VETS & VERWILT ROUWCENTRUM

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • VETS & VERWILT ROUWCENTRUM
Private companiesMotor Freight Transportation • VETS & VERWILT ROUWCENTRUM

Contactgegevens VETS & VERWILT ROUWCENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VETS & VERWILT ROUWCENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

VETS & VERWILT ROUWCENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Bernardsesteenweg 230; 2020; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 237 13 73; 03 237 75 88; 0475 27 19 86 (+32-03 237 13 73; 03 237 75 88; 0475 27 19 86) 03 237 13 73; 03 237 75 88; 0475 27 19 86 (+32-03 237 13 73; 03 237 75 88; 0475 27 19 86)

Fax (fax): 03 237 75 88 (+32-03 237 75 88) 03 237 75 88 (+32-03 237 75 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VETS & VERWILT ROUWCENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VETS & VERWILT ROUWCENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VETS & VERWILT ROUWCENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VETS & VERWILT ROUWCENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VETS & VERWILT ROUWCENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VETS & VERWILT ROUWCENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VETS & VERWILT ROUWCENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VETS & VERWILT ROUWCENTRUM
Products information VETS & VERWILT ROUWCENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE07778289794
Ondernemingsnummer: 5229187011
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 275,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Funeral directors

Product categorie (product category): Crematories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VETS & VERWILT ROUWCENTRUM
(Get full report from official database of BE for VETS & VERWILT ROUWCENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor VETS & VERWILT ROUWCENTRUM
Addition kinds of activities for VETS & VERWILT ROUWCENTRUM

344201. Venster- en deurkaders | Window and door frames
22990212. Gestempelde velden | Punched felts
25410100. Winkel en kantoor display gevallen en armaturen | Store and office display cases and fixtures
27960102. Platen en cilinders voor rotogravure printen | Plates and cylinders for rotogravure printing
32910100. Schurende schurende materialen | Scouring abrasive materials
36340406. Vaporizers, elektrisch: huishouden | Vaporizers, electric: household
73130200. Gedrukte media reclame vertegenwoordigers | Printed media advertising representatives
79991002. Luchtvertoningen | Air shows

Werken bij VETS & VERWILT ROUWCENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VETS & VERWILT ROUWCENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VETS & VERWILT ROUWCENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VETS & VERWILT ROUWCENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider wanden en daken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die gespecialiseerd is in het maken van tuinhuizen en poolhouses, zijn wij op zoek naar iemand die kan worden ingeschakeld voor het produceren van wanden en daken.

  • Een voltijds technisch onderhoudsmedewerker (M/V) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Thomas More

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Referentie: TMMA-2018-EC-403 - publicatiedatum 24/10/2018 Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn. Inhoud van de opdracht Je werkt in een team van gedreven professionals op de facilitaire dienst. Je staat mee in voor het onderhoud en reparatie van de diverse technische installaties op de campus. Je staat mee in voor het uitvoeren van kleine aanpassingen/verbeteringen op de technische installaties (incl. kleine bouwkundige aanpassingen). Je denkt actief mee naar oplossingen op meer complexe technische vraagstukken en voert deze in team ook consequent uit. Aanbod Een voltijdse tewerkstelling van 15/12/2018 tot 31/08/2019, met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde duur. Salarisschaal: C21 Plaats tewerkstelling: campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver Meer informatie kan je verkrijgen bij: [email protected] en [email protected] Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 30/11/2018.

  • INPAKMEDEWERKER VOEDINGSSECTOR - GOEDE VERLONING ! M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in groot Waregem zijn we op zoek naar goede inpakkers (m/v) om een volledige productielijn op te volgen. Jobinhoud: inpakken van verschillende producten voor de voedingssector. Fijn en nauwkeurig werk. Affiniteit met de sector is een groot pluspunt! Kennis en/of ervaring van banket-chocolaterie-patisserie is mooi meegenomen. DAGWERK: - Januari tem juni: 34u/week (vrijdag ben je thuis) - Juli tem december: 44u/week (7-16h30, vrijdag tot 15h30)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student winkelmedewerker woensdag (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Rijmenam zijn we op zoek naar een gemotiveerde student. Dit voor enkel op woensdag. Je takenpakket zal bestaan uit: Rekken aanvullen Bestellingen uitpakken Winkel proper houden

  • Spelhost dinerspellen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Jobstudent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • HULP(KOK) IN DE SLAGERIJ (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ WILLEKENS

    Type: Vaste Job

    Je helpt de beenhouwer in het werkhuis bij de meest voorkomende taken zoals: maken van bereide gerechten voor verkoop maken van salades worsten, hamburgers, charcuterie maken .... Je vult de toog bij in de winkel. Je werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag; alle dagen 8 uren, op zaterdag 6 uren.

  • Bediende Customer Care Duits/Frans (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een Bediende Customer Care voor een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce. Het bedrijf is dé partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Voor elke online shop die dat wenst worden de goederen opgeslagen en verzorgen ze de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren ze het platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van de klant zijn kant wordt het klantenbestand uitgebreid, integreren ze de online en offline verkoopkanalen, verbeteren ze de marge en verhogen ze de verkoop. Functie: -Je bent het aanspreekpunt voor een aantal specifieke merken die klant zijn. -Je staat daarbij in voor alle administratieve taken rond orders, returns en sales activiteiten. Concreet wil dit zeggen dat je instaat voor de binnenkomende orders, je bestellingsbevestigingen verstuurt en deze orders opvolgt. -Ook onverwerkte bestellingen volg je nauwgezet op. -Je staat in voor het optimaliseren van de levering van goederen. -Je werkt volgens de bestaande procedures en voert taken uit naargelang de vereiste criteria.

  • Storingstechnieker productie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van bakkerijingrediënten voor bakkers, industriële brood- en zuivelproducenten en retailers, zoals bijvoorbeeld broodmixen, bake-off producten en muffins. Wat zijn je taken als storingstechnieker? Als storingstechnieker zorg je voor de continuïteit van de productie door storingen aan de lijnen te analyseren en op te lossen Dit doe je steeds in overleg met de productie en met oog op kwaliteit en duurzaamheid Preventief onderhoud behoort ook tot je takenpakket wat volgens het onderhoudsplan is opgesteld

  • Logopedist (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd logopedist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Lesgever / Safety Coach (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Safety Expertise BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk je deeltijds en/of heb je overdag extra vrije tijd te besteden? Word jij onze gemotiveerde Lesgever/Safety Coach? Wij kijken naar jou uit! We zijn op zoek naar deeltijdse lesgevers EHBO. Jouw taken: Kennis overbrengen aan cursisten; Opleidingen geven in EHBO en veiligheid op de werkvloer; De verworven competenties van cursisten evalueren en hen bijsturen.

Zoek naar antwoorden van VETS & VERWILT ROUWCENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of VETS & VERWILT ROUWCENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor VETS & VERWILT ROUWCENTRUM. Laat een reactie achter voor VETS & VERWILT ROUWCENTRUM. VETS & VERWILT ROUWCENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VETS & VERWILT ROUWCENTRUM. Leave a respond for VETS & VERWILT ROUWCENTRUM. VETS & VERWILT ROUWCENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VETS & VERWILT ROUWCENTRUM op de google maps. Adres en contacten VETS & VERWILT ROUWCENTRUM
Location of VETS & VERWILT ROUWCENTRUM on the google maps. Address and contacts of VETS & VERWILT ROUWCENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come VETS & VERWILT ROUWCENTRUM VETS & VERWILT ROUWCENTRUM: GALERIJ PALUMBUS | Albrechts Roland | BANCONTACT-MISTER CASH | Ross Heating | Vanesch T

Other related companies as VETS & VERWILT ROUWCENTRUM: GALERIJ PALUMBUS | Albrechts Roland | BANCONTACT-MISTER CASH | Ross Heating | Vanesch T

VETS & VERWILT ROUWCENTRUM is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VETS & VERWILT ROUWCENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07778289794. Het bedrijf VETS & VERWILT ROUWCENTRUM bevindt zich op het adres: Sint-Bernardsesteenweg 230; 2020; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 275,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Crematories. Lijst met producten zijn Funeral directors.
De hoofdactiviteit van VETS & VERWILT ROUWCENTRUM is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VETS & VERWILT ROUWCENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VETS & VERWILT ROUWCENTRUM, openstaande posities, locatie van VETS & VERWILT ROUWCENTRUM op de kaart.

VETS & VERWILT ROUWCENTRUM is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is VETS & VERWILT ROUWCENTRUM, company assigned to the tax number BE07778289794. The company VETS & VERWILT ROUWCENTRUM is located at the address: Sint-Bernardsesteenweg 230; 2020; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 275,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Crematories. List of products are Funeral directors.
The main activity of VETS & VERWILT ROUWCENTRUM is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VETS & VERWILT ROUWCENTRUM is not available. You also can look at reviews of VETS & VERWILT ROUWCENTRUM, open positions, location of VETS & VERWILT ROUWCENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VETS & VERWILT ROUWCENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VETS & VERWILT ROUWCENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VETS & VERWILT ROUWCENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VETS & VERWILT ROUWCENTRUM, employees, financial statistics.