BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL
Private companiesTransportation Services • BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL

Contactgegevens BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 18, Route Du Ry-Beau-Ry 1380 Lasne, België

Telefoon (phone): 32.26 53 71 31 32.26 53 71 31

Fax (fax): 32.26 53 38 85 32.26 53 38 85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL
Products information BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01532836914
Ondernemingsnummer: 9993133544
Hoofdstad (capital): 136,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 156,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Parks and gardens - consultants

Product categorie (product category): Construction and Public Works; Public works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL
(Get full report from official database of BE for BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL
Addition kinds of activities for BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL

3261. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
254103. Teller en wastafel | Counter and sink tops
32970200. Cement vuurvaste materialen | Cement refractories
32990409. Vazen en urnen, gips en papier mache | Vases and urns, gypsum and papier mache
37289911. Zit-ejector apparaten, vliegtuigen | Seat ejector devices, aircraft
51999900. Nondurable goods, nec, nec | Nondurable goods, nec, nec

Werken bij BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • schoonmaakmedewerker 30u per week bij vaste klant te Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt steeds van 6u tot 12u bij een vaste klant (transport) te Oostkamp. Je staat in voor het onderhoud van de verschillende ruimtes, burelen, toiletten, refter,...

  • Werfleider (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Als werfleider sta je in voor het voorbereiden en coördineren van het dagdagelijkse reilen en zeilen, zodat iedereen op de werf of werven zijn werk naar behoren kan uitvoeren.  Je zorgt voor een goede planning, de voorbereiding, de uitvoering van het werk, de administratieve taken en het leiden van bijeenkomsten en werfvergaderingen. Je bent verantwoordelijk voor de controle op de werf inzake kwaliteit en veiligheid van personeel, onderaannemers en materieel. Je brengt dagelijks verslag uit op kantoor met de verantwoordelijken. Dit bedrijf specialiseert zich zich in bouw-en schilderwerken. Dagelijks staan ze klaar om verzorgd werk af te leveren, conform de details uit lastenboeken en projectbeschrijvingen.   

  • Operator productie 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Poperinge zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator. Je bent verantwoordelijk voor de netheid, orde en veiligheid van de toegewezen machine. Je staat in voor de vervaardiging van de papieren zak volgens de fiches met de productgegevens, de bestelling, de werkvoorschriften voor het bedienen, regelen en afstellen van de toegewezen machine en drukeenheid en paletiseringsrobot en de controle van het eindproduct. Je informeert jouw chef in geval van afwijking van de planning, kwaliteit, stilstand van de machine, tekort aan materiaal, dringende herstellingen en staat van kritieke onveiligheid. Je geeft informatie door bij de ploegwissel. Je werkt mee aan het onderhoud van de machines.

  • Heftruckbestuurder/ster (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Beringen, een familiebedrijf dat al 100 jaar actief is in de transportwereld en logistieke diensten, zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hoofdtaak is vooral : laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck (langs kade of zijdelings). Kwaliteitscontrole op inkomende/te laden goederen.

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gentbrugge 8u/week (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gentbrugge. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Elektrisch Tekenaar (Revit – BIM) met ambitie (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Jouw uitdaging bestaat erin om een werf administratief en technisch te beheren. Op basis van elektrotechnische en bouwkundige ideeën en schema’s ga je aan de slag vanop jouw aangename werkplek in Eke. Je leest en interpreteert de plannen van jouw werven en zet deze om naar een digitaal ontwerp. Bij AElectrics passen we graag efficiënte werkwijzes toe om ons professionalisme verder te kunnen bestendigen. Daarom ontwerpen we in de REVIT-module (BIM software) omdat deze tool ons, onze klanten en jou veel te bieden heeft! Als jij de tool kent dan moeten we jou daar wellicht niet meer van overtuigen? Jouw ontwerpen zijn een sterke basis voor verdere externe contacten. Zo overleg je met bouwheren, architecten, ingenieurs, nevenaannemers over de inplanting van de technieken. Je weet het overzicht te bewaren en je sterke organisatorische vaardigheden zorgen voor een soepele voortgang van jouw werven. Leuk, denk je, maar het mag ook wat meer zijn? Dat kan! De sterke groei van ons bedrijf en ons HR beleid (waarbij we inzetten op ieders sterktes), laat ons toe om jouw takkenpakket verder te “tunen” naar jouw interesses en skills. Meer verantwoordelijkheid? Ander soort verantwoordelijkheid? Leidinggeven? We houden rekening met jouw competenties.

  • Process Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

  • Helpdeskmedewerker NACHT 4 x per week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is voor een klant gelegen in de regio Roeselare op zoek naar een bediende Helpdesk in de nacht. Je zal instaan voor de telehelpdesk, waarbij je telefonisch in contact staat met de verschillende parkings. Hierbij zal je problemen van klanten op een rustige manier snel en efficiënt moeten behandelen.

  • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

  • Leraar Klasieke talen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Latijn aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o. bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

Zoek naar antwoorden van BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL. Laat een reactie achter voor BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL. BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL. Leave a respond for BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL. BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL op de google maps. Adres en contacten BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL
Location of BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL on the google maps. Address and contacts of BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL: Internaat v/h Gemeenschapsonderwijs | SHOE-KEY | Lupsin M | STEDELIJKE PEUTERTUIN | Ten Bos

Other related companies as BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL: Internaat v/h Gemeenschapsonderwijs | SHOE-KEY | Lupsin M | STEDELIJKE PEUTERTUIN | Ten Bos

BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01532836914. Het bedrijf BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL bevindt zich op het adres: 18, Route Du Ry-Beau-Ry 1380 Lasne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 136,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 156,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Construction and Public Works; Public works. Lijst met producten zijn Parks and gardens - consultants.
De hoofdactiviteit van BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL, openstaande posities, locatie van BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL op de kaart.

BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL, company assigned to the tax number BE01532836914. The company BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL is located at the address: 18, Route Du Ry-Beau-Ry 1380 Lasne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 136,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 156,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Construction and Public Works; Public works. List of products are Parks and gardens - consultants.
The main activity of BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL is not available. You also can look at reviews of BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL, open positions, location of BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUR DETUDES ET ENTR DE JARDINS M. HENRION SPRL, employees, financial statistics.