ENTREPRISES JEAN MOURY SA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • ENTREPRISES JEAN MOURY SA
Private companiesPersonal Services • ENTREPRISES JEAN MOURY SA

Contactgegevens ENTREPRISES JEAN MOURY SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISES JEAN MOURY SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISES JEAN MOURY SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De La L猫che 36 4020 Li猫ge, België

Telefoon (phone): 32.43 43 11 36 32.43 43 11 36

Fax (fax): 32.43 42 10 61 32.43 42 10 61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISES JEAN MOURY SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISES JEAN MOURY SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISES JEAN MOURY SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISES JEAN MOURY SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISES JEAN MOURY SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISES JEAN MOURY SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISES JEAN MOURY SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISES JEAN MOURY SA
Products information ENTREPRISES JEAN MOURY SA

BTW identificatienummer (tax): BE04799346923
Ondernemingsnummer: 5152832031
Hoofdstad (capital): 993,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 361,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Public works contractors

Product categorie (product category): Construction and Public Works; Public works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISES JEAN MOURY SA
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISES JEAN MOURY SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISES JEAN MOURY SA
Addition kinds of activities for ENTREPRISES JEAN MOURY SA

8731. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
493200. Gas en andere diensten gecombineerd | Gas and other services combined
07839904. Spuitdiensten, sierboom | Spraying services, ornamental tree
15420201. Boerenbouw | Farm building construction
16110100. Wegwijzers en rails | Highway signs and guardrails
32819900. Gesneden steen- en steenproducten, nec | Cut stone and stone products, nec

Werken bij ENTREPRISES JEAN MOURY SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISES JEAN MOURY SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISES JEAN MOURY SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISES JEAN MOURY SA. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR HEFTRUCK en TERMINALTREKKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur bent u verantwoordelijk voor het intern transport binnen het bedrijf. Je hebt de nodige ervaring in het besturen van de zwaardere types heftrucks (5-20T) Ook het bedienen van rolbruggen en het besturen van een terminaltrekker/oplegger zit binnen uw mogelijkheden. U draagt zorg voor het recent machinepark en de betonproducten.

  • Onderhoudstechnieker volcontinu (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in regio Evergem, actief in de chemie, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor preventief onderhoud, interventies en herstellingen. Je hebt kennis van elektromechanica. Schoolverlaters zijn welkom! Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • Showroom verantwoordelijke M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zaak die gespecialiseerd is sanitaire voorzieningen zijn we op zoek naar showroom verantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor het volledige verkoop proces van offerte tot dienst na verkoop. Je geeft leiding aan een team van verkopers. Daarnaast is commercieel beheer van de showroom ook je taak. Streven naar mooie resultaten met het ganse team om zo het zakencijfer te ontwikkelen en te laten groeien. Je bent zelf ook betrokken in het dagdagelijks werking van de showroom namelijk bij de verkoop zelf.

  • Cnc Draaier / Frezer (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een CNC-draaier (m/v):   Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC-draaibank. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (beitels en boren).

  • Metaal: perser hydrauliek - mooie daguren (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Metaalsector Onze klant is marktleider in zijn sector en kijkt uit naar gespecialiseerd arbeider om hun team te versterken. Als je hier aan de slag gaat, kies je voor werkzekerheid, mooie daguren en een job met verantwoordelijkheid. Afwisselende job Je staat in voor het persen van hydraulische slangen. Dit houdt in: persmachine instellen programma selecteren machine bevoorraden kwaliteitscontrole controleformulieren invullen gebruik maken van computer noteren in logboek Jouw uren: Je werkt van 8u42-17u.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio ZULTE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever wiskunde (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • ADJUNCT PROJECTLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Projectleider wordt je bijgestaan door een ervaren projectleider Je krijgt de leiding over bouwprojecten zowel qua uitvoering als budget alsook over medewerkers, ploegbazen en werfleiders en onderaannemers Je staat in voor de werkvoorbereiding en de veiligheid van de werf Je onderhandelt met de klanten en beslist over aankopen in overleg met de aankoopdienst

  • Teammanager Inbound met Ervaring (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een contactcenter gelegen in Berchem, zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader Inbound. Een greep uit het takenpakket: - Je leidt jouw team zowel taak- als mensgericht. - Je staat in voor de ondersteuning, coaching en ontwikkeling van je team. - Je bewaakt de resultaten van het team en zorgt dat deze in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf. - Je bent mede verantwoordelijk voor voor het volledige proces van people management: van rekrutering en aanwerving tot opleiding en opvolging. - Samen met je collega's teammanagers ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. - Samen met je collega's teamleaders werk je aan de overkoepelende doelstellingen van de afdeling. - Je werkt actief mee aan de realisatie van overkoepelende doelen.

  • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

  • Kok (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor de Mise & Place catering. U staat in voor de toezicht van hygiëne, orde en netheid in de keuken. U staat in voor het opvolgen van alle vooropgestelde normen. U bent verantwoordelijk voor het bereiden, serveren en afwerken van maaltijden op locatie.

  • orderpicker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Leercontract

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISES JEAN MOURY SA in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISES JEAN MOURY SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISES JEAN MOURY SA. Laat een reactie achter voor ENTREPRISES JEAN MOURY SA. ENTREPRISES JEAN MOURY SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISES JEAN MOURY SA. Leave a respond for ENTREPRISES JEAN MOURY SA. ENTREPRISES JEAN MOURY SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISES JEAN MOURY SA op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISES JEAN MOURY SA
Location of ENTREPRISES JEAN MOURY SA on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISES JEAN MOURY SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISES JEAN MOURY SA ENTREPRISES JEAN MOURY SA: COIFFURE MABO | ANITA DESPORT | Spitaels P | Gille Louis | NUCLEMED

Other related companies as ENTREPRISES JEAN MOURY SA: COIFFURE MABO | ANITA DESPORT | Spitaels P | Gille Louis | NUCLEMED

ENTREPRISES JEAN MOURY SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISES JEAN MOURY SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04799346923. Het bedrijf ENTREPRISES JEAN MOURY SA bevindt zich op het adres: Rue De La L猫che 36 4020 Li猫ge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 993,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 361,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Construction and Public Works; Public works. Lijst met producten zijn Public works contractors.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISES JEAN MOURY SA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISES JEAN MOURY SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISES JEAN MOURY SA, openstaande posities, locatie van ENTREPRISES JEAN MOURY SA op de kaart.

ENTREPRISES JEAN MOURY SA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISES JEAN MOURY SA, company assigned to the tax number BE04799346923. The company ENTREPRISES JEAN MOURY SA is located at the address: Rue De La L猫che 36 4020 Li猫ge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 993,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 361,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Construction and Public Works; Public works. List of products are Public works contractors.
The main activity of ENTREPRISES JEAN MOURY SA is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISES JEAN MOURY SA is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISES JEAN MOURY SA, open positions, location of ENTREPRISES JEAN MOURY SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISES JEAN MOURY SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISES JEAN MOURY SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISES JEAN MOURY SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISES JEAN MOURY SA, employees, financial statistics.