HUIS STEYAERT

Contactgegevens HUIS STEYAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS STEYAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS STEYAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-NIKLAASSTRAAT 83; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37071601 (+32-37071601) 37071601 (+32-37071601)

Fax (fax): +32 (57) 757-38-67 +32 (57) 757-38-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS STEYAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS STEYAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS STEYAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS STEYAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS STEYAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS STEYAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS STEYAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS STEYAERT
Products information HUIS STEYAERT

BTW identificatienummer (tax): BE05280273437
Ondernemingsnummer: 6265472412
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 544,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in HUIS STEYAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cr茅meries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS STEYAERT
(Get full report from official database of BE for HUIS STEYAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS STEYAERT
Addition kinds of activities for HUIS STEYAERT

16230104. Pijpleiding | Pipeline wrapping
20520000. Koekjes en crackers | Cookies and crackers
73530102. Olieputmachines, verhuur of leasing | Oil well drilling equipment, rental or leasing
87120000. Architectonische diensten | Architectural services
87420100. Industriële en arbeidsadviesdiensten | Industrial and labor consulting services

Werken bij HUIS STEYAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS STEYAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS STEYAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS STEYAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (voltijds) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De productiearbeiders bij Didak Injection komen in een aangenaam team terecht en worden een zo gevarieerd mogelijk takenpakket aangeboden. Zo sta je in voor de onderstaande taken: Kwaliteitscontrole: controle van de producten op kleur en vorm Afwerken van de producten: braam wegsnijden, gewichten plaatsen, stapelen van goederen en controle van de aantallen Daarnaast werk je in een 2-ploegensysteem en word je ingeschakeld met dagcontracten. Bij positivie evaluatie kan dit snel uitmonden in een weekcontract.

  • Logistiek medewerker Elisabeth Center Antwerp - voltijds (38u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar dé gemotiveerde medewerker om het team te versterken. Als logistiek medewerker zorg je voor de op- of afbouw van evenementen of het in- uitladen van vrachtwagens met materiaal. Je taken verschillen in functie van het soort evenement maar kunnen inhouden:

  • Administratief bediende met boekhoudkundige achtergrond (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging bied je een kwaliteitsvolle ondersteuning aan de afdelingen Sales, Marketing en Boekhouding. Je beheert agenda’s, je zorgt voor de input van data, je klasseert (digitaal en “manueel”) en je volgt e-mails op. Taken mbt boekhouding (3/4) - Controle aankoopfacturen handelsgoederen - Inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen - Opvolging van klantenvorderingen - Vervullen van diverse administratieve en boekhoudkundige zaken Taken mbt directieondersteuning (1/4) - Agendabeheer mbt sollicitaties, leveranciers, personeel,… - Administratieve opvolging van personeelsadministratie

  • Sales & Marketing Assistant | Wilrijk (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende KMO van meer dan 40 medewerkers die recent verhuisd is naar een gloednieuw modern kantoorgebouw in Wilrijk. Voor hen gaan we op zoek naar een nieuwe Marketing collega. Onderhouden verschillende websites (B2B en B2C): teksten aanpassen, foto's, banners aanpassen, nieuws updaten,... Opvolgen / onderhoud webshop Dagelijks / wekelijks onderhoud Social Media: Instagram & Facebook voor verschillende merken Opmaak persberichten Opmaak contract en contact met bloggers / Instagrammers Deelname aan de Persdagen Opmaak brochures en folders Uitwerken marketing acties / mailing acties Maandelijkse externe nieuwsbrief Planning, budgetering en uitwerken Marketing strategie Bijhouden marketinguitgaven Maandelijkse analyse salescijfers Presentatie kwartaalcijfers

  • Huishoudhulp dienstencheques (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Melsen (MELSEN)

    Regio: MELSEN

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • engineer / technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Technieker / Engineer sta je in voor : Het algemeen onderhoud van de productielijnen, pompen, kleppen... in het atelier of on-site bij de klanten. Je lost elektrische en mechanische storingen op. Je vervangt mechanische onderdelen. Je voert preventieve en curratieve controles uit. Je vervangt pneumatische en hydraulische onderdelen. Bedrijfsprofiel: Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning voor hun klanten, dit zowel over heel België als ook in het buitenland.   Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar Techniekers / Engineers, zowel op vaste werven als op de baan.

  • Boekhoudkundig Medewerker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Boekhoudkundig Medewerker sta je in voor volgend takenpakket: Opmaken, controleren en inboeken van de verkoopfacturatie  Debiteurenbeheer Je biedt ondersteuning bij de algemene boekhouding Je bent verantwoordelijk voor de loonadministratie (BE/FR/LUX) Je assisteert bij de rapporteringen en voert verschillende controles uit  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents actief in de bouw, gelegen regio Drongen, zijn we op zoek naar een Boekhoudkundig Medewerker. Naast een reeks boekhoudkundige taken sta je in voor de loonadministratie.

  • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

  • SCHRIJNWERKER ATELIER HOUTEN BINNENDEUREN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor het vervaardigen van houten binnendeuren: verzagen van de houten platen met de opdeelzaag, frezen met de CNC-machine, inschroeven van de scharnieren, ... Je werkt op atelier in dagdienst en start om 7u.

  • Gepassioneerde flexijobber voor brasserie! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een hippe en gezellige brasserie zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om als flexijobber hun team te komen versterken! Jouw taken zijn oa. : * klanten bedienen met een glimlach en een vriendelijk woordje * voorbereidingen doen zoals het klaarmaken van de koffieborden, * de zaak mee netjes onderhouden Wij zoeken enkele felxijjobbers die beschikbaar zijn tussen volgende dagen: van dinsdag t.e.m. vrijdag van 11u tot 17u. Welke dagen precies voor jou passen zijn bespreekbaar met onze klant!

Zoek naar antwoorden van HUIS STEYAERT in sociale netwerken
Look for responds of HUIS STEYAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS STEYAERT. Laat een reactie achter voor HUIS STEYAERT. HUIS STEYAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS STEYAERT. Leave a respond for HUIS STEYAERT. HUIS STEYAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS STEYAERT op de google maps. Adres en contacten HUIS STEYAERT
Location of HUIS STEYAERT on the google maps. Address and contacts of HUIS STEYAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS STEYAERT HUIS STEYAERT: WEGENBOUW STERCKX NV | Immo Wegibel | TOP INTERIEUR | CARREFOUR FORMATION | RAOUL DELVOYE

Other related companies as HUIS STEYAERT: WEGENBOUW STERCKX NV | Immo Wegibel | TOP INTERIEUR | CARREFOUR FORMATION | RAOUL DELVOYE

HUIS STEYAERT is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS STEYAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05280273437. Het bedrijf HUIS STEYAERT bevindt zich op het adres: SINT-NIKLAASSTRAAT 83; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 544,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cr茅meries. Producten gemaakt in HUIS STEYAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS STEYAERT is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS STEYAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS STEYAERT, openstaande posities, locatie van HUIS STEYAERT op de kaart.

HUIS STEYAERT is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS STEYAERT, company assigned to the tax number BE05280273437. The company HUIS STEYAERT is located at the address: SINT-NIKLAASSTRAAT 83; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 544,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cr茅meries. Products created in HUIS STEYAERT were not found.
The main activity of HUIS STEYAERT is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS STEYAERT is not available. You also can look at reviews of HUIS STEYAERT, open positions, location of HUIS STEYAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS STEYAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS STEYAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS STEYAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS STEYAERT, employees, financial statistics.