EIGEN HEERD IS GOUD WEERD

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • EIGEN HEERD IS GOUD WEERD
Private companiesTransportation by Air • EIGEN HEERD IS GOUD WEERD

Contactgegevens EIGEN HEERD IS GOUD WEERD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EIGEN HEERD IS GOUD WEERD: address, phone, fax, email, website, opening hours

EIGEN HEERD IS GOUD WEERD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURGSTRAAT 148; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92258062 (+32-92258062) 92258062 (+32-92258062)

Fax (fax): +32 (63) 434-69-24 +32 (63) 434-69-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EIGEN HEERD IS GOUD WEERD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EIGEN HEERD IS GOUD WEERD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EIGEN HEERD IS GOUD WEERD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EIGEN HEERD IS GOUD WEERD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EIGEN HEERD IS GOUD WEERD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EIGEN HEERD IS GOUD WEERD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EIGEN HEERD IS GOUD WEERD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EIGEN HEERD IS GOUD WEERD
Products information EIGEN HEERD IS GOUD WEERD

BTW identificatienummer (tax): BE05238525390
Ondernemingsnummer: 1486419677
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits & Services: Financement.. Produits: Hypoth猫ques.

Product categorie (product category): Cr茅dit 脿 la consommation. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EIGEN HEERD IS GOUD WEERD
(Get full report from official database of BE for EIGEN HEERD IS GOUD WEERD)

Aanvulling soorten activiteiten voor EIGEN HEERD IS GOUD WEERD
Addition kinds of activities for EIGEN HEERD IS GOUD WEERD

20910105. Chowder, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chowder, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
22111301. Kruiden, katoen | Crepes, cotton
23370200. Vrouwen en missen 'capes en jassen | Women's and misses' capes and jackets
23539909. Opera hoeden | Opera hats
27590900. Schema-, ticket- en tagprints en gravures | Schedule, ticket, and tag printing and engraving
60819900. Buitenlandse bank en filialen en agentschappen, nv | Foreign bank and branches and agencies, nec

Werken bij EIGEN HEERD IS GOUD WEERD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EIGEN HEERD IS GOUD WEERD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EIGEN HEERD IS GOUD WEERD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EIGEN HEERD IS GOUD WEERD. Looking for open vacancies in other companies

  • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

  • Productiemedewerker | farmaceutisch bedrijf | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor medische oogverzorging, zijn we op zoek naar Productiemedewerkers voor onderstaande afdelingen: Inpakken en verpakken van pakketten op maat voor oogchirurgie Visuele controles en de machinale verpakking van oogdruppels Afvulling van oogdruppels, oogzalven of spuitjes volgens strikte procedures

  • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Achel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ACHEL)

    Regio: ACHEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • PLAATBEWERKER-OPERATOR ROL/PLOOIMACHINE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: TYPHOON

    Type: Vaste Job

    Na een inloopperiode kan je verschillende machines correct instellen en bedienen. Je werkt CNC gestuurd. Je bewerkt vlakke metaalplaat en gerolde onderdelen. Je werkt dagelijks nieuwe en diverse stukken af waarbij je oog hebt voor kwaliteit en projectvoorschriften volgt.

  • Servicemedewerker rijbewijs C (VAC005) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een goede klant van ons uit de omgeving van Boom-Puurs zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs C. Je bent het visitekaartje van de klant. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat. Je wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert bevruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af en je houdt de voorraden op peil. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt. Je start je dag rond 06:30 op het depot en laad je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rij je variërende routes.

  • Technisch Tekenaar (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Weelde zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar Solidworks Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de productietekeningen in 3D in de metaalsector Het uitwerken van het volledige productiedossier gebeurt na goedkeuring van jou concepttekeningen, hierbij zal je zowel de leveranciers als de eigen productie aansturen Het uitwerken van detailtekeningen met vermelding van relevante maatgeving en toleranties

  • Klinisch Psycholoog kinderen en jongeren (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling van kinderen op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te vlinderen tussen verschillende vestigingen van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM MARIÊN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons team is dringend op zoek naar wat versterking . Liefst op zelfstandige basis, hoofdberoep of bijberoep (deeltijdse uren). Ben jij iemand me t het ❤ op de juiste plaats, iemand die stressbestendig is en het in huis is, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Wij zoeken iemand die dynamisch en flexibel is, en die het een uitdaging vindt om zelfstandig zijn/haar taken te vervullen als thuisverpleegkundige (Verpleegtechnische zorgen, opvolging, etc.) en niet te vergeten al onze patiënten een glimlach te bezorgen. Onze werkregio bevindt zich voornamelijk in groot Heist op den Berg en Hulshout. .

  • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van EIGEN HEERD IS GOUD WEERD in sociale netwerken
Look for responds of EIGEN HEERD IS GOUD WEERD in social networks

Lees alle opmerkingen voor EIGEN HEERD IS GOUD WEERD. Laat een reactie achter voor EIGEN HEERD IS GOUD WEERD. EIGEN HEERD IS GOUD WEERD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EIGEN HEERD IS GOUD WEERD. Leave a respond for EIGEN HEERD IS GOUD WEERD. EIGEN HEERD IS GOUD WEERD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EIGEN HEERD IS GOUD WEERD op de google maps. Adres en contacten EIGEN HEERD IS GOUD WEERD
Location of EIGEN HEERD IS GOUD WEERD on the google maps. Address and contacts of EIGEN HEERD IS GOUD WEERD

Andere gerelateerde bedrijven als come EIGEN HEERD IS GOUD WEERD EIGEN HEERD IS GOUD WEERD: CAPRICIO | BERNADETTE OMOGROSSO | TORENVLIEGERS | ROSARIO FANELLO | GARVIN A'COURT, CARY

Other related companies as EIGEN HEERD IS GOUD WEERD: CAPRICIO | BERNADETTE OMOGROSSO | TORENVLIEGERS | ROSARIO FANELLO | GARVIN A'COURT, CARY

EIGEN HEERD IS GOUD WEERD is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EIGEN HEERD IS GOUD WEERD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05238525390. Het bedrijf EIGEN HEERD IS GOUD WEERD bevindt zich op het adres: BURGSTRAAT 148; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 631,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cr茅dit 脿 la consommation. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Lijst met producten zijn Produits & Services: Financement.. Produits: Hypoth猫ques..
De hoofdactiviteit van EIGEN HEERD IS GOUD WEERD is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EIGEN HEERD IS GOUD WEERD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EIGEN HEERD IS GOUD WEERD, openstaande posities, locatie van EIGEN HEERD IS GOUD WEERD op de kaart.

EIGEN HEERD IS GOUD WEERD is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is EIGEN HEERD IS GOUD WEERD, company assigned to the tax number BE05238525390. The company EIGEN HEERD IS GOUD WEERD is located at the address: BURGSTRAAT 148; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 631,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cr茅dit 脿 la consommation. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. List of products are Produits & Services: Financement.. Produits: Hypoth猫ques..
The main activity of EIGEN HEERD IS GOUD WEERD is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EIGEN HEERD IS GOUD WEERD is not available. You also can look at reviews of EIGEN HEERD IS GOUD WEERD, open positions, location of EIGEN HEERD IS GOUD WEERD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EIGEN HEERD IS GOUD WEERD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EIGEN HEERD IS GOUD WEERD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EIGEN HEERD IS GOUD WEERD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EIGEN HEERD IS GOUD WEERD, employees, financial statistics.