BANCONTACT-MISTER CASH

Contactgegevens BANCONTACT-MISTER CASH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANCONTACT-MISTER CASH: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANCONTACT-MISTER CASH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE MARKT 70; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): +32 (87) 141-86-25 +32 (87) 141-86-25

Fax (fax): +32 (64) 330-27-46 +32 (64) 330-27-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANCONTACT-MISTER CASH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANCONTACT-MISTER CASH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANCONTACT-MISTER CASH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANCONTACT-MISTER CASH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANCONTACT-MISTER CASH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANCONTACT-MISTER CASH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANCONTACT-MISTER CASH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANCONTACT-MISTER CASH
Products information BANCONTACT-MISTER CASH

BTW identificatienummer (tax): BE02787200927
Ondernemingsnummer: 8222961425
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 708,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits & Services: Distributeurs Automatiques.

Product categorie (product category): Cr茅dits divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANCONTACT-MISTER CASH
(Get full report from official database of BE for BANCONTACT-MISTER CASH)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANCONTACT-MISTER CASH
Addition kinds of activities for BANCONTACT-MISTER CASH

072103. Gewasbeschermende diensten | Crop protecting services
24999905. Klemborden, hout | Clip boards, wood
31310101. Bogen, schoen | Bows, shoe
34710107. Plating van metalen of gevormde producten | Plating of metals or formed products
34989902. Koppelingen, pijp: vervaardigd uit aangekochte pijp | Couplings, pipe: fabricated from purchased pipe
51490303. Fruit schil | Fruit peel
67940102. Muziek royalties, blad en record | Music royalties, sheet and record
72990600. Persoonlijke document- en informatiediensten | Personal document and information services
76990702. Chirurgische instrument reparatie | Surgical instrument repair
82990302. Muziekschool | Music school

Werken bij BANCONTACT-MISTER CASH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANCONTACT-MISTER CASH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANCONTACT-MISTER CASH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANCONTACT-MISTER CASH. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG Lasser te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een metaalbewerker uit Temse, de referentie op vlak van plaatwerk en met een zeer uitgebreid machinepark, zijn wij op zoek naar TIG-Lassers! Als TIG Lasser ben jij voornamelijk werkzaam met inox, en dit voor eerlijk en kwaliteitsvol maatwerk te kunnen leveren aan de klanten.

  • Metaalarbeider (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • Technician Stralingsbescherming in dagdienst - Kerncentrale Doel (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: ELECTRABEL KERNCENTRALE DOEL

    Type: Vaste Job

    ENGIE Electrabel is de marktleider voor energie in België. De onderneming maakt deel uit van ENGIE, een wereldspeler op het vlak van elektriciteit, aardgas en energiediensten. Bij ENGIE Electrabel krijg je de kans om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Welke opleiding je ook hebt genoten, bij ons gaat een wereld van mogelijkheden voor je open. In België bekleedt ENGIE Electrabel een unieke positie omdat onze portefeuille uit alle energievormen bestaat: windenergie, bio-energie, aardgas, kernenergie, gecombineerde oplossingen,… Onze medewerkers in de productieactiviteiten zorgen ervoor dat ENGIE Electrabel haar sterke reputatie als elektriciteitsproducent behoudt. Dankzij hun talent, knowhow en inzet helpen ze de technische en technologische troeven van ons productiepark verder uit te bouwen. Kerncentrale Doel zoekt een Technician Stralingsbescherming Kerncentrale Doel. Jouw missie adviseren en controleren van alle betrokken partijen in de installaties op het vlak van veiligheidspreventie en stralingsbescherming. Verzekeren van het volledige toezicht van de gecontroleerde zones je implementeert operationele preventie- en beschermingsmaatregelen op de werven om de fysieke integriteit van de betrokken partijen te garanderen en hun blootstelling aan ioniserende straling te beperken je organiseert en voert toezichts- en controleprogramma's uit om de impact op personen, installaties en het leefmilieu te beperken je staat in voor de routine analyse voor het bepalen van fysische en chemische grootheden je voert technisch administratieve taken uit die verband houden met verantwoordelijkheden van de dienst

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • Sr.NET Software Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent Sr .NET Software Engineer en je gaat aan de slag met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën zoals ASP.net 4.6, MVC, Angular, … Als ervaren ontwikkelaar geef je ook voldoende zorg aan het onderhoud van de reeds aanwezige applicaties Je bent in staat om complexe problemen zelfstandig op te lossen. Je bouwt business kritische applicaties en websites verder uit Door je ‘drive’ en het opnemen van ‘ownerschip’ maak je het verschil in diverse development projecten.

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

  • Medevennoot Crelan Bank, Genk - Diepenbeek (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afhankelijk van je ervaring, zal je als medevennoot binnen het kantoor een rol opnemen als: Beleggingsspecialist over de twee vestigingen heen, of Kantoordirecteur voor het kantoor te Diepenbeek. In de functie als beleggingsspecialist zal je de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie dragen inzake beleggings- en vermogensadvies. Je bent het centrale aanspreekpunt van de bestaande klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties. Je neemt gerichte initiatieven om het beleggingsdomein binnen de organisatie verder uit te bouwen. Na je initiële start als beleggingsverantwoordelijke, bouw je je kennis verder op met betrekking tot andere financiële domeinen (kredieten, sparen en betalen, verzekeringen….) en met betrekking tot de algemene interne werking en organisatie van het kantoor. Voel je je klaar om meteen een rol op te nemen als kantoordirecteur? Ook dit is zeker mogelijk. Als kantoordirecteur voor de vestiging te Diepenbeek zal je verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van dit kantoor. Je staat in voor de organisatie en de werking van het kantoor en je geeft als leidinggevende sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Teamleider welzijnssector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleidt mensen naar een beter welzijn; U bouwt een netwerk uit van personen met interesse in een gezonde levensstijl; U coacht een team van welzijnsconsulenten; Voor meer info: www.goherbalife.com/mariovernyns

  • Project Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673610-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze opdrachtgever, een internationale chemische marktspeler, wereldwijd bekend voor hun hoge efficiëntie en innovatieve technologieën. Wereldwijd stellen zij ruim 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 3.5 miljard euro, een cijfer dat jaar na jaar blijft stijgen. Ter ondersteuning van hun continue groei zijn zij voor hun productievestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een project engineer die graag via zijn/haar technisch inzicht en communicatieve skills mee het verschil wil maken in een bedrijf van wereldformaat. De positie als Project Engineer is verantwoordelijk voor het design, voorbereiding en uitvoering van diverse management of change / revamping opdrachten. Volgende taken staan in de functie centraal: Opstellen van budget, scope en planning Opstellen van lastenboeken en datasheets Offerte vergelijkingen maken, bestellingen plaatsen Contacten met leveranciers en prijsoffertebesprekingen houden Overleggen en coördineren met vertegenwoordigers van andere disciplines en diensten. Controleren van detail engineering ( controle van berekeningen ) Opvolgen van site constructiewerkzaamheden Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie.   Keywords: Project manager, project engineer, project engineering, project management, CAPEX, OPEX

Zoek naar antwoorden van BANCONTACT-MISTER CASH in sociale netwerken
Look for responds of BANCONTACT-MISTER CASH in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANCONTACT-MISTER CASH. Laat een reactie achter voor BANCONTACT-MISTER CASH. BANCONTACT-MISTER CASH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANCONTACT-MISTER CASH. Leave a respond for BANCONTACT-MISTER CASH. BANCONTACT-MISTER CASH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANCONTACT-MISTER CASH op de google maps. Adres en contacten BANCONTACT-MISTER CASH
Location of BANCONTACT-MISTER CASH on the google maps. Address and contacts of BANCONTACT-MISTER CASH

Andere gerelateerde bedrijven als come BANCONTACT-MISTER CASH BANCONTACT-MISTER CASH: WILLY MERTENS | FUNةRAILLES VAN HOLE | Het Kakelende Kippenmuseum | BAGCICEK | Coppens NV

Other related companies as BANCONTACT-MISTER CASH: WILLY MERTENS | FUNةRAILLES VAN HOLE | Het Kakelende Kippenmuseum | BAGCICEK | Coppens NV

BANCONTACT-MISTER CASH is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BANCONTACT-MISTER CASH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02787200927. Het bedrijf BANCONTACT-MISTER CASH bevindt zich op het adres: GROTE MARKT 70; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 708,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Cr茅dits divers. Lijst met producten zijn Produits & Services: Distributeurs Automatiques..
De hoofdactiviteit van BANCONTACT-MISTER CASH is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANCONTACT-MISTER CASH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANCONTACT-MISTER CASH, openstaande posities, locatie van BANCONTACT-MISTER CASH op de kaart.

BANCONTACT-MISTER CASH is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BANCONTACT-MISTER CASH, company assigned to the tax number BE02787200927. The company BANCONTACT-MISTER CASH is located at the address: GROTE MARKT 70; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 708,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Cr茅dits divers. List of products are Produits & Services: Distributeurs Automatiques..
The main activity of BANCONTACT-MISTER CASH is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BANCONTACT-MISTER CASH is not available. You also can look at reviews of BANCONTACT-MISTER CASH, open positions, location of BANCONTACT-MISTER CASH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANCONTACT-MISTER CASH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANCONTACT-MISTER CASH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANCONTACT-MISTER CASH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANCONTACT-MISTER CASH, employees, financial statistics.