC FREZER. Je staat in voor het frezen van machineonderdelen en kleine tot middelgrote series van stukwerk.

  • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Trainer Facility Management (freelance) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ATMETIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een trainer met technische kennis schoonmaaktechnieken voor één of meerdere van de volgende professionele omgevingen: kantoorruimte, school, kinderdagverblijf, dokterskabinet, woon- en zorgcentrum, sportinfrastructuur, fabriekshallen, grootkeuken, ... .

Zoek naar antwoorden van Culture et D茅mocratie in sociale netwerken
Look for responds of Culture et D茅mocratie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Culture et D茅mocratie. Laat een reactie achter voor Culture et D茅mocratie. Culture et D茅mocratie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Culture et D茅mocratie. Leave a respond for Culture et D茅mocratie. Culture et D茅mocratie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Culture et D茅mocratie op de google maps. Adres en contacten Culture et D茅mocratie
Location of Culture et D茅mocratie on the google maps. Address and contacts of Culture et D茅mocratie

Andere gerelateerde bedrijven als come Culture et D茅mocratie Culture et D茅mocratie: WILLY GOESSENS | Hollanders J | LUC DEMEULENAERE | TRANSPORT VAN RILLAER | CHRISTIANE NOYNAERT

Other related companies as Culture et D茅mocratie: WILLY GOESSENS | Hollanders J | LUC DEMEULENAERE | TRANSPORT VAN RILLAER | CHRISTIANE NOYNAERT

Culture et D茅mocratie is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Culture et D茅mocratie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05413757324. Het bedrijf Culture et D茅mocratie bevindt zich op het adres: Rue de la Concorde 60; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 522,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 108,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cultural organizations. Producten gemaakt in Culture et D茅mocratie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Culture et D茅mocratie is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Culture et D茅mocratie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Culture et D茅mocratie, openstaande posities, locatie van Culture et D茅mocratie op de kaart.

Culture et D茅mocratie is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Culture et D茅mocratie, company assigned to the tax number BE05413757324. The company Culture et D茅mocratie is located at the address: Rue de la Concorde 60; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 522,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 108,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cultural organizations. Products created in Culture et D茅mocratie were not found.
The main activity of Culture et D茅mocratie is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Culture et D茅mocratie is not available. You also can look at reviews of Culture et D茅mocratie, open positions, location of Culture et D茅mocratie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Culture et D茅mocratie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Culture et D茅mocratie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Culture et D茅mocratie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Culture et D茅mocratie, employees, financial statistics.