TEAROOM NEPTUNIA

Contactgegevens TEAROOM NEPTUNIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEAROOM NEPTUNIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEAROOM NEPTUNIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRINSENLAAN 35B5; 8370; BLANKENBERGE, België

Telefoon (phone): 50414044 (+32-50414044) 50414044 (+32-50414044)

Fax (fax): +32 (57) 607-10-81 +32 (57) 607-10-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEAROOM NEPTUNIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEAROOM NEPTUNIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEAROOM NEPTUNIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEAROOM NEPTUNIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEAROOM NEPTUNIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEAROOM NEPTUNIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEAROOM NEPTUNIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEAROOM NEPTUNIA
Products information TEAROOM NEPTUNIA

BTW identificatienummer (tax): BE05679626464
Ondernemingsnummer: 5678253173
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 860,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Petite Restauration & Tearooms: Glacier, Tearooms.. Produits: Cr猫mes Glac茅es.

Product categorie (product category): Cr茅meries. Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEAROOM NEPTUNIA
(Get full report from official database of BE for TEAROOM NEPTUNIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEAROOM NEPTUNIA
Addition kinds of activities for TEAROOM NEPTUNIA

353701. Platforms, stands, tafels, pallets en dergelijke apparatuur | Platforms, stands, tables, pallets, and similar equipment
519902. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
22111210. Matelasse, katoen | Matelasse, cotton
26310102. Kraft linerboard | Kraft linerboard
28190602. Brandstofdrivers, vast: anorganisch | Fuel propellants, solid: inorganic
38250317. Oscillators, audio- en radiofrequentie (instrumenttypen) | Oscillators, audio and radio frequency (instrument types)

Werken bij TEAROOM NEPTUNIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEAROOM NEPTUNIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEAROOM NEPTUNIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEAROOM NEPTUNIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

  • Zorgkundige (bijwerker) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je zorgkundige en hou je van afwisseling? Dan heeft Randstad je heel wat te bieden. Als gespecialiseerd uitzendkantoor voor de medische sector hebben wij een partnership opgebouwd met tal van zorginstellingen in verschillende regio's. We bieden een brede waaier aan mogelijkheden: een bijverdienste, korte of lange opdrachten, in rusthuizen, week- of weekendwerk, vroege/late/nachtshift, ... Kortom, je kan werken op basis van je eigen voorkeuren, afhankelijk van het aanbod.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

  • Huishoudhulp Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Sint-Niklaas Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (deeltijds - zelf te kiezen) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

  • Weekendjob Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Voor de halloweenperiode zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde medewerkers die alle weekends in september/oktober en in de herfstvakantie beschikbaar zijn. We hebben tal van vacatures: parkingmedewerker attractiebediener schoonmaker figurant Halloween medewerker onthaal horecamedewerker winkelbediende In de afdeling Operations ben je onder andere verantwoordelijk voor het bedienen van de attracties (18+). Onder de noemer Operations valt ook nog parkingmedewerker. Hierbij moet je de bezoekers wegwijs maken naar hun parkeerplaats en de nodige orde handhaven. Aan de ingang ben je verantwoordelijk voor de ticketverkoop (kassa), de ticketcontrole en het afnemen van enquêtes. Voor onze retail-afdeling werk je in groep in een grote winkel of zelfstandig in één van onze kleinere shops of fotopunten. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat alles tijdig aangevuld wordt. We zoeken ook nog mensen voor in onze Horeca-afdeling. Je bent verantwoordelijk om de bezoekers goed, snel en vriendelijk te helpen bij hun bestelling. Je zorgt ervoor dat alles proper is en ruimt de tafels af, indien nodig. In de keuken help je mee aan het maken van het eten. Aan de kassa reken je de bestelling af en wenst de bezoekers nog een fijne dag.

  • STUDENT(E) JBC LOCHRISTI zat en/of zondag (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: JBC

    Type: Studentenjob

    JE ZORGT MEE VOOR EEN ULTIEME KLANTEN BELEVING EN KLANTEN ERVARING BIJ JBC LOCHRISTI JE GENIET VAN HET GEVEN VAN FASHIONADVIES AAN ONZE KLANTEN VAN NATURE BEN JE VRIENDELIJK, NIEUWSGIERIG, EN KAN JE ZELFSTANDIG WERKEN. JE HEBT EEN PLANNING UITGEWERKT ZODAT JE STUDIE/WERK KAN COMBINEREN EN JE OP REGELMATIGE BASIS BESCHIKBAAR BENT.

  • STUDENT HORECA (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak gelegen regio Mechelen zoeken wij meewerkende studenten. Taken: Je gaat op verplaatsing bij events (kleine) waar je instaat voor opdienen & afruimen, afwas, ...

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNMEDEWERKER SEPTEMBER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: MALU NV

    Type: Studentenjob

    Je staat samen met je collega's in voor het laden en lossen van containers (bulk goederen) en vrachtwagens. Alsook het palletiseren van de goederen. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 8u tot 17u. Geen weekendwerk.

  • Account Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAIRWISE

    Type: Vaste Job

    Je informeert potentiële exposanten over de verschillende vakbeurzen en de deelnamemogelijkheden. Je begeleidt de exposanten bij hun voorbereidingen voor de beurs, je bezoekt hen tijdens de beurs en je beantwoordt hun vragen na de beurs. Je zorgt ervoor dat de beurs binnen België en Luxemburg bekend is, je verzorgt de communicatie naar de bezoekers toe. Je brengt de vakpers op de hoogte van de verschillende beurzen Dit houdt o.a. in: actief potentiële accounts in kaart brengen en benaderen (via telefoon / brief / e-mail) onderhouden van bestaande relaties beurs van A tot Z opvolgen zorgen voor een verzorgde administratie en adressenbestand omzetten van info naar vlotte, aantrekkelijke teksten en brieven (NL, FR, EN) perslijsten opstellen, persmappen samenstellen, persbijeenkomsten organiseren update van de website nauwe samenwerking met onze collega’s in Nederland en in Düsseldorf (Duits & Engels) een aantal keer per jaar verplaatsingen naar Düsseldorf in het kader van de vakbeurzen

  • Afwasser slagerij (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: PEERSMAN

    Type: Flexijob

    Afwas bijhouden en op zijn plaats zetten machines afwassen

Zoek naar antwoorden van TEAROOM NEPTUNIA in sociale netwerken
Look for responds of TEAROOM NEPTUNIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEAROOM NEPTUNIA. Laat een reactie achter voor TEAROOM NEPTUNIA. TEAROOM NEPTUNIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEAROOM NEPTUNIA. Leave a respond for TEAROOM NEPTUNIA. TEAROOM NEPTUNIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEAROOM NEPTUNIA op de google maps. Adres en contacten TEAROOM NEPTUNIA
Location of TEAROOM NEPTUNIA on the google maps. Address and contacts of TEAROOM NEPTUNIA

Andere gerelateerde bedrijven als come TEAROOM NEPTUNIA TEAROOM NEPTUNIA: Myant Jacques & Fille SC | MAISON JENNI | SOCIETE BRUXELLOISE DE CRةMATION | Antwerpse Machiensteenbakkerij NV | MARIE-JEANNE COLLA

Other related companies as TEAROOM NEPTUNIA: Myant Jacques & Fille SC | MAISON JENNI | SOCIETE BRUXELLOISE DE CRةMATION | Antwerpse Machiensteenbakkerij NV | MARIE-JEANNE COLLA

TEAROOM NEPTUNIA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEAROOM NEPTUNIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05679626464. Het bedrijf TEAROOM NEPTUNIA bevindt zich op het adres: PRINSENLAAN 35B5; 8370; BLANKENBERGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 860,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cr茅meries. Restaurants. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Glacier, Tearooms.. Produits: Cr猫mes Glac茅es..
De hoofdactiviteit van TEAROOM NEPTUNIA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEAROOM NEPTUNIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEAROOM NEPTUNIA, openstaande posities, locatie van TEAROOM NEPTUNIA op de kaart.

TEAROOM NEPTUNIA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEAROOM NEPTUNIA, company assigned to the tax number BE05679626464. The company TEAROOM NEPTUNIA is located at the address: PRINSENLAAN 35B5; 8370; BLANKENBERGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 860,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cr茅meries. Restaurants. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Glacier, Tearooms.. Produits: Cr猫mes Glac茅es..
The main activity of TEAROOM NEPTUNIA is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TEAROOM NEPTUNIA is not available. You also can look at reviews of TEAROOM NEPTUNIA, open positions, location of TEAROOM NEPTUNIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEAROOM NEPTUNIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEAROOM NEPTUNIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEAROOM NEPTUNIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEAROOM NEPTUNIA, employees, financial statistics.