HAUPTZW. DRESDNER BANK

Contactgegevens HAUPTZW. DRESDNER BANK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAUPTZW. DRESDNER BANK: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAUPTZW. DRESDNER BANK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU LUXEMBOURG 14BA8; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 27900100 (+32-27900100) 27900100 (+32-27900100)

Fax (fax): +32 (67) 504-35-38 +32 (67) 504-35-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAUPTZW. DRESDNER BANK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAUPTZW. DRESDNER BANK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAUPTZW. DRESDNER BANK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAUPTZW. DRESDNER BANK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAUPTZW. DRESDNER BANK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAUPTZW. DRESDNER BANK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAUPTZW. DRESDNER BANK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAUPTZW. DRESDNER BANK
Products information HAUPTZW. DRESDNER BANK

BTW identificatienummer (tax): BE03700714111
Ondernemingsnummer: 4440917968
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits & Services: Financement.

Product categorie (product category): Cr茅dit 脿 la consommation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAUPTZW. DRESDNER BANK
(Get full report from official database of BE for HAUPTZW. DRESDNER BANK)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAUPTZW. DRESDNER BANK
Addition kinds of activities for HAUPTZW. DRESDNER BANK

1752. Vloeren leggen en vloeren | Floor laying and floor work, nec
3671. Electron buizen | Electron tubes
20910211. Schelpdieren: verpakt in blikjes, potten, enz. | Shellfish: packaged in cans, jars, etc.
37310115. Sleepboten, bouw en reparatie | Tugboats, building and repairing
38229914. Statische drukregelaars | Static pressure regulators
56329904. handtassen | Handbags
59619907. Cosmetica en parfums, postorder | Cosmetics and perfumes, mail order
59991806. Cribs | Cribs

Werken bij HAUPTZW. DRESDNER BANK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAUPTZW. DRESDNER BANK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAUPTZW. DRESDNER BANK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAUPTZW. DRESDNER BANK. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Kassa (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij graag werken in de verkoop? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel de kandidaat die wij zoeken! Wij zoeken een winkelbediende (m/v) voor een supermarkt in de Druivenstreek. Als winkelbediende zal jij aan de kassa staan. Zowel een voltijdse als deeltijdse tewerkstelling zijn bespreekbaar.

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • Nauwkeurige bobijnopzetter gevraagd (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job in de textielsector? Lees snel verder! Voor een klant in Ronse zijn wij op zoek naar bobijnopzetters. - Je monteert/demonteert bobijnen van het bobijnrek. - Je verwijdert slechte bobijnen. - Je ruimt je werkplek op - Je Knoopt/lijmt bobijnen

  • Chauffeur CE kipvervoer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Brugse transportfirma gespecialiseerd in kipvervoer zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je staat in voor vervoer van grond, grind, steenslag, asfalt, .... Je rijdt nationaal, dagwerk. Je moet goed kunnen achteruitrijden, want moeten gaan laden onder machine. Zaterdagwerk enkel op vrijwillige basis, geen nachtwerk.

  • Chauffeur kleine vrachtwagen bouw (4asser + kraan (14m) (M/V) (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Oostende zijn we op zoek naar chauffeur voor de kleine vrachtwagen bouw (4asser) + kraan (14m). Je laadt en lost de bouwmaterialen door middel van de kraan. Je werkt meestal op de werven van particulieren, soms op werven voor bedrijven. Je rijdt in de regio West-Vlaanderen.

  • CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/werkvoorbereider wegenbouw bied je ondersteuning bij de voorbereiding van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Kostprijsberekeningen maken van aanbestedingsdossiers; Contacten leggen met leveranciers en onderaannemers; Prijzen opvragen en vergelijken; Projectleiders bijstaan bij de organisatie van projecten; Offertes opmaken.

  • CNC DRAAIER - HEIDENHAIN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gepassioneerd door CNC gestuurde machines en het creëren van stukwerken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Onze klant, een unieke speler op de internationale markt van industriële mixers, is op zoek naar een ervaren CNC draaier met minimum 3 jaar ervaring. Als CNC draaier zal je verantwoordelijk zijn om de volgende taken van a tot z uit te voeren: De aanvraag van de klant komt binnen en dit wordt omgezet op een technisch plan, jij zal dit technisch plan interpreten en a.d.h.v. aan de slag gaan aan de draaibank. Aan de draaibank wordt er verwacht dat je zelfstandig kan werken, het stuk volledig tot het einde kan afwerken. Je zal werken met het programma Heidenhain. Uiteraard wordt er een korte opleiding voorzien. Onze klant draagt kwaliteit hoog in het vaandel, dit verwachten ze ook van hun medewerkers.

  • Huishoudhulp met dienstencheques m / v (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp met dienstencheques poets je bij particulieren thuis. Je voert volgende taken uit op vraag van de klant: * Schoonmaken van de woning * Wassen en strijken van huishoudlinnen

  • Jobstudent zaterdagwerk (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een jobstudent die elke zaterdag wil helpen in het atelier van de slagerij. U zal meewerken in het atelier van de slagerij. U zal op regelmatige tijdstippen ook bakken tillen en verzetten. U zal helpen met het bereiden van vleesgerechten, het opruimen van het atelier en gebruikt materiaal afwassen.

  • Electrical Engineer (Automatisatie) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Electrical Engineer begeleid je zelfstandig sleutel-op-de-deurprojecten op maat van de klant rond de elektrische kablage (bekabeling) en de integratie van sturingen (PLC-sturingen, Robotsturingen, Scada-applicaties, specifieke beheersystemen enz.). Deze functie omvat o.a. volgende taken: aanvullen of aanmaken van PLC input/output-lijsten, keuze van materialen, ontwerpen van schakelborden, ontwerpen, opvolgen en corrigeren van elektrische schema’s en bordenbouw, bestellen van materialen, programmeren van veiligheidsmodules, ontwerpen van persluchtschema’s, opvolgen van werven en technici en input/output-tests op de werf.

  • Wij zoeken zelfstandige monteurs met reeds ervaring in het plaatsen van garagepoorten! (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: VACO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groeiende KMO legt zich reeds 15 jaar toe op de productie en plaatsing van poorten en hekken. Wij werken zowel voor particuliere als industriële klanten in de regio. Wij leveren steeds maatwerk en streven ernaar om met de beste materialen te werken. Om onze klanten de vereiste kwaliteit te kunnen blijven garanderen kijken wij uit naar extra collega’s voor ons montageteam: Jouw uitdaging: Als monteur ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het plaatsen van garagepoorten. A tot Z betekent: · Ophangsystemen aanbrengen · Motoren bevestigen en regelen · Aanbrengen van elektrische bedradingen · Assemblage · Eventueel de oude poort uitbreken bij renovatie · Plaatsen en aansluiten van toebehoren, dit zowel mechanisch als elektrisch · De werking uitleggen aan de klant · … Onze monteurs leveren eveneens service en voeren herstellingen uit op de geplaatste installaties: · De werking van het materiaal en de kritieke punten controleren · Mechanische onderdelen schoonmaken, bijstellen, smeren, aandraaien, … · Opvolggegevens van interventies registreren · Defecte onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen · Technische ondersteuning bieden aan collega’s · Luisteren naar de behoeften van de klant en extra werkzaamheden uitvoeren indien nodig · …

  • Satellit - Functional Analyst / Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our Customer, we are looking for a Functional Analyst & Product Owner.     Your role You'll be the single point of contact for marketing and country managers You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.   Your profle You are pragmatic and analytical You have experience working in challenging projects, and - not only doesn't it scare you - but you actually gain energy from it ! You have experience working in an Agile organization You are able to translate business needs into clear functional specifications You embrace new technologies and have great online experience You have at least 3 years relevant working experience as product owner Relevant e-Commerce or mobile experience is a clear plus You speak fluent English, as well as Dutch and/or French   Your skills Solution oriented Team player Service oriented Flexible and autonomous Open minded Good business sense Lots of drive

Zoek naar antwoorden van HAUPTZW. DRESDNER BANK in sociale netwerken
Look for responds of HAUPTZW. DRESDNER BANK in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAUPTZW. DRESDNER BANK. Laat een reactie achter voor HAUPTZW. DRESDNER BANK. HAUPTZW. DRESDNER BANK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAUPTZW. DRESDNER BANK. Leave a respond for HAUPTZW. DRESDNER BANK. HAUPTZW. DRESDNER BANK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAUPTZW. DRESDNER BANK op de google maps. Adres en contacten HAUPTZW. DRESDNER BANK
Location of HAUPTZW. DRESDNER BANK on the google maps. Address and contacts of HAUPTZW. DRESDNER BANK

Andere gerelateerde bedrijven als come HAUPTZW. DRESDNER BANK HAUPTZW. DRESDNER BANK: STUDIO CONTRASTE | Laar ('t) | De Cooman M | Centre de Sant茅 Linkebeek | MUSEUM KEMPENLAND

Other related companies as HAUPTZW. DRESDNER BANK: STUDIO CONTRASTE | Laar ('t) | De Cooman M | Centre de Sant茅 Linkebeek | MUSEUM KEMPENLAND

HAUPTZW. DRESDNER BANK is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAUPTZW. DRESDNER BANK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03700714111. Het bedrijf HAUPTZW. DRESDNER BANK bevindt zich op het adres: RUE DU LUXEMBOURG 14BA8; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cr茅dit 脿 la consommation. Lijst met producten zijn Produits & Services: Financement..
De hoofdactiviteit van HAUPTZW. DRESDNER BANK is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAUPTZW. DRESDNER BANK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAUPTZW. DRESDNER BANK, openstaande posities, locatie van HAUPTZW. DRESDNER BANK op de kaart.

HAUPTZW. DRESDNER BANK is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAUPTZW. DRESDNER BANK, company assigned to the tax number BE03700714111. The company HAUPTZW. DRESDNER BANK is located at the address: RUE DU LUXEMBOURG 14BA8; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cr茅dit 脿 la consommation. List of products are Produits & Services: Financement..
The main activity of HAUPTZW. DRESDNER BANK is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HAUPTZW. DRESDNER BANK is not available. You also can look at reviews of HAUPTZW. DRESDNER BANK, open positions, location of HAUPTZW. DRESDNER BANK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAUPTZW. DRESDNER BANK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAUPTZW. DRESDNER BANK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAUPTZW. DRESDNER BANK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAUPTZW. DRESDNER BANK, employees, financial statistics.