BAKKERIJ ST.JOZEF

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • BAKKERIJ ST.JOZEF
Private companiesTransportation Services • BAKKERIJ ST.JOZEF

Contactgegevens BAKKERIJ ST.JOZEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ ST.JOZEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ ST.JOZEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEROPBOUWSTRAAT 115; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51210709 (+32-51210709) 51210709 (+32-51210709)

Fax (fax): +32 (82) 183-73-97 +32 (82) 183-73-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ ST.JOZEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ ST.JOZEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ ST.JOZEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ ST.JOZEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ ST.JOZEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ ST.JOZEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ ST.JOZEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ ST.JOZEF
Products information BAKKERIJ ST.JOZEF

BTW identificatienummer (tax): BE05550262451
Ondernemingsnummer: 4073425292
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 408,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits: Cr猫mes Glac茅es.

Product categorie (product category): Cr茅meries. Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ ST.JOZEF
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ ST.JOZEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ ST.JOZEF
Addition kinds of activities for BAKKERIJ ST.JOZEF

1771. Concreet werk | Concrete work
2091. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten | Canned and cured fish and seafoods
385101. Frames, lenzen en onderdelen, bril en bril | Frames, lenses, and parts, eyeglass and spectacle
17990900. Voorbereiding van de bouwplaats | Building site preparation
35230500. Terrein- en terreinapparatuur | Turf and grounds equipment
35310814. lieren | Winches
35669905. Koppelaars, behalve auto | Torque converters, except auto
38230413. Infraroodinstrumenten, industrieel proces type | Infrared instruments, industrial process type
73639905. Medische hulpdienst | Medical help service
73891202. Montage van goederen op kaarten | Mounting merchandise on cards

Werken bij BAKKERIJ ST.JOZEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ ST.JOZEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ ST.JOZEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ ST.JOZEF. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanchauffeur CE (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het leveren van o.a. ramen, deuren, garagepoorten, ... naar hun vaste partners (groothandels) en in mindere mate leveren op werven. Je rijdt met een wipkar met vaste kraan op de vrachtwagen. Je doet ééndagsritten in België, Nederland en Luxemburg. Afhankelijk van de drukte kom je bij 3 à maximum 8 klanten per dag. Langdurige opdracht, optie vaste aanwerving.

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Medewerker Restaurant MAKRO 25u (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten bedienen aan de buffetten Klanten bedienen aan de grill Voorbereidend werk in de keuken vaatwasmachine vullen / leegmaken

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • Teamleader 2 ploegen (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lendelede, regio Roeselare zijn wij op zoek naar Een teamleader 2 ploegen Als teamleider heb je de hoofdrol in het teamproces. Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is. Daarnaast staat de teamleader ook in voor de opmaak van de planningen, bespreekt de evaluaties en keurt de verloven goed Teamleden moeten weten wat de doelstelling is van de organisatie, welke rol het team daarin speelt en wat daarin de bijdrage is van ieder teamlid. De teamleider geeft die helderheid. Liggen koers en doelstellingen vast, dan is het zaak knopen door te hakken over de omvang, samenstelling en werkwijze van het team. Essentieel voor teambuilding is dat teamleden onbevreesd hun bijdrage kunnen leveren en dat ze problemen of hindernissen onbelemmerd kunnen uiten. Als teamleider heb je voortdurend oog en oor voor teamleden. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het geven en ontvangen van feedback, het omgaan met kritiek en open communicatie. Een effectieve teamleider schept voorwaarden voor samenwerking en teamprestaties. Dat begint met een duidelijk mandaat: het team moet het vertrouwen krijgen van het management en moet –binnen kaders- zelfstandig beslissingen kunnen nemen en vrij kunnen functioneren. Ondersteuning gaat ook over materiële zaken: het team moet over de middelen beschikken die nodig zijn om de doelstelling te halen.  

  • HUISHOUDHULPEN HALFTIJDS SINT AMANDS (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Mecanicien, tijdelijke functie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van zelfwarmende/zelfkoelende verpakkingen. Voor de opbouw en montage van een machine zijn we op zoek naar een mecanicien die zich gedurende 1 a 2 maanden kan vrijmaken. Sta je mechanisch sterk in je schoenen? Lees je vlot technische plannen? Heb je eventueel voeling met pneumatica en/of hydraulica? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Assistent Ingenieur Ontwikkeling Elektromobiliteit (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    De afdeling Elektriciteit is binnen het ‘Engineering Department Bus & Car’ verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderzoeken, definiëren en testen van elektrische en elektronische componenten in zowel stadsbussen als autocars. Binnen de groep Openbaar Vervoer worden klantspecifieke bussen ontwikkeld voor heel Europa. Het betreft hier voertuigen met diverse aandrijvingen (diesel, hybride, CNG, Fuel Cell, trolley, elektrisch) in afmetingen van 8 tot 24m met het modernste design. - U staat in voor het uitwerken van elektrische systemen voor hybride en elektrische stadsbussen. - U werkt in team aan een nieuwe ontwikkeling en rapporteert aan de projectingenieur. - U staat in voor het bestuderen, tekenen en ontwerpen van elektrische schema’s voor voertuigen. - U definieert elektrische bedradingen en componenten (elektromobiliteit en voertuigelektronica). - U werkt definitiedossiers van hybride en elektrische stadsbussen uit: o Principiële voertuigschema’s o Uitvoeringsplannen voor de productieafdelingen o Software-aanpassingen - U instrueert en ondersteunt de medewerkers in de productieafdelingen. - U programmeert kleine software wijzigingen (training on the job). - U test nieuwe ontwikkelingen en verwerkt de resultaten. Samen met een ingenieur analyseert U de resultaten. - U fungeert als vraagbaak voor de naverkoopdiensten en de productieafdelingen.

  • Werkvoorbereider / technisch tekenaar (3D) metaalsector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Jouw hoofdtaak bestaat uit de opmaak van uitvoeringstekeningen van metalen onderdelen en verschillende metaalconstructies, dit op basis van schetsen en modellen. Om dit te realiseren maak je vooral gebruik van 3D-ontwerpsoftware (CREO / Spaceclaim), maar ook van enkele 2D toepassingen (ME10) Rekening houdend met de interne productiemogelijkheden ga je tekeningen en plannen omzetten in productielijsten en bruikbare werkplaats-tekeningen Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de productie Je vormt het directe aanspreekpunt voor de klanten Werfinspecties uitvoeren behoort eveneens tot jouw takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie, hun specialiteit is voornamelijk las- laser en plaatwerk.

  • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ ST.JOZEF in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ ST.JOZEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ ST.JOZEF. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ ST.JOZEF. BAKKERIJ ST.JOZEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ ST.JOZEF. Leave a respond for BAKKERIJ ST.JOZEF. BAKKERIJ ST.JOZEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ ST.JOZEF op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ ST.JOZEF
Location of BAKKERIJ ST.JOZEF on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ ST.JOZEF

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ ST.JOZEF BAKKERIJ ST.JOZEF: Kreatherm | AUR?LIA LUYPAERTS | MARCEL SCHYNS | Speeleman Consulting BVBA | GAMMA-CAR nv

Other related companies as BAKKERIJ ST.JOZEF: Kreatherm | AUR?LIA LUYPAERTS | MARCEL SCHYNS | Speeleman Consulting BVBA | GAMMA-CAR nv

BAKKERIJ ST.JOZEF is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ ST.JOZEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05550262451. Het bedrijf BAKKERIJ ST.JOZEF bevindt zich op het adres: HEROPBOUWSTRAAT 115; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 408,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Cr茅meries. Pain, p?tisseries and confiseries. Lijst met producten zijn Produits: Cr猫mes Glac茅es..
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ ST.JOZEF is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ ST.JOZEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ ST.JOZEF, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ ST.JOZEF op de kaart.

BAKKERIJ ST.JOZEF is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ ST.JOZEF, company assigned to the tax number BE05550262451. The company BAKKERIJ ST.JOZEF is located at the address: HEROPBOUWSTRAAT 115; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 408,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Cr茅meries. Pain, p?tisseries and confiseries. List of products are Produits: Cr猫mes Glac茅es..
The main activity of BAKKERIJ ST.JOZEF is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ ST.JOZEF is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ ST.JOZEF, open positions, location of BAKKERIJ ST.JOZEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ ST.JOZEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ ST.JOZEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ ST.JOZEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ ST.JOZEF, employees, financial statistics.