Belgi? Kunstencentrum vzw VZW

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Belgi? Kunstencentrum vzw VZW
Private companiesDepository Institutions • Belgi? Kunstencentrum vzw VZW

Contactgegevens Belgi? Kunstencentrum vzw VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belgi? Kunstencentrum vzw VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belgi? Kunstencentrum vzw VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURGEMEESTER BOLLENSTRAAT 54-56; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 011 22 41 61 (+32-011 22 41 61) 011 22 41 61 (+32-011 22 41 61)

Fax (fax): 011 23 26 59 (+32-011 23 26 59) 011 23 26 59 (+32-011 23 26 59)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belgi? Kunstencentrum vzw VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belgi? Kunstencentrum vzw VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belgi? Kunstencentrum vzw VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belgi? Kunstencentrum vzw VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belgi? Kunstencentrum vzw VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belgi? Kunstencentrum vzw VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belgi? Kunstencentrum vzw VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belgi? Kunstencentrum vzw VZW
Products information Belgi? Kunstencentrum vzw VZW

BTW identificatienummer (tax): BE01664398193
Ondernemingsnummer: 9007385253
Hoofdstad (capital): 432,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 561,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Pubs; Theatres & concert-halls

Product categorie (product category): Cultural organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belgi? Kunstencentrum vzw VZW
(Get full report from official database of BE for Belgi? Kunstencentrum vzw VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belgi? Kunstencentrum vzw VZW
Addition kinds of activities for Belgi? Kunstencentrum vzw VZW

23990203. Pet collars, leibanden, etc .: niet-leder | Pet collars, leashes, etc.: non-leather
28999902. Antifriesverbindingen | Antifreeze compounds
33669900. Kopergieterijen, nec | Copper foundries, nec
34420204. Luiken, deur of raam: metaal | Shutters, door or window: metal
34460105. Ladders, ketting | Ladders, chain

Werken bij Belgi? Kunstencentrum vzw VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belgi? Kunstencentrum vzw VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belgi? Kunstencentrum vzw VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belgi? Kunstencentrum vzw VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker gevelbezetting / buitenbezetting (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: PUBRO & CO

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je zal instaan voor het isoleren en bepleisteren van buitengevels zoals crepi of sierpleister. Verder renoveer en onderhoud je de "oude bezetting". Verder maak je de materialen klaar en zorg je voor de orde en netheid van het werkmateriaal en de werven. 's Ochtends wordt er om 6u vertrokken vanuit het atelier in Gierle. De werven zijn gelegen in de provincie Antwerpen. Bij voorkeur woon je dus in een straal van 30 km rond Gierle.

  • Afwerker natuursteen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf te Lokeren zijn wij op zoek naar een afwerker/ bewerker van natuursteen. Je zal hier in staan voor het werken met CNC machines in het atelier. Je zal samenwerken met de zaakvoerder en nadien zal je instaan om volledig zelfstandig aan de slag te gaan. Het bedrijf staat in voor het maken en bewerken van trappen, deuren, vloeren, gevelbekleding,... in materialen zoals natuursteen, marmer, arduin,...

  • Zaalmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Zaalmedewerker verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je stelt correct de menu’s en gerechten voor aan onze klanten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en tilt het restaurantbezoek tot op een hoog niveau.

  • Projectleider middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in elektrische installaties, automatiseringsprocessen-en technieken, bordenbouw, etc., zoeken we een ervaren projectleider middenspanning. Als projectleider middenspanning sta je in voor: Het realiseren van de projecten binnen de afgesproken uitvoeringstermijn en budgetten  Je stelt voor elk project een zo efficiënt mogelijke planning op, rekening houdend met de beschikbare tijd en middelen volgens de afspraken met de klanten Je zorgt voor een vlot verloop, kwaliteit en vooruitgang van de werken  Je onderhoudt de contacten met de werfleiders, ploegbazen, elektromonteurs en onderaannemers  Je lost problemen op die zich tijdens het verloop van de werken zich voordoen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Kick ass Content Editor (NL) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: EVOTIS

    Type: Vaste Job

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Kom je net van de schoolbanken en wil je mee aan de wieg staan van Belgiës meest veelbelovende start-up? Schrijf dan sneller als je schaduw je meest originele sollicitatiebrief en wordt onze nieuwe Buldit-buddy. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij reiken particulieren met (ver)bouwplannen inspiratie, informatie en tips aan. Aangenaam en ontspannen verbouwen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt dagelijks voor nieuwe content op onze verschillende kanalen. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous!- Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites en social media Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je vertaalt artikels van je Franstalige collega naar het Nederlands Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je creëert inspirerende infographics die de aandacht trekken van onze lezers Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands, goede kennis Frans is een pluspunt Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent Kennis van de bouwwereld is een pluspunt maar geen vereiste Trakteren op lekkers als het jouw verjaardag is Kersvers Bachelor-diploma waar je (terecht!) supertrots op bent

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Oostende/Westende) - Zelfstandige basis (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een aantal woonzorgcentra regio Oostende zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Docent Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • RESERVE schoonmaak regio Gent 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Gent zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: USG Professionals

    Type: Werfreserve

    • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

  • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Bakkerij Andries

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

Zoek naar antwoorden van Belgi? Kunstencentrum vzw VZW in sociale netwerken
Look for responds of Belgi? Kunstencentrum vzw VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belgi? Kunstencentrum vzw VZW. Laat een reactie achter voor Belgi? Kunstencentrum vzw VZW. Belgi? Kunstencentrum vzw VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belgi? Kunstencentrum vzw VZW. Leave a respond for Belgi? Kunstencentrum vzw VZW. Belgi? Kunstencentrum vzw VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belgi? Kunstencentrum vzw VZW op de google maps. Adres en contacten Belgi? Kunstencentrum vzw VZW
Location of Belgi? Kunstencentrum vzw VZW on the google maps. Address and contacts of Belgi? Kunstencentrum vzw VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Belgi? Kunstencentrum vzw VZW Belgi? Kunstencentrum vzw VZW: T?BEESTJE | MARLEEN LEROY | JAUMIN J-M | FRAN?OISE DIVERSE | KIMMENADE BELGIUM NV

Other related companies as Belgi? Kunstencentrum vzw VZW: T?BEESTJE | MARLEEN LEROY | JAUMIN J-M | FRAN?OISE DIVERSE | KIMMENADE BELGIUM NV

Belgi? Kunstencentrum vzw VZW is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belgi? Kunstencentrum vzw VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01664398193. Het bedrijf Belgi? Kunstencentrum vzw VZW bevindt zich op het adres: BURGEMEESTER BOLLENSTRAAT 54-56; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 432,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 561,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cultural organizations. Lijst met producten zijn Pubs; Theatres & concert-halls.
De hoofdactiviteit van Belgi? Kunstencentrum vzw VZW is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belgi? Kunstencentrum vzw VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belgi? Kunstencentrum vzw VZW, openstaande posities, locatie van Belgi? Kunstencentrum vzw VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belgi? Kunstencentrum vzw VZW is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belgi? Kunstencentrum vzw VZW, company assigned to the tax number BE01664398193. The company Belgi? Kunstencentrum vzw VZW is located at the address: BURGEMEESTER BOLLENSTRAAT 54-56; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 432,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 561,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cultural organizations. List of products are Pubs; Theatres & concert-halls.
The main activity of Belgi? Kunstencentrum vzw VZW is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Belgi? Kunstencentrum vzw VZW is not available. You also can look at reviews of Belgi? Kunstencentrum vzw VZW, open positions, location of Belgi? Kunstencentrum vzw VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belgi? Kunstencentrum vzw VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belgi? Kunstencentrum vzw VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belgi? Kunstencentrum vzw VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belgi? Kunstencentrum vzw VZW, employees, financial statistics.