CCS Fl茅malle

Contactgegevens CCS Fl茅malle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CCS Fl茅malle: address, phone, fax, email, website, opening hours

CCS Fl茅malle

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand'Route 84; 4400; Fl茅malle, België

Telefoon (phone): 04 234 23 44; 0475 83 53 30 (+32-04 234 23 44; 0475 83 53 30) 04 234 23 44; 0475 83 53 30 (+32-04 234 23 44; 0475 83 53 30)

Fax (fax): 04 234 23 44 (+32-04 234 23 44) 04 234 23 44 (+32-04 234 23 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CCS Fl茅malle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CCS Fl茅malle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CCS Fl茅malle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CCS Fl茅malle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CCS Fl茅malle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CCS Fl茅malle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CCS Fl茅malle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CCS Fl茅malle
Products information CCS Fl茅malle

BTW identificatienummer (tax): BE06927673339
Ondernemingsnummer: 1230987548
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 746,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Automobile - Breakdown recovery; Transport - Machines & indivisible parts; Automobile - L.P.G. systems; Caravans & accessories

Product categorie (product category): Cranes - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CCS Fl茅malle
(Get full report from official database of BE for CCS Fl茅malle)

Aanvulling soorten activiteiten voor CCS Fl茅malle
Addition kinds of activities for CCS Fl茅malle

2067. Kauwgom | Chewing gum
7996. Pretparken | Amusement parks
07220303. Hooi, machine oogstdiensten | Hay, machine harvesting services
38210125. Vacuümpompen, laboratorium | Vacuum pumps, laboratory
38220500. Elektrische warmtecontroles | Electric heat controls
50470300. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical equipment and supplies
55719904. Motor scooters | Motor scooters
79480406. Volbloed paardenrennen | Thoroughbred horse racing
80999906. Voedingsdiensten | Nutrition services
96210300. Waterschepen en havenregulerende agentschappen | Water vessels and port regulating agencies

Werken bij CCS Fl茅malle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CCS Fl茅malle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CCS Fl茅malle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CCS Fl茅malle. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers 2 ploegen - Gent Zeehaven (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die zich willen engageren voor een lange periode. Assemblage en montagen in de automotive.

  • Toonbankverkoper (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

  • Service technieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een Service technieker. Tot je takenpakket behoren het aanpassen en regelen van de werking van onze verpakkingslijnen volgens de instructies van de projectleider. Dit gebeurt volgens een bepaald stappenplan: interne afregeling in nauwe samenwerking met de afstellers van de machines. Vervolgens een afnametest van de machines in de fabriek samen met de projectleider en de klant en tenslotte de afregeling van de machines ter plekke bij de klant waarop dan nog een afnametest volgt. Na deze stappen volg je de machines verder op tijdens eventuele interventies op vlak van onderhoud of herstelling. Dit kan ter plaatse of van op afstand. Verder schrijf je de afregelprocedures uit op mechanisch, elektrisch en pneumatisch vlak en bezorg je de basisinformatie van de door jou behandelde projecten aan je collega service techniekers.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Attenrode, 8 uur per week (ATTENRODE)

    Regio: ATTENRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Attenrode. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Izegem/Lendelede 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Jobstudent slagerij weekend M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste op zaterdag en zondagvoormiddag? Wij zijn op zoek naar een student om in een slagerij te Deinze bij te springen. Je staat voornamelijk in voor het bedienen van de klanten en het afrekenen aan de kassa.

  • Student klassement Deloitte-Woluwe (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Jij biedt ondersteuning bij het voorbereiden van een verhuis, jouw taken hierbij zijn onder andere: - inscannen van documenten - inpakken van dossiers - bijspringen bij allerhande ad hoc taken

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • Technical Support Engineer (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Hydro Building Systems

    Type: Vaste Job

    Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

  • Meer dan een AUTOTECHNICUS (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VAN KASTEREN

    Type: Vaste Job

    Als 'Personal Service Technician' ben je verantwoordelijk voor de service van de Volvo van jouw klant. Samen met een collega (want je werkt in duo teams) zorg je niet alleen voor service, herstellingen en diagnoses maar je leert ook om het volledige traject te beheersen. Je plant zelf afspraken in, communiceert met je klant, zorgt voor facturatie en afhandeling van complicaties. Natuurlijk wordt je daarin ondersteund door een support team.

  • CNC machine insteller (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen van metaalverwerkingmachines zoals: Plooiautomaat Lasautomaat Richtmachine ... Je staat in voor de optimale inzetbaarheid van de machines: Je analyseert knelpunten, stelt verbeterpunten voor en en zorgt voor de uitvoering. Je werkt in overleg met de afdelingverantwoordelijke

  • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

Zoek naar antwoorden van CCS Fl茅malle in sociale netwerken
Look for responds of CCS Fl茅malle in social networks

Lees alle opmerkingen voor CCS Fl茅malle. Laat een reactie achter voor CCS Fl茅malle. CCS Fl茅malle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CCS Fl茅malle. Leave a respond for CCS Fl茅malle. CCS Fl茅malle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CCS Fl茅malle op de google maps. Adres en contacten CCS Fl茅malle
Location of CCS Fl茅malle on the google maps. Address and contacts of CCS Fl茅malle

Andere gerelateerde bedrijven als come CCS Fl茅malle CCS Fl茅malle: COIFFURE ARLETTE | ENCADREMENT FRAMING | Vandergheynst BVBA | M. AMANT | SECUND.OND. LEMMENSINST.

Other related companies as CCS Fl茅malle: COIFFURE ARLETTE | ENCADREMENT FRAMING | Vandergheynst BVBA | M. AMANT | SECUND.OND. LEMMENSINST.

CCS Fl茅malle is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CCS Fl茅malle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06927673339. Het bedrijf CCS Fl茅malle bevindt zich op het adres: Grand'Route 84; 4400; Fl茅malle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 746,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cranes - Rental. Lijst met producten zijn Automobile - Breakdown recovery; Transport - Machines & indivisible parts; Automobile - L.P.G. systems; Caravans & accessories.
De hoofdactiviteit van CCS Fl茅malle is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CCS Fl茅malle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CCS Fl茅malle, openstaande posities, locatie van CCS Fl茅malle op de kaart.

CCS Fl茅malle is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is CCS Fl茅malle, company assigned to the tax number BE06927673339. The company CCS Fl茅malle is located at the address: Grand'Route 84; 4400; Fl茅malle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 746,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cranes - Rental. List of products are Automobile - Breakdown recovery; Transport - Machines & indivisible parts; Automobile - L.P.G. systems; Caravans & accessories.
The main activity of CCS Fl茅malle is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CCS Fl茅malle is not available. You also can look at reviews of CCS Fl茅malle, open positions, location of CCS Fl茅malle on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CCS Fl茅malle, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CCS Fl茅malle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CCS Fl茅malle, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CCS Fl茅malle, employees, financial statistics.