CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE)

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE)
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE)

Contactgegevens CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE): address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Bruxelles 60; 1470; Genappe, België

Telefoon (phone): 067 77 12 20 (+32-067 77 12 20) 067 77 12 20 (+32-067 77 12 20)

Fax (fax): +32 (2) 350-58-69 +32 (2) 350-58-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE)
Products information CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE)

BTW identificatienummer (tax): BE08031250000
Ondernemingsnummer: 2864105224
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cultural organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE)
(Get full report from official database of BE for CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE))

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE)
Addition kinds of activities for CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE)

354100. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
10619900. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium, nec | Ferroalloy ores, except vanadium, nec
25220202. Paneelsystemen en scheidingswanden, kantoor: behalve hout | Panel systems and partitions, office: except wood
34430208. Warmtewisselaars, plaat type | Heat exchangers, plate type
36120104. Distributie transformatoren, elektrisch | Distribution transformers, electric
38270110. Metallographs | Metallographs
51370300. Sportkleding voor dames en kinderen en badpakken | Women's and children's sportswear and swimsuits
67989900. Vastgoedbeleggingen, nv | Real estate investment trusts, nec
70320201. Jongens 'kamp | Boys' camp

Werken bij CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE). Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider Wegenbouw (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een arbeider wegenbouw.   

  • Orderpicker - metaalsector (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat aan de slag in het magazijn van het bedrijf. orderpicken van stukken. Aangezien het over metaalindustrie gaat kunnen het wel zwaardere stukken zijn. de nodige stukken op pallet leggen en zorgen dat deze correct staan voor verzending. Ambitie? top! net wat zij nodig hebben, op termijn doorgroei naar volwaardige medewerker verzending = ook heftruckopleiding, PC ? ... DAGUREN juli tot april: 45 uren-week. april tot juni: 4/5de werken = compensatie van zomer.

  • Reachtruck chauffeur, dagdienst, regio Baasrode (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn in Baasrode zijn we op zoek naar een reachtruck chauffeur! Jouw voornaamste taken zijn het laden/lossen, het verdelen van de ladingen over verschillende posten, de opvolggegevens duidelijk registreren, alsook orderpicking.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren mogelijk! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

  • SALES & SERVICE AGENT (M/V) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Kales Airline Services

    Type: Vaste Job

    Kales Airline Services, GSA voor Ethiopian Airlines is op zoek naar een SALES & SERVICE AGENT (M/V) FUNCTIE • Je staat telofonisch/per mail in contact met onze klanten voor het maken van reservaties en printen van tickets • Je beheert het dossier van A to Z • Je zorgt daarbij voor een professionele en kwaliteitsvolle service • Je ontvangt klanten op kantoor • Tevens werk je ook enkele dagen per maand op de luchthaven aan onze ticketbalie

  • auticoach (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk voor psychosociaal welzijn. Bent u als auticoach op zoek naar een sfeervolle en inspirerende plek om uw klanten te begeleiden? Een plek die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een auticoach die zich op zelfstandige basis (minimum 1 dag per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

  • Kinderpsychiater (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij op zoek naar een kinderpsychiater voor diagnostisch onderzoek en begeleiding van minderjarigen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Contribute - Oracle PL/SQL Ontwikkelaar (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zijn de schoolbanken nog geen eeuwigheid geleden? Of staat je carrière reeds in haar kinderschoenen met een eerste werkervaring als PL/SQL ontwikkelaar? Wil je niets liever dan zelf een database van expertise worden in deze technologie? Welkom! Als consultant kom je terecht in een team dat innovatieve bedrijfstoepassingen ontwerpt en bouwt. Kortom: de ideale broedplaats om in een recordtempo een expert te worden! JOBOMSCHRIJVING Je werkt in verschillende omgevingen bij diverse klanten Bouwen aan innovatieve bedrijfstoepassingen met Oracle PL/SQL Functionele vereisten kunnen vertalen naar een technische oplossing Trends en ontwikkelingen Oracle PL/SQL opvolgen en toepassen JOUW PROFIEL Een bachelor diploma in IT of een relevante werkervaring 0 tot 3 jaar ervaring met Oracle PL/SQL Basiskennis Oracle database Basiskennis SQL Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband Werken in wisselende omgevingen zie je als een meerwaarde in je job Je communiceert graag met zowel je collega's als de klant Je spreekt Nederlands en Engels, Frans is leuke extra. ONS AANBOD Wij bieden een dynamische en uitdagende werkomgeving waar onze collega's en klanten centraal staan. Openheid, transparantie en vertrouwen staan bovenaan ons lijstje van bedrijfswaarden. We nemen de tijd om op basis van een persoonlijk groeiplan jouw evolutie te faciliteren in de richting die je zelf mee bepaalt. Op social events op bedrijfs- en groepsniveau vormen we ook na de uren een hecht team. Daarnaast biedt Contribute uiteenlopende mogelijkheden tot initiatief en ondernemerschap. Een competitief salarispakket en uiteraard een stel gepassioneerde toffe collega's!

  • Medewerker Frituur (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: VAN LONDERSELE NATHALIE

    Type: Flexijob

    Ben jij de gemotiveerde medewerker waar we naar zoeken om mee te helpen in de frituur? Takenpakket: Je staat in voor het bakken van frietjes, bijhorende snacks en burgers. Je hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken! Ook kassawerk schrikt je niet af.

Zoek naar antwoorden van CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE) in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE). Laat een reactie achter voor CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE). CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE). Leave a respond for CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE). CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE) op de google maps. Adres en contacten CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE)
Location of CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE) on the google maps. Address and contacts of CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE)

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE) CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE): LUT | NC-Computing NV | Autohandel Delie L | NICOLAY DECOR | GEO

Other related companies as CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE): LUT | NC-Computing NV | Autohandel Delie L | NICOLAY DECOR | GEO

CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE) is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08031250000. Het bedrijf CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE) bevindt zich op het adres: Rue de Bruxelles 60; 1470; Genappe. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 501,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cultural organizations. Producten gemaakt in CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE) is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE), openstaande posities, locatie van CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE) op de kaart.

CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE) is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE), company assigned to the tax number BE08031250000. The company CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE) is located at the address: Rue de Bruxelles 60; 1470; Genappe. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 501,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cultural organizations. Products created in CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE) were not found.
The main activity of CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE) is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE) is not available. You also can look at reviews of CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE), open positions, location of CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE MULTIMEDIA DE GENAPPE (BIBLIOTHEQUE), employees, financial statistics.