A.B.W. BVBA

Contactgegevens A.B.W. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B.W. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B.W. BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Strikkeweg 30 2330 Merksplas, België

Telefoon (phone): 32.14 68 96 00 - 32.14 68 96 00 -

Fax (fax): +32 (63) 772-46-52 +32 (63) 772-46-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B.W. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B.W. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B.W. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B.W. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B.W. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B.W. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B.W. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B.W. BVBA
Products information A.B.W. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03596618652
Ondernemingsnummer: 4544464111
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 312,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Civil engineering - contractors

Product categorie (product category): Construction and Public Works; Public works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B.W. BVBA
(Get full report from official database of BE for A.B.W. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B.W. BVBA
Addition kinds of activities for A.B.W. BVBA

769908. Reparatie van wetenschappelijke apparatuur | Scientific equipment repair service
792202. Theatrale productie diensten | Theatrical production services
26110200. Pulpmolens, oplossende pulpverwerking | Pulp mills, dissolving pulp processing
28430201. Lederafwerking | Leather finishing agents
31610000. Bagage | Luggage
50150105. Hardware, gebruikt: automotive | Hardware, used: automotive
50930101. Bag reclaiming | Bag reclaiming
57229906. Kerosine verwarmers | Kerosene heaters
76990503. Industrieel reinigen | Industrial equipment cleaning
92220202. Openbaar verdedigerskantoor | Public defenders' office

Werken bij A.B.W. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B.W. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B.W. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B.W. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-draaier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het instellen en het bedienen van een CNC draaibank. Het ontbramen meten als ook controleren van reeds geproduceerde stukken. De operator gebruikt hiervoor de correcte gereedschappen. Om te starten moet de operator de tekening correct lezen. Op die manier weet hij zijn werkwijze en welk materiaal hiervoor gebruikt moet worden. (staal gietijzer koper brons messing en kunststoffen) Afhankelijk van de hoeveelheid zal dit een prototype / kleine of grote serie zijn. De operator moet ook het artikel ontbramen alvorens te meten.

  • Chauffeur CE (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de houtsector, zoeken wij een Chauffeur CE ( M/V)   Je belevert klanten, vertrekkende vanuit Beringen  Je staat ook in voor leveringen voor de filialen van het bedrijf  Je lost de goederen met een kooiaap/heftruck  Je staat het team bij in het laden van de andere vrachtwagens 

  • Loodgieter (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een loodgieter voor onze klant uit Torhout. Het bedrijf is gespecialiseerd in badkamerrenovatie, centrale verwarming, sanitair, ontstoppingen, vloerverwarming & zonneboilers. Je wordt tewerkgesteld in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Koerman (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je laadt en lost bigbags gevuld met actieve kool in een huifwagen. - Je transporteert de huifwagen tussen de 3 verschillende vestigingen van Desotec. - Je kleeft de juiste etiketten op de bigbags

  • Poetshulp (m/v) Regio Westerlo - Olen - Geel - Herentals (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DCWB

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons kantoor te Westerlo zijn we op zoek naar een poetshulp in dienstenchequeverband. Je taken bestaan uit alledaagse schoomaak zoals: - stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen,... - wassen en strijken - occasioneel kan gevraagd worden te koken

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WORK@HOME TESSENDERLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Technische jobstudenten gezocht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerde groentefirma in Ardooie zijn we op zoek naar jobstudenten die een technische opleiding volgen, dit om de operator bij te staan. Je helpt de goede werking van de productielijnen te garanderen, je helpt kleine storingen op te lossen en springt bij waar nodig, steeds met de productievereisten, veiligheidsnormen en hygiëneregels in gedachten.

  • Schrijnwerker plaatsen ramen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met ruime ervaring in het plaatsen van ramen in pvc, hout en aluminium? Zoek je werk in de bouw regio Wervik? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Wervik op zoek naar een ervaren plaatser van ramen/ schrijnwerker. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van ramen en glas in de ruime zin van het woord. Ze zijn op zoek naar raamplaatsers/ schrijnwerker die zelfstandig kunnen werken en die gemotiveerd zijn om verantwoordelijkheid in een team op zich te nemen. Je vertrekt iedere morgen vanuit het depot in Wervik.

  • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • Technieker Industriële Elektriciteit (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Industriële Elektriciteit komt u terecht op een vestiging die gekenmerkt wordt door een doorgedreven automatisatie en een sterke focus op energie efficiëntie. In deze functie speelt u een centrale rol in het garanderen van de optimale werking van de productie-installaties en de utilities op vlak van elektriciteit en automatisatie. Uw takenpakket omvat: het stellen van de diagnose bij storingen en defecten aan de installaties; het definiëren van de gepaste curatieve actie en dit om het opnieuw voorkomen ervan te minimaliseren; het uitvoeren van de onderhoud- en herstelactiviteiten; het ontwerpen en bijwerken van elektrische schema's; het uitwerken (van a tot z) van kleinere projecten in het kader van de vernieuwing- en verbetering van de installaties.

  • ZELFSTANDIGE UITBATER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1614845-inline.html?cid=Partner_VDAB Word (m/v) ZELFSTANDIGE UITBATER In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (regio’s van de kust, Gent, Antwerpen, Limburg en Deinze),  en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning  van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. Geen investering vereist. Attractieve commissies. Ongeacht uw leeftijd (min. 18 jaar), uw opleiding, uw werkervaring of uw woonplaats, wij hechten er veel belang aan alle mogelijkheden in ons netwerk met u te bestuderen. Van onze 305 agentschappen in België, is er vast één dat aan uw profiel en aan uw ambities beantwoordt. Enkele essentiële eigenschappen vormen uiteraard een belangrijke troef bij het beoordelen van uw kandidatuur. Graag verkopen en de dienst aan het cliënteel zijn het allerbelangrijkst. Sociale vaardigheden en contacten kunnen leggen met personen van allerlei aard, nationaliteit of sociale klasse, zijn grote voordelen. DE FUNCTIE … VOLLEDIG ZELFSTANDIG WERKEN ! Bij Ladbrokes is het werkelijkheid: de zelfstandige commissionair organiseert zijn activiteiten op de manier die hij de beste acht in naleving van de contractuele verplichtingen voorzien in het commissiecontract. De commissionair is in de eerste plaats een verkoper die: zijn klanten in een net, ordelijk en comfortabel verkooppunt ontvangt  potentiële klanten aantrekt door een ideale schikking van het marketing materiaal dat hem gratis ter beschikking wordt gesteld leven in zijn verkooppunt blaast door de promotionele acties te ondersteunen die Ladbrokes voorstelt of die hij op basis van zijn eigen ideeën op touw zet zijn klanten bindt door met hen een band te scheppen die steunt op vertrouwen, service en wederzijds respect aan zijn habitués nieuwe speel- en winstmogelijkheden aanbiedt in de vorm van pronostieken, speelpotten of voorbeelden van minder bekende weddenschappen vriendschappelijke relaties onderhoudt met zijn buren en de andere handelaars uit de buurt, die eenieders verkoop ten goede komen  

  • ERVAREN MECANICIEN BMW @ VERHELST OOSTENDE (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: BMW Group Belux

    Type: Werfreserve

    Je voert als technieker de onderhouden en mechanische werkzaamheden uit volgens de kwaliteitsstandaarden van BMW. Je gaat met de wagens naar de keuring. Je maakt de wagens klaar zodat ze tijdig kunnen afgeleverd worden. Je voert de klassieke controles uit met de universele meettoestellen in de concessie. Je communiceert als klantgerichte medewerker met je werkplaatsleider over de ondernomen acties om de klanten gedetailleerd te kunnen informeren. Je zorgt als fiere medewerker voor een nette en ordelijke werkplaats.

Zoek naar antwoorden van A.B.W. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.B.W. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B.W. BVBA. Laat een reactie achter voor A.B.W. BVBA. A.B.W. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B.W. BVBA. Leave a respond for A.B.W. BVBA. A.B.W. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B.W. BVBA op de google maps. Adres en contacten A.B.W. BVBA
Location of A.B.W. BVBA on the google maps. Address and contacts of A.B.W. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B.W. BVBA A.B.W. BVBA: INSTITUT COUP D?ECLAT | Vredestein SA | KERKHOFS | G.K. CARS | Kela Laboratoria NV

Other related companies as A.B.W. BVBA: INSTITUT COUP D?ECLAT | Vredestein SA | KERKHOFS | G.K. CARS | Kela Laboratoria NV

A.B.W. BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B.W. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03596618652. Het bedrijf A.B.W. BVBA bevindt zich op het adres: Strikkeweg 30 2330 Merksplas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 312,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Construction and Public Works; Public works. Lijst met producten zijn Civil engineering - contractors.
De hoofdactiviteit van A.B.W. BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B.W. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B.W. BVBA, openstaande posities, locatie van A.B.W. BVBA op de kaart.

A.B.W. BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.B.W. BVBA, company assigned to the tax number BE03596618652. The company A.B.W. BVBA is located at the address: Strikkeweg 30 2330 Merksplas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 312,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Construction and Public Works; Public works. List of products are Civil engineering - contractors.
The main activity of A.B.W. BVBA is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B.W. BVBA is not available. You also can look at reviews of A.B.W. BVBA, open positions, location of A.B.W. BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B.W. BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B.W. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B.W. BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B.W. BVBA, employees, financial statistics.