HUMMELTJE

Contactgegevens HUMMELTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUMMELTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUMMELTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TORHOUTSESTRAAT 185; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50281702 (+32-50281702) 50281702 (+32-50281702)

Fax (fax): +32 (53) 180-89-24 +32 (53) 180-89-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUMMELTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUMMELTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUMMELTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUMMELTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUMMELTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUMMELTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUMMELTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUMMELTJE
Products information HUMMELTJE

BTW identificatienummer (tax): BE04187957763
Ondernemingsnummer: 8230651855
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 550,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Type de Garderie: Gardes d'Enfants Priv茅es, Cr猫ches.

Product categorie (product category): Cr猫ches and garderies d'enfants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUMMELTJE
(Get full report from official database of BE for HUMMELTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUMMELTJE
Addition kinds of activities for HUMMELTJE

349601. Draad en geweven draadproducten | Wire cloth and woven wire products
962101. Vliegtuigen regulerende agentschappen | Aircraft regulating agencies
26210910. Kraft schildpapier | Kraft sheathing paper
35690203. Brandslang, behalve rubber | Firehose, except rubber
38420101. Kogelvrije vesten | Bulletproof vests
45120000. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
61629905. Hypotheekbedrijven, stedelijk | Mortgage companies, urban

Werken bij HUMMELTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUMMELTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUMMELTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUMMELTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser / monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

  • Productieoperatoren mét A2 diploma (kennis chemie) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie-operator zal je worden tewerkgesteld aan volcontinue productielijnen. Jij staat in voor staalname van het geproduceerde materiaal en het inpakken en vervoeren van de rollen. Je bent mee verantwoordelijk voor het opvolgen van de kwaliteit van de geproduceerde rollen en het ingeven van productie- en kwaliteitsgegevens in de computersystemen. Daarnaast word je regelmatig ingeschakeld bij het reinigen van de installaties, het omstellen van de wikkelinrichtingen en het (her)opstarten van het productieproces.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Halle - St.Pieters-Leeuw (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • MECHANIEKER (M/V) (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf die zich specialiseert in het maken van gereedschap en machines voor garages, zoeken wij een enthousiaste medewerker met technisch inzicht. De jobinhoud is zeer gevarieerd: mechanische montages, elektrische cablages, laswerken, grondwerken, afhankelijk van jouw eigen interesses. Na enkele jaren ervaring kan je, indien gewenst, ingeschakeld worden als servicetechnieker, verantwoordelijke montageploeg etc.

  • Jobstudent Zorgkundige (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CAMPUS HUIZE NAZARETH

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten met een hart voor ouderenzorg! Dit om ons te ondersteunen tijdens weekends en vakanties. Algemeen: - u geeft bewonersgerichte en kwaliteitsvolle zorg - u werkt graag in een multidisciplinair team (verzorging, verpleging, logistiek, ergo, kine, animatie) - dit team werkt in grote mate op een vaste afdeling, aangestuurd door de aanwezige verpleegkundigen - hieronder vernoemde jobtime is slechts een indicatie: in te vullen naargelang uw wensen/beschikbaarheid

  • International R&D Product Developer (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten Je bent actief betrokken in ontwikkelings- en verbeteringsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het definiëren van productspecificaties. Je werkt aan alle fases van productontwikkeling van piloottesten tot industriële validatie. Kennis van en inzicht in ingrediënten en het effect van procesparameters op het recept zijn hierbij de basis. Je gebruikt verschillende technieken om de ontwikkeling te ondersteunen, om inzichten te vergroten, te kunnen anticiperen en doorlooptijden te verkorten. Je introduceert en installeert ook nieuwe ondersteunende tools. Adviseren en ondersteunen van  de interne diensten op basis van je diepgaande kennis over ingrediënten en recepten om zo te streven naar een continue verbetering van ons assortiment. Meebouwen aan uitstekende relaties over departementen heen en het opbouwen van uitstekende relaties met externe partijen om onze interne kennis te verbreden zoals met externe laboratoria en leveranciers. Bijblijven en verbreden van je kennis over de ingrediënten, technologie en de markt  Je bent een vast lid van onze intern proefpanel. Bedrijfsprofiel: Wil je aan de slag bij een pionier en marktleider? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief voedingsbedrijf? En wat denk je hiervan: aandacht en zorg voor mens en planeet, ondersteuning van  sociale en duurzame projecten in de buurt van de verschillende bedrijfsvestigingen, daar wil ik bij horen! Dan ben je aan het goede adres bij onze klant.

  • architect (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ZEN ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zen architecten met kantoor te Merelbeke is dringend op zoek naar een Zen collega. Een gemotiveerde architect met enige ervaring. Je begeleidt verschillende projecten van ontwerp, werf tot oplevering. Je hebt een passie voor zowel architectuur, interieur als grafische vormgeving . Je voelt je lekker in een klein team waarbij mens en omgeving en een goede balans werk privé centraal staan . Notie van vectorworks (2D) is gewenst . Samenwerkingsverband bespreekbaar. Tijdregeling bespreekbaar. Stuur uw sollicitatie met motivatie naar : [email protected]

  • Fiscaal Jurist (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674699-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een van onze klanten, een gespecialiseerd financieel advieskantoor met vestigingen in regio Antwerpen, Gent en Brussel, zoeken we een ervaren juridisch profiel voor de advisering naar hun klanten toe. Je klantenportefeuille bestaat uit een gezond evenwicht van internationale mastodonten, Belgische KMO’s van verschillende afmetingen en zelfstandigen   Kortom, we zoeken een jurist met passie voor fiscaliteit in de regio van Antwerpen. Fiscale en juridische begeleiding van overnames: overnamecontracten, due diligence, optie-overeenkomsten. Begeleiding van reorganisaties: fusies en (partiële) splitsingen: rapportering (fusievoorstellen, fusieverslagen, nazicht notariële aktes) en boekhoudkundige en fiscale verwerking van deze transacties; Opstellen van contracten: aandeelhoudersovereenkomsten, optie-overeenkomsten, overname-overeenkomsten, partnerships, managementovereenkomsten, overdracht van schuldvorderingen, etc. Adviesverlening rond onroerend goed transacties: vruchtgebruik, opstal, erfpacht: nazicht van notariële aktes, fiscale en boekhoudkundige verwerking; Algemene fiscale adviesverlening en ondersteuning van dossierbeheerders oa inzake managementfees, bestuurdersvergoedingen, etc. Nazicht van aangiftes vennootschapsbelasting en voorbereiding tax audit; Aanvragen van rulings inzake inbreng en partiële splitsingen; Adviesverlening inzake intragroepstransacties (thin cap regels) Analyse van het voorgaande vanuit een boekhoudkundige optiek.

  • Docent horeca-opleiding (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

  • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: START PEOPLE NIKE

    Type: Leercontract

    Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

  • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Julie's House

    Type: Flexijob

    Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van HUMMELTJE in sociale netwerken
Look for responds of HUMMELTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUMMELTJE. Laat een reactie achter voor HUMMELTJE. HUMMELTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUMMELTJE. Leave a respond for HUMMELTJE. HUMMELTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUMMELTJE op de google maps. Adres en contacten HUMMELTJE
Location of HUMMELTJE on the google maps. Address and contacts of HUMMELTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUMMELTJE HUMMELTJE: GRATTE | ROXY (LE) | DECOR LANDEN | GEVITECH | MARIA MOUTTON

Other related companies as HUMMELTJE: GRATTE | ROXY (LE) | DECOR LANDEN | GEVITECH | MARIA MOUTTON

HUMMELTJE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUMMELTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04187957763. Het bedrijf HUMMELTJE bevindt zich op het adres: TORHOUTSESTRAAT 185; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 550,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cr猫ches and garderies d'enfants. Lijst met producten zijn Type de Garderie: Gardes d'Enfants Priv茅es, Cr猫ches..
De hoofdactiviteit van HUMMELTJE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUMMELTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUMMELTJE, openstaande posities, locatie van HUMMELTJE op de kaart.

HUMMELTJE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUMMELTJE, company assigned to the tax number BE04187957763. The company HUMMELTJE is located at the address: TORHOUTSESTRAAT 185; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 550,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cr猫ches and garderies d'enfants. List of products are Type de Garderie: Gardes d'Enfants Priv茅es, Cr猫ches..
The main activity of HUMMELTJE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUMMELTJE is not available. You also can look at reviews of HUMMELTJE, open positions, location of HUMMELTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUMMELTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUMMELTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUMMELTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUMMELTJE, employees, financial statistics.