ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES

Contactgegevens ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAN BREESTRAAT 7; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32270805 32270805

Fax (fax): +32 (65) 834-14-76 +32 (65) 834-14-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES
Products information ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES

BTW identificatienummer (tax): BE05409088134
Ondernemingsnummer: 1767944335
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed; Immobiliënkantoren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES
(Get full report from official database of BE for ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES
Addition kinds of activities for ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES

20410105. Bloem: gemengd, bereid of zelfopkomstig | Flour: blended, prepared, or self-rising
28369901. Veterinaire biologische producten | Veterinary biological products
42139904. Zware hauling, nec | Heavy hauling, nec
50320305. Terra Cotta | Terra cotta
72990606. Telegram service, persoonlijk | Telegram service, personal
82990402. Vrachtwagen rijden training | Truck driving training

Werken bij ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES. Looking for open vacancies in other companies

  • KWALITEITSCONTROLEUR (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven laborant(e). Je staat in voor de analyses van vleessamples en waterstalen. Je houdt de registraties van allerhande testen zorgvuldig bij.

  • administratief logistiek bediende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toeleverancier van de Europese voedings- en pet food industrie regio groot Brugge zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief logistiek bediende ter vervanging van een zwangerschapsvervanging. Voornaamste taken: Registeren verkoopcontracten in SAP Registreren bestellingen in SAP + bevestigen transport Opvolgen dagelijkse uitgaande ladingen + afstemmen met diverse productiesites en transporteurs Veelvuldig afstemmen met klanten, leveranciers ivm contractsaldo's, bestellingen, leveringen, specificaties, enz Opvolgen en controle van eventuele wachturen transporteurs Factuurcontrole (bij afwijkingen tov. registraties in SAP) Opvolgen productieplanning

  • Technieker - dienst wegenbouw (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -       Indienststellingen vannieuwe machines (voornamelijk bestemd voor de wegenbouw en uit volgend gamma: Dynapacwalsen en asfaltafwerkmachines & ATC thermocontainers) bij onze klanten -      Preventiefonderhoud op bovengenoemde machines -      Opsporenen herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp Tielt-Ruiselede (m/v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Tielt, Ruiselede en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwijnaarde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HERDERSHOVE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.? Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z? Het aanmaken van verwerken van werkbonnen? Het vervullen van algemene administratieve taken? ?

  • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Medewerker databeheer & IT support (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Met jouw groot verantwoordelijkheidsgevoel doe je het volledige beheer van alle data in het ERP pakket (Microsoft Dynamics AX). Hiervoor kan je rekenen op de nodige ondersteuning van de product administrator voor de technische know how van onze producten. * Je maakt artikelnummers aan, voegt specificaties toe en houdt de database up to date. * Jij wordt voor jouw collega’s de key user AX en biedt zo de eerstelijnsondersteuning. * Met jouw zin voor nauwkeurigheid bereid je ook de prijslijsten voor in Excel. * Je biedt dagelijkse ondersteuning bij het beheer van de IT systemen en helpt je collega’s bij bijvoorbeeld opstartproblemen met PC, netwerkproblemen, programma’s installeren, mailproblemen etc. * Je neemt de fysieke installaties ( printers, Portables, desktops,) voor jouw rekening en biedt ondersteuning aan de IT manager bij beheer van Sharepoint, netwerk, server, telefonie, mailing etc... * Aan het einde van de dag staat dankzij jou iedere komma en punt in de database correct en ben je trots op jouw service die je bood en de behaalde deadlines. Hiervoor kon je rekenen op ondersteuning van de IT manager.

  • Keukenhulp/afwasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar bvb. een gepensioneerde flexijobber die in een beurtrol in het weekend van bvb 10u00 tot 14u00 eerst de afwas op zich neemt en opkuist om dan vervolgens van 12u tot 14u helpt in de keuken. Voor de afwas beschikken we over de allernieuwste en allerbeste machines. Veel ervaring in de keuken is niet vereist. Zin voor netheid en hygiëne is belangrijk. Vacature voor man of vrouw. Ook op woensdag en vrijdag.

Zoek naar antwoorden van ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES in sociale netwerken
Look for responds of ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES. Laat een reactie achter voor ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES. ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES. Leave a respond for ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES. ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES op de google maps. Adres en contacten ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES
Location of ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES on the google maps. Address and contacts of ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES

Andere gerelateerde bedrijven als come ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES: Fiamm Traktiebatterijen | JAN NOUWEN | HOGER LAGER | Espace Arthur Masson ASBL | NICOLE HARMEGNIES

Other related companies as ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES: Fiamm Traktiebatterijen | JAN NOUWEN | HOGER LAGER | Espace Arthur Masson ASBL | NICOLE HARMEGNIES

ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409088134. Het bedrijf ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES bevindt zich op het adres: VAN BREESTRAAT 7; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer onroerend goed; Immobiliënkantoren. Producten gemaakt in ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES, openstaande posities, locatie van ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES op de kaart.

ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES, company assigned to the tax number BE05409088134. The company ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES is located at the address: VAN BREESTRAAT 7; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer onroerend goed; Immobiliënkantoren. Products created in ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES were not found.
The main activity of ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES is not available. You also can look at reviews of ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES, open positions, location of ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZAKENKANTOOR VASTGOED ADVIES, employees, financial statistics.