BANCONTACT-MISTER CASH

Contactgegevens BANCONTACT-MISTER CASH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANCONTACT-MISTER CASH: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANCONTACT-MISTER CASH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 12; 3620; LANAKEN, België

Telefoon (phone): +32 (67) 397-50-62 +32 (67) 397-50-62

Fax (fax): +32 (16) 164-82-94 +32 (16) 164-82-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANCONTACT-MISTER CASH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANCONTACT-MISTER CASH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANCONTACT-MISTER CASH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANCONTACT-MISTER CASH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANCONTACT-MISTER CASH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANCONTACT-MISTER CASH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANCONTACT-MISTER CASH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANCONTACT-MISTER CASH
Products information BANCONTACT-MISTER CASH

BTW identificatienummer (tax): BE04947662353
Ondernemingsnummer: 5788940429
Hoofdstad (capital): 773,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 410,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits & Services: Distributeurs Automatiques.

Product categorie (product category): Cr茅dits divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANCONTACT-MISTER CASH
(Get full report from official database of BE for BANCONTACT-MISTER CASH)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANCONTACT-MISTER CASH
Addition kinds of activities for BANCONTACT-MISTER CASH

01810103. Matten, geperforeerd: bodem erosie, groei van | Mats, preseeded: soil erosion, growing of
13819902. Boorwaterinlaatputten | Drilling water intake wells
14790200. Pyrieten mijnbouw | Pyrites mining
22110810. Organdy, katoen | Organdy, cotton
34110000. Metalen blikjes | Metal cans
39310116. Organen, alle soorten: pijp, riet, hand, elektronisch, enz. | Organs, all types: pipe, reed, hand, electronic, etc.
51690804. Synthetisch rubber | Synthetic rubber

Werken bij BANCONTACT-MISTER CASH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANCONTACT-MISTER CASH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANCONTACT-MISTER CASH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANCONTACT-MISTER CASH. Looking for open vacancies in other companies

  • verpleegkundige projectstaffing woonzorgcentrum (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een seniorenresidentie en ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van deze bewoners.  Je staat in voor de verpleegtechnische handelingen zoals wondzorgen, contact met artsen, toedienen van medicatie, en anderen. Een groot hart voor ouderenzorg is een absolute must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • technisch en administratieve asisstent (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken wij een technisch en administratieve assitent. Je coördineert en beheert de dagelijkse activiteiten en ondersteunt de administratie die gerelateerd is aan de facilitaire diensten. Je coordineert de volledige infrastructuur en voorziet alle nutsvoorzieningen (onder andere herstellingen) en de beveiliging van het gebouw. Voor diverse projecten werk je samen met de IT-diensten. Voor de technische dienst verzorg je onder meer het nazicht van de facturatie en klassement. Je volgt de projecten op en verwerkt de volledige administratie hiervan.

  • Logistiek Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een ' Logistiek administratief bediende' Voert courante administratieve taken uit .Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Machine operator | 2 ploegen | Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een machine operator. Tot je takenpakket behoren onderstaande zaken. Machines correct instellen en bedienen Kleine storingen kunnen oplossen Je zal tewerkgesteld worden op diverse verpakkingslijnen van de producten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Waregem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst! Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Momenteel zijn wij dringend op zoek naar iemand in de regio DE PINTE/SINT-MARTENS-LATEM

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

  • huishoudhulp Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Jobstudent (m/v) Begijnendijk (Betekom) (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • psycholoog (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van onze medische praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste psycholoog op zelfstandige basis bij voorkeur een kinderpsycholoog. U heeft gegarandeerd werk weten we uit ervaring. Ook pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Neem zeker een kijkje op www.mcdb.be. We zouden u ook graag opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar kan voor beide partijen een positieve oplossing zijn. Je bestudeert het gevoels- en intellectuele leven en het gedrag van de kinderen / mens. Je analyseert en evalueert fenomenen en je bepaalt de geschikte methoden van psychologische zorg, raadgeving en preventie en past dit toe in de praktijk. Je past therapieën toe via verbale en lichamelijke technieken.

  • Leerkracht Multimedia (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Athena campus Heule

    Type: Werfreserve

    Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van BANCONTACT-MISTER CASH in sociale netwerken
Look for responds of BANCONTACT-MISTER CASH in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANCONTACT-MISTER CASH. Laat een reactie achter voor BANCONTACT-MISTER CASH. BANCONTACT-MISTER CASH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANCONTACT-MISTER CASH. Leave a respond for BANCONTACT-MISTER CASH. BANCONTACT-MISTER CASH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANCONTACT-MISTER CASH op de google maps. Adres en contacten BANCONTACT-MISTER CASH
Location of BANCONTACT-MISTER CASH on the google maps. Address and contacts of BANCONTACT-MISTER CASH

Andere gerelateerde bedrijven als come BANCONTACT-MISTER CASH BANCONTACT-MISTER CASH: KBC | Follie NV | De Vriendt K | Smet R | Ignace Leysen

Other related companies as BANCONTACT-MISTER CASH: KBC | Follie NV | De Vriendt K | Smet R | Ignace Leysen

BANCONTACT-MISTER CASH is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BANCONTACT-MISTER CASH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04947662353. Het bedrijf BANCONTACT-MISTER CASH bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 12; 3620; LANAKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 773,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 410,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cr茅dits divers. Lijst met producten zijn Produits & Services: Distributeurs Automatiques..
De hoofdactiviteit van BANCONTACT-MISTER CASH is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANCONTACT-MISTER CASH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANCONTACT-MISTER CASH, openstaande posities, locatie van BANCONTACT-MISTER CASH op de kaart.

BANCONTACT-MISTER CASH is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is BANCONTACT-MISTER CASH, company assigned to the tax number BE04947662353. The company BANCONTACT-MISTER CASH is located at the address: STATIONSSTRAAT 12; 3620; LANAKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 773,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 410,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cr茅dits divers. List of products are Produits & Services: Distributeurs Automatiques..
The main activity of BANCONTACT-MISTER CASH is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BANCONTACT-MISTER CASH is not available. You also can look at reviews of BANCONTACT-MISTER CASH, open positions, location of BANCONTACT-MISTER CASH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANCONTACT-MISTER CASH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANCONTACT-MISTER CASH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANCONTACT-MISTER CASH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANCONTACT-MISTER CASH, employees, financial statistics.