STED. KINDERDAGVERBLIJF

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • STED. KINDERDAGVERBLIJF
Private companiesTransportation Services • STED. KINDERDAGVERBLIJF

Contactgegevens STED. KINDERDAGVERBLIJF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STED. KINDERDAGVERBLIJF: address, phone, fax, email, website, opening hours

STED. KINDERDAGVERBLIJF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BINNENSTRAAT 157; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53732361 (+32-53732361) 53732361 (+32-53732361)

Fax (fax): +32 (64) 309-61-92 +32 (64) 309-61-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STED. KINDERDAGVERBLIJF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STED. KINDERDAGVERBLIJF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STED. KINDERDAGVERBLIJF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STED. KINDERDAGVERBLIJF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STED. KINDERDAGVERBLIJF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STED. KINDERDAGVERBLIJF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STED. KINDERDAGVERBLIJF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STED. KINDERDAGVERBLIJF
Products information STED. KINDERDAGVERBLIJF

BTW identificatienummer (tax): BE04134124755
Ondernemingsnummer: 4199768066
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Type de Garderie: Cr猫ches, Gardes d'Enfants Priv茅es.

Product categorie (product category): Cr猫ches and garderies d'enfants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STED. KINDERDAGVERBLIJF
(Get full report from official database of BE for STED. KINDERDAGVERBLIJF)

Aanvulling soorten activiteiten voor STED. KINDERDAGVERBLIJF
Addition kinds of activities for STED. KINDERDAGVERBLIJF

366199. Telefoon- en telegraafapparatuur, nec | Telephone and telegraph apparatus, nec
22990504. Linnen stoffen | Linen fabrics
28139902. aërosolen | Aerosols
35560213. Sifters, eten | Sifters, food
38250226. Halfgeleider testapparatuur | Semiconductor test equipment
44910203. Pieren, incl. | Piers, incl. buildings and facilities: operation and maint.
50120103. Vrachtwagens, niet-commercieel | Trucks, noncommercial
51360105. Mufflers, mannen en jongens ' | Mufflers, men's and boys'
87330201. Archeologische expedities | Archeological expeditions
96210402. Regeling, administratie van het vervoer, overheid | Regulation, administration of transportation, state government

Werken bij STED. KINDERDAGVERBLIJF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STED. KINDERDAGVERBLIJF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STED. KINDERDAGVERBLIJF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STED. KINDERDAGVERBLIJF. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je beheert een eigen klantenportefeuille (creatie en opvolging); * Je screent klanten (openstaande rekeningen) en verwerkt kredietlimieten; * Je contacteert jouw klanten en zorgt voor een constructieve oplossing; * Je zorgt voor de administratieve opvolging van de dossiers; * Je rapporteert wekelijks over de stand van zaken in verband met openstaande rekeningen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Matrijzenbouwer Regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Diepenbeek zijn wij op zoek naar een matrijzenbouwer. Je taken bestaan uit: onderhoud en herstellingen van matrijzen aanpassen van matrijzen Instellen en bijstellen van machines uitvoeren van verbeteringen

  • ERP-administrator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4jobs Meetjesland

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een ERP-administrator. Ze werken met een ERP-pakket voor het opmaken van offertes én het produceren van ramen en deuren in PVC & Aluminium. Je zorgt voor de verdere ontwikkeling en de goede werking van het pakket om zo een maximale ondersteuning te kunnen bieden aan medewerkers en klanten. Je analyseert hierbij verschillende noden en je bedenkt structurele oplossingen. Je ontwikkelt waar nodig zelf maatwerk en je werkt hierbij nauw samen met de leverancier die het programma ontwikkeld heeft. Deze samenwerking gebeurd in het Duits of Engels.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leopoldsburg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U gaat bij cliënten aan huis in regio Liedekerke en staat in voor het onderhoud van de woning, was, strijk, maaltijden bereiden...

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Weelde (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoonaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Beveren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • verkoopmedewerker slagerij regio Tessenderlo (studentenjob) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor deze trendy beenhouwerij gaan wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent om de verkoop te doen. ? Je bedient de klanten met een glimlach. ? In minder drukke periodes in de verkoop help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) ? Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. ? Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt.

  • DOCENTEN WISKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    FREELANCE. In een erkende privéschool geeft u op freelance basis wiskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) en/of om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

Zoek naar antwoorden van STED. KINDERDAGVERBLIJF in sociale netwerken
Look for responds of STED. KINDERDAGVERBLIJF in social networks

Lees alle opmerkingen voor STED. KINDERDAGVERBLIJF. Laat een reactie achter voor STED. KINDERDAGVERBLIJF. STED. KINDERDAGVERBLIJF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STED. KINDERDAGVERBLIJF. Leave a respond for STED. KINDERDAGVERBLIJF. STED. KINDERDAGVERBLIJF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STED. KINDERDAGVERBLIJF op de google maps. Adres en contacten STED. KINDERDAGVERBLIJF
Location of STED. KINDERDAGVERBLIJF on the google maps. Address and contacts of STED. KINDERDAGVERBLIJF

Andere gerelateerde bedrijven als come STED. KINDERDAGVERBLIJF STED. KINDERDAGVERBLIJF: Witte Hoeve (De) | AUTOMATECH | De Cock F | STADSBESTUUR | M.B.I.

Other related companies as STED. KINDERDAGVERBLIJF: Witte Hoeve (De) | AUTOMATECH | De Cock F | STADSBESTUUR | M.B.I.

STED. KINDERDAGVERBLIJF is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STED. KINDERDAGVERBLIJF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04134124755. Het bedrijf STED. KINDERDAGVERBLIJF bevindt zich op het adres: BINNENSTRAAT 157; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 894,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cr猫ches and garderies d'enfants. Lijst met producten zijn Type de Garderie: Cr猫ches, Gardes d'Enfants Priv茅es..
De hoofdactiviteit van STED. KINDERDAGVERBLIJF is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STED. KINDERDAGVERBLIJF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STED. KINDERDAGVERBLIJF, openstaande posities, locatie van STED. KINDERDAGVERBLIJF op de kaart.

STED. KINDERDAGVERBLIJF is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is STED. KINDERDAGVERBLIJF, company assigned to the tax number BE04134124755. The company STED. KINDERDAGVERBLIJF is located at the address: BINNENSTRAAT 157; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 894,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cr猫ches and garderies d'enfants. List of products are Type de Garderie: Cr猫ches, Gardes d'Enfants Priv茅es..
The main activity of STED. KINDERDAGVERBLIJF is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of STED. KINDERDAGVERBLIJF is not available. You also can look at reviews of STED. KINDERDAGVERBLIJF, open positions, location of STED. KINDERDAGVERBLIJF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STED. KINDERDAGVERBLIJF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STED. KINDERDAGVERBLIJF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STED. KINDERDAGVERBLIJF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STED. KINDERDAGVERBLIJF, employees, financial statistics.