FILOMENA BOZZA

Contactgegevens FILOMENA BOZZA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FILOMENA BOZZA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FILOMENA BOZZA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EUG?NE HOUDRET 65; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42264275 (+32-42264275) 42264275 (+32-42264275)

Fax (fax): +32 (2) 548-86-60 +32 (2) 548-86-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FILOMENA BOZZA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FILOMENA BOZZA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FILOMENA BOZZA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FILOMENA BOZZA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FILOMENA BOZZA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FILOMENA BOZZA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FILOMENA BOZZA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FILOMENA BOZZA
Products information FILOMENA BOZZA

BTW identificatienummer (tax): BE06439605712
Ondernemingsnummer: 1787719726
Hoofdstad (capital): 424,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 715,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits: Cr猫mes Glac茅es.

Product categorie (product category): Cr茅meries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FILOMENA BOZZA
(Get full report from official database of BE for FILOMENA BOZZA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FILOMENA BOZZA
Addition kinds of activities for FILOMENA BOZZA

261101. Pulpmolens, chemische en semichemische verwerking | Pulp mills, chemical and semichemical processing
339800. Metalen hittebehandeling | Metal heat treating
31110405. Handtasleer | Handbag leather
34710209. Tumbling (schoonmaken en polijsten) van machine onderdelen | Tumbling (cleaning and polishing) of machine parts
50219901. Boekenkasten | Bookcases
50399907. Flue linings | Flue linings
79970502. Racquetball club, lidmaatschap | Racquetball club, membership
87339902. Onderzoeksinstituut | Research institute

Werken bij FILOMENA BOZZA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FILOMENA BOZZA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FILOMENA BOZZA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FILOMENA BOZZA. Looking for open vacancies in other companies

  • CnC snijder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    CnC snijder van polyetherschuimen tot eindproducten Werken in 2 ploegen (6-2, 2-10) Kandidaten die zich voor langere termijn willen engageren

  • Keukenoperator met een passie voor chocolade (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal onder meer bestaan uit: - Correcte vullingen draaien voor pralines en paaseitjes - Productieorders correct opvolgen en controleren - Traceerbaarheid van de producten garanderen - Controleren van de houdbaarheid van de producten - Alle gebruikte materialen en machines in propere staat achterlaten en ontsmetten

  • Logistiek bediende - Expeditie (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, gelegen te Mol, zijn wij op zoek naar een logistiek bediende expeditie Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Verzorgen van de verzending en het opmaken van de transit-, import-, exportdocumenten • Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers • Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers • Onderhouden van contacten met het douanekantooren externe leveranciers • Ontvangen van douaniers • Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting • Stockcontroles uitvoeren

  • Dakwerkers (M/V) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bouwfirma in de regio van Lommel, zijn we op zoek naar dakwerkers. (M/V) * De dakstructuur en alle elementen van de onderbouw die nodig zijn voor de bedekking op maat brengen en plaatsen. * Allerlei dakbedekkingsmaterialen op maat brengen, plaatsen en bevestigen. *Aansluitingen, omrandingen, afdichtingen en afsluitingen van het dak maken. * Renovatie: afbraak van bestaande dak- of dakonderdelen * Onderhouds- en herstellingswerkzaamheden verrichten en bij renovatiewerken, de stabiliteit van de dakstructuur en de ladderhaken nazien.

  • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit ANZEGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Vlijtige bij in het huishouden M/V regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij onze particulieren in een rooster dat je zelf kan samenstellen. Je kan deeltijds werken of je kan kiezen om je planning op te bouwen naar maximum 38 uren per week. Taken die jij ter harte mag nemen zijn: strijken, maaltijden bereiden, poetsen, ramen wassen, kleine boodschappen doen, ...

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Galmaarden Voltijds (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Bijlesgever wiskunde (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

  • HR officer m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling HR op zoek naar een HR OFFICER. m/v Als medewerker van onze personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonadministratie. In samenwerking met je collega's ben je het aanspreekpunt voor allerhande ad hoc vragen m.b.t. sociale wetgeving, salarisadministratie, tijdsregistratie, ... Je rapporteert aan de personeelsverantwoordelijke alsook werk je nauw samen met de financiële afdeling en het sociaal secretariaat. Personeelsadministratie: Aanmaak, beheer en opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, sociale documenten, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, rapporten inzake evolutie lonen, en allerhande gunstige statistieken voor het management, gerichte opleidingen per afdeling inplannen,... Je werkt ook mee aan een constante evolutie optimalisatie lonen en payrollprocessen.

Zoek naar antwoorden van FILOMENA BOZZA in sociale netwerken
Look for responds of FILOMENA BOZZA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FILOMENA BOZZA. Laat een reactie achter voor FILOMENA BOZZA. FILOMENA BOZZA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FILOMENA BOZZA. Leave a respond for FILOMENA BOZZA. FILOMENA BOZZA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FILOMENA BOZZA op de google maps. Adres en contacten FILOMENA BOZZA
Location of FILOMENA BOZZA on the google maps. Address and contacts of FILOMENA BOZZA

Andere gerelateerde bedrijven als come FILOMENA BOZZA FILOMENA BOZZA: TRAITEUR MAC LAM | Vermeersch A | DE WINTERE YVES | ERIC FRANSEN | LEMMENS - DE NEEF

Other related companies as FILOMENA BOZZA: TRAITEUR MAC LAM | Vermeersch A | DE WINTERE YVES | ERIC FRANSEN | LEMMENS - DE NEEF

FILOMENA BOZZA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FILOMENA BOZZA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06439605712. Het bedrijf FILOMENA BOZZA bevindt zich op het adres: RUE EUG?NE HOUDRET 65; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 424,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 715,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cr茅meries. Lijst met producten zijn Produits: Cr猫mes Glac茅es..
De hoofdactiviteit van FILOMENA BOZZA is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FILOMENA BOZZA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FILOMENA BOZZA, openstaande posities, locatie van FILOMENA BOZZA op de kaart.

FILOMENA BOZZA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FILOMENA BOZZA, company assigned to the tax number BE06439605712. The company FILOMENA BOZZA is located at the address: RUE EUG?NE HOUDRET 65; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 424,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 715,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cr茅meries. List of products are Produits: Cr猫mes Glac茅es..
The main activity of FILOMENA BOZZA is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FILOMENA BOZZA is not available. You also can look at reviews of FILOMENA BOZZA, open positions, location of FILOMENA BOZZA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FILOMENA BOZZA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FILOMENA BOZZA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FILOMENA BOZZA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FILOMENA BOZZA, employees, financial statistics.