LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA

Contactgegevens LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Du Bois Rosine 16 4577 Str茅e-Lez-Huy, België

Telefoon (phone): 32.85 51 01 11 32.85 51 01 11

Fax (fax): 32.85 51 01 79 32.85 51 01 79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA
Products information LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA

BTW identificatienummer (tax): BE09298248291
Ondernemingsnummer: 6448120117
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 785,000 EUR
Werknemers (employees): > 500
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Public works contractors

Product categorie (product category): Construction and Public Works; Public works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA
(Get full report from official database of BE for LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA
Addition kinds of activities for LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA

07220304. Pinda's, machine oogstdiensten | Peanuts, machine harvesting services
09129906. Menhaden, vangen van | Menhaden, catching of
35230401. Schuurreinigers | Barn cleaners
35670102. Metalen smeltovens, industrieel: elektrisch | Metal melting furnaces, industrial: electric
38210304. Hotplates, laboratorium | Hotplates, laboratory

Werken bij LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we dringend op zoek naar een monteur U monteert, controleert en test industriële hogedrukreinigers (elektrisch of brandstofmotor aangedreven) U werkt zelfstandig of in een klein team

  • TECHNIEKER/ Technician (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Koolskamp is Let\\\'s Work op zoek naar een gemotiveerde technieker. *Je staat in voor de vaststelling van problemen aan verschillende machines in productie en verpakkingsafdeling. *Je staat in voor groot onderhoud van machines samen met het team ‘preventief onderhoud’. *Je doet ook het preventief onderhoud in het distributiecenter. Dit is een vol automatisch magazijn van elf verdiepingen hoog, volledig computer gestuurd. *Je werkt in een team van een 5-tal techniekers om de diagnose van storingen op te sporen. *Je werkt ook samen met het team van ‘preventief onderhoud’. Zij voeren de onderhoudswerken uit en lossen de problemen ook op. *Je kent stap voor stap de technische machines en plannen door en door.

  • Gepassioneerde Shopmanager met gevoel voor Mode, Fashion & Lifestyle (m/v) (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een klassevolle en toonaangevende kledingzaak regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde Shopmanager om hun tof team te versterken! * Je geniet ervan om de klanten vriendelijk te onthalen en deskundig verder te helpen * Je bent een energiek en postief persoon, dat het team begeleid en ondersteund om het beste uit henzelf te halen * Je beschikt over de nodige commerciële flair en legt de klant graag in de watten. * Je bent een geboren peoplemanager die samen met het team wilt bouwen aan een ultieme shopervaring voor de klant. * Je bent een echte uitblinker als het aankomt op klantenservice en verkoop. * Je bent verantoordelijk voor het commerciële resultaat van de vestiging. * Waarden zoals discipline, respect en integriteit draag je hoog in het vaandel. * Je zorgt voor een correcte kassa afsluiting en spoort eventuele kasverschillen op. * Klantcontacten onderhouden (informeren, adviseren, klachtbehandeling, retouren...) * Wekelijks overleg met de commercieel manager om toekomstige ontwikkelingen, acties en verbeteringen te bespreken. Je werkt aan de hand van een flexibel uurrooster. Je hebt er helemaal geen probleem mee om weekendwerk te verichten.

  • Schrijnwerker tuinhuizen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat samen met de zaakvoerder langs bij verschillende particulieren voor het monteren van Tuinhuizen en Carports.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boortmeerbeek en omgeving

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KOEKELARE (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Koekelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • STUDENT front end developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Geloof jij in een digitale toekomst waarin machines onderling verbonden geraken en geïntegreerd worden in hun omgeving? Ben je gebeten door nieuwe technologieën en schrikt een combinatie van front- en back-end werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt student(en) die kunnen ondersteunen in het uitwerken van verschillende projecten binnen het domein van de digitalisatie en automatisatie. Binnen deze projecten vertaal je de ideeën en concepten naar performante en gebruiksvriendelijke eindproducten. Je krijgt een afwisselend takenpakket in een stimulerende, creatieve werkomgeving. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

  • R&D Engineer (m/v) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: DIBO

    Type: Vaste Job

    DiBO NV is fabrikant en leverancier van professionele reinigingsmachines, zoals o.a. koud- en warmwater hogedrukreinigers, veeg- en schrobmachines, industriële reinigingssystemen, alsook carwashes e.a. wasinstallaties voor voertuigen. Wegens de stijgende vraag naar onze producten zijn wij voor onze R&D afdeling in Arendonk op zoek naar een: R&D Engineer (m/v) Functie: Zelfstandig uitwerken van R&D vraagstukken/deelproblemen die worden opgelegd door een projectleider. Dit kan zowel elektrisch als mechanisch zijn. De aanmaak van service documentatie voor onze machines Het opstellen van werkinstructies voor de productie van onze machines Naast deze hoofdtaken zal je ook betrokken worden bij: Het aanpassen/bewerken van aangeleverde CAD tekeningen (elektrisch/mechanisch) Testen / zoeken van nieuwe onderdelen Kwaliteitscontrole van onze machines Andere gevarieerde taken

  • Calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

  • Kinder- en jongerenpsycholoog op zelfstandige basis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PARKTIJK DE MAST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt op zelfstandige basis emotionele en psychische klachten bij kinderen en jongeren. Je werkt indien nodig nauw samen met de ouders van deze kinderen/jongeren. Je werkt samen met je naaste collega’s. Je neemt deel aan intervisies en teamoverleg (1x/maand). Voor meer informatie over de visie van praktijk, de collega's en de werking: www.praktijkdemast.be

  • VERANTWOORDELIJKE KINDERDAGVERBLIJF (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als de rechterhand van de organisator. Je staat in voor het personeelsbeleid. Daar hoort natuurlijk wat administratief werk, je houdt het aanwezigheidsrooster in de gaten, etc. Je geeft rondleidingen aan de ouders en je staat hen te woord. Twee dagen per week werk je samen met de begeleidsters in de groepen zelf. Dit om de voeling met de kern van de job niet te verliezen. ...

Zoek naar antwoorden van LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA in sociale netwerken
Look for responds of LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA. Laat een reactie achter voor LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA. LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA. Leave a respond for LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA. LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA op de google maps. Adres en contacten LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA
Location of LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA on the google maps. Address and contacts of LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA: Aerts BVBA | E5 MODE | Martin France | BLANKENBERGE CASINO-KURSAAL NV | BETTER INTEGRATED DATA SYSTEMS

Other related companies as LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA: Aerts BVBA | E5 MODE | Martin France | BLANKENBERGE CASINO-KURSAAL NV | BETTER INTEGRATED DATA SYSTEMS

LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09298248291. Het bedrijf LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA bevindt zich op het adres: Rue Du Bois Rosine 16 4577 Str茅e-Lez-Huy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van > 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 785,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Construction and Public Works; Public works. Lijst met producten zijn Public works contractors.
De hoofdactiviteit van LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA, openstaande posities, locatie van LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA op de kaart.

LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA, company assigned to the tax number BE09298248291. The company LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA is located at the address: Rue Du Bois Rosine 16 4577 Str茅e-Lez-Huy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. > 500 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 785,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Construction and Public Works; Public works. List of products are Public works contractors.
The main activity of LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA is not available. You also can look at reviews of LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA, open positions, location of LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES TRANSPORTS ANDENNAIS SA, employees, financial statistics.