KAASWINKEL SCHOONVLIET

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • KAASWINKEL SCHOONVLIET
Private companiesDepository Institutions • KAASWINKEL SCHOONVLIET

Contactgegevens KAASWINKEL SCHOONVLIET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAASWINKEL SCHOONVLIET: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAASWINKEL SCHOONVLIET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VRASENESTRAAT 21; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37751960 (+32-37751960) 37751960 (+32-37751960)

Fax (fax): +32 (84) 379-13-71 +32 (84) 379-13-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAASWINKEL SCHOONVLIET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAASWINKEL SCHOONVLIET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAASWINKEL SCHOONVLIET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAASWINKEL SCHOONVLIET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAASWINKEL SCHOONVLIET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAASWINKEL SCHOONVLIET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAASWINKEL SCHOONVLIET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAASWINKEL SCHOONVLIET
Products information KAASWINKEL SCHOONVLIET

BTW identificatienummer (tax): BE03201385498
Ondernemingsnummer: 1399353027
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: Fromages.

Product categorie (product category): Cr茅meries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAASWINKEL SCHOONVLIET
(Get full report from official database of BE for KAASWINKEL SCHOONVLIET)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAASWINKEL SCHOONVLIET
Addition kinds of activities for KAASWINKEL SCHOONVLIET

24480201. Pallets, hout | Pallets, wood
27210200. Tijdschriften, uitgeverij en drukwerk | Periodicals, publishing and printing
32950000. Mineralen, gemalen of behandeld | Minerals, ground or treated
59610401. Munten, postorder | Coins, mail order
73740101. Berekening van de dienst (computer) | Calculating service (computer)
94410104. Workmens 'vergoedingskantoor, overheid | Workmens' compensation office, government

Werken bij KAASWINKEL SCHOONVLIET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAASWINKEL SCHOONVLIET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAASWINKEL SCHOONVLIET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAASWINKEL SCHOONVLIET. Looking for open vacancies in other companies

  • Electricien (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Ieper zijn we op zoek naar elektriciens. - Zowel voor woningbouw als industriële projecten. - Zowel nieuwbouw als renovatie. - Installeren van elektrische nutsvoorzieningen in woningen en bedrijven: verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie en voeding van apparaten. - Werven vooral regio Ieper - Poperinge

  • Operator 2 ploegen (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator ga je aan de slag in de productieomgeving. Je wordt te werk gesteld in 2 ploegen, een opleiding wordt voorzien op de werkvloer.

  • HUISHOUDHULP VOOR LOVENDEGEM (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Lovendegem.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - net@werk - regio Langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • automechanieker - Mooi merk van luxewagens - VAST CONTRACT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een héél mooie autogarage in Roeselare zelf gelegen gaan wij op zoek naar een automechanieker. Als technieker in de garage wordt je ingezet voor het uitvoeren van algemeen onderhoud en opsporen + herstellen van defecten. Indien we een automechanieker vinden met ervaring van diagnosetechnieken is dit zeker een pluspunt, maar deze kennis kan ook ter plaatse aangeleerd worden.

  • Assistant Warehouse Supervisor (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Als assistent warehouse supervisor ben je samen met de warehouse supervisor verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en planning van het magazijn. · Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden/magazijnoperaties: ontvangst chauffeurs en toewijzing kaai (in samenwerking met de ploegchefs), communicatie tussen transportafdeling en commerciële binnendienst, voorbereiding laadplanning · Je staat in voor het inplannen van personeel en middelen en zorgt er mee voor dat de doelstellingen voor het team behaald worden · Je signaleert knelpunten in werkprocessen en doet voorstellen voor efficiëntere werkwijzen en methoden · De administratieve opvolging van een toekomstig ‘slot booking systeem’ zal ook tot jouw verantwoordelijkheden behoren · Tenslotte zal je ook het voorraadbeheer van de consumables voor jouw rekening nemen samen met een aantal administratieve taken (CMR, klassement) Je rapporteert aan de warehouse supervisor en hebt dagelijks verschillende interne contacten (commerciële binnendienst, transportafdeling…. ) en externe contacten (transporteurs).

  • Kinderbegeleider Gezinsopvang Reddie Teddy Brakel (onthaalouder) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: REDDIE TEDDY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken enthousiaste onthaalouders voor de regio Brakel en deelgemeenten. Reddie Teddy is op zoek naar mensen die geboeid zijn door kinderen en bereid zijn op een professionele manier opvang te organiseren in hun eigen woning. Heb je een warm hart voor kinderen? Ondersteun en begeleid je graag kinderen in hun ontwikkeling? Dan is deze uitdaging misschien wel iets voor jou! Je kan kinderopvang bieden onder eigen dak tijdens uren die je zelf bepaalt.

  • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

  • RESERVE Industrieel reinigers Limburg 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Limburg zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van KAASWINKEL SCHOONVLIET in sociale netwerken
Look for responds of KAASWINKEL SCHOONVLIET in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAASWINKEL SCHOONVLIET. Laat een reactie achter voor KAASWINKEL SCHOONVLIET. KAASWINKEL SCHOONVLIET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAASWINKEL SCHOONVLIET. Leave a respond for KAASWINKEL SCHOONVLIET. KAASWINKEL SCHOONVLIET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAASWINKEL SCHOONVLIET op de google maps. Adres en contacten KAASWINKEL SCHOONVLIET
Location of KAASWINKEL SCHOONVLIET on the google maps. Address and contacts of KAASWINKEL SCHOONVLIET

Andere gerelateerde bedrijven als come KAASWINKEL SCHOONVLIET KAASWINKEL SCHOONVLIET: Aerts NV | Anlie NV | KARINE VAN GULCK | GARAGE HUYBS-GOOSSENS | Buggenhout Els

Other related companies as KAASWINKEL SCHOONVLIET: Aerts NV | Anlie NV | KARINE VAN GULCK | GARAGE HUYBS-GOOSSENS | Buggenhout Els

KAASWINKEL SCHOONVLIET is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAASWINKEL SCHOONVLIET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03201385498. Het bedrijf KAASWINKEL SCHOONVLIET bevindt zich op het adres: VRASENESTRAAT 21; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 709,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cr茅meries. Lijst met producten zijn Produits: Fromages..
De hoofdactiviteit van KAASWINKEL SCHOONVLIET is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAASWINKEL SCHOONVLIET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAASWINKEL SCHOONVLIET, openstaande posities, locatie van KAASWINKEL SCHOONVLIET op de kaart.

KAASWINKEL SCHOONVLIET is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAASWINKEL SCHOONVLIET, company assigned to the tax number BE03201385498. The company KAASWINKEL SCHOONVLIET is located at the address: VRASENESTRAAT 21; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 709,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cr茅meries. List of products are Produits: Fromages..
The main activity of KAASWINKEL SCHOONVLIET is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KAASWINKEL SCHOONVLIET is not available. You also can look at reviews of KAASWINKEL SCHOONVLIET, open positions, location of KAASWINKEL SCHOONVLIET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAASWINKEL SCHOONVLIET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAASWINKEL SCHOONVLIET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAASWINKEL SCHOONVLIET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAASWINKEL SCHOONVLIET, employees, financial statistics.