NOENS GEBROEDERS BVBA

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • NOENS GEBROEDERS BVBA
Private companiesFood and Kindred Products • NOENS GEBROEDERS BVBA

Contactgegevens NOENS GEBROEDERS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NOENS GEBROEDERS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

NOENS GEBROEDERS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 48, Molendijk 9552 Herzele, België

Telefoon (phone): 32.53 62 71 07 32.53 62 71 07

Fax (fax): 32.53 63 25 75 32.53 63 25 75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NOENS GEBROEDERS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NOENS GEBROEDERS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NOENS GEBROEDERS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NOENS GEBROEDERS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NOENS GEBROEDERS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NOENS GEBROEDERS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NOENS GEBROEDERS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NOENS GEBROEDERS BVBA
Products information NOENS GEBROEDERS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08680267333
Ondernemingsnummer: 8297668457
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 313,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Fountains, street and park

Product categorie (product category): Construction and Public Works; Public works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NOENS GEBROEDERS BVBA
(Get full report from official database of BE for NOENS GEBROEDERS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor NOENS GEBROEDERS BVBA
Addition kinds of activities for NOENS GEBROEDERS BVBA

283406. dermatologica | Dermatologicals
28999900. Chemische preparaten, nec, nec | Chemical preparations, nec, nec
34440401. Kroonlijsten, plaatwerk | Cornices, sheet metal
50469904. Kluisjes, niet gekoeld | Lockers, not refrigerated
51450103. Toppings, frisdrankfontein | Toppings, soda fountain

Werken bij NOENS GEBROEDERS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NOENS GEBROEDERS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NOENS GEBROEDERS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NOENS GEBROEDERS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator | 2 ploegen (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een operator Je takenpakket zal bestaan uit Het bedienen van verschillende productiemachines Schoonhouden van de productieinstallaties volgens de instructies Het goed aan de gang houden van een productielijn na een storing of ombouwen en hiervoor rekening houden met de vooropgesteld veiligheids en hygiëne voorshriften Ten alle tijde zorgen dat de vooropgestelde hoeveelheid en kwaliteit gewaarborgd wordt

  • Klinkerlegger (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief op de particuliere markt, is Randstad Construct op zoek naar ervaren klinkerleggers. U zal mee opritten aanleggen en u kan dan ook met een minimum aan uitleg zelfstandig aan de slag. Er zal gewerkt worden met verschillende soorten materialen: kasseien, klinkers, platte kasseien,... U zal 's morgens vertrekken vanuit Merksplas, dus u dient daar zelfstandig te geraken. Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Zeer snelle opstart voorzien.

  • Kaaibediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kaaibediende bestaat je functie uit: Je neemt de operationele verantwoordelijkheden tijdens de shift in een team afwisselend de verantwoordelijkheden nemen over al het operationele gebeuren op de terminal en neemt beslissingen om de terminal optimaal te laten draaien voor wat de operaties tijdens zijn shift betreft (stockage schepen spoor gate trucks). Alle operationele problemen oplossen en anticiperen conflictenbehandeling afhankelijk van de verwachte capaciteit een optimale bezetting van de havenarbeiders berekenen beslissingen nemen betreffende de veiligheid. Hierbij rapporteer je continu aan de Operations Coördinator

  • Bezetter (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat voornamelijk in voor de binnenbezetting samen met de zaakvoerder.

  • Huishoudhelden Oostkamp/Ruddervoorde/Hertsberge! (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp gezocht! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp (en deelgemeenten). Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • student inventaris (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Ninove zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen met het maken van de inventaris op maandag 5 november. Je kan werken van 7u-13u of van 17u30-22u.

  • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

  • CNC frezer voor stukwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ALPHATECH machinebouw

    Type: Vaste Job

    Als vaste technieker van Alpha-tech sta je in voor het CNC freeswerk van machine onderdelen: Je hebt enkele jaren ervaring als CNC frezer. Je bent een gemotiveerd en gedreven persoon met oog voor detail. Je kan frees stukken zelfstandig afwerken. Je kan op basis van een technische tekening de programmatie van de machine uitvoeren en het stuk opzetten. Hou je van variatie in je werk? Dan zit je bij ons goed, want wij bieden enkel stukwerk en geen seriewerk! Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Neem contact op!

  • Assistent account manager Du/Uk (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. Je streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • Meewerkend ploegchef (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je volgt een team van 15 medewerkers op; 2 hoofdoperatoren met hun assistent en de medewerkers aan de band. Je volgt de werkplanning op. Je begeleidt jouw team en durft feedback te geven. Je krijgt een bureel ter beschikking in de productieruimte, doch zal je veel op de werkvloer aanwezig zijn. Je volgt beperkte administratie op.

Zoek naar antwoorden van NOENS GEBROEDERS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of NOENS GEBROEDERS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor NOENS GEBROEDERS BVBA. Laat een reactie achter voor NOENS GEBROEDERS BVBA. NOENS GEBROEDERS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NOENS GEBROEDERS BVBA. Leave a respond for NOENS GEBROEDERS BVBA. NOENS GEBROEDERS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NOENS GEBROEDERS BVBA op de google maps. Adres en contacten NOENS GEBROEDERS BVBA
Location of NOENS GEBROEDERS BVBA on the google maps. Address and contacts of NOENS GEBROEDERS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come NOENS GEBROEDERS BVBA NOENS GEBROEDERS BVBA: COIFFURE ISABELLE | MARCEL HOROWITZ | BELEX AIR FREIGHT | HELI DE GRAUWE | CHRISTOPHE LECOMTE

Other related companies as NOENS GEBROEDERS BVBA: COIFFURE ISABELLE | MARCEL HOROWITZ | BELEX AIR FREIGHT | HELI DE GRAUWE | CHRISTOPHE LECOMTE

NOENS GEBROEDERS BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NOENS GEBROEDERS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08680267333. Het bedrijf NOENS GEBROEDERS BVBA bevindt zich op het adres: 48, Molendijk 9552 Herzele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 313,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Construction and Public Works; Public works. Lijst met producten zijn Fountains, street and park.
De hoofdactiviteit van NOENS GEBROEDERS BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NOENS GEBROEDERS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NOENS GEBROEDERS BVBA, openstaande posities, locatie van NOENS GEBROEDERS BVBA op de kaart.

NOENS GEBROEDERS BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is NOENS GEBROEDERS BVBA, company assigned to the tax number BE08680267333. The company NOENS GEBROEDERS BVBA is located at the address: 48, Molendijk 9552 Herzele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 313,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Construction and Public Works; Public works. List of products are Fountains, street and park.
The main activity of NOENS GEBROEDERS BVBA is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NOENS GEBROEDERS BVBA is not available. You also can look at reviews of NOENS GEBROEDERS BVBA, open positions, location of NOENS GEBROEDERS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NOENS GEBROEDERS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NOENS GEBROEDERS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NOENS GEBROEDERS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NOENS GEBROEDERS BVBA, employees, financial statistics.