COMPUTERS & CONCEPTION

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • COMPUTERS & CONCEPTION
Private companiesFurniture and Fixtures • COMPUTERS & CONCEPTION

Contactgegevens COMPUTERS & CONCEPTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPUTERS & CONCEPTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPUTERS & CONCEPTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LOUVRANGES 15; 1325; CHAUMONT-GISTOUX, België

Telefoon (phone): 10689122 (+32-10689122) 10689122 (+32-10689122)

Fax (fax): +32 (53) 817-57-36 +32 (53) 817-57-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPUTERS & CONCEPTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPUTERS & CONCEPTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPUTERS & CONCEPTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPUTERS & CONCEPTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPUTERS & CONCEPTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPUTERS & CONCEPTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPUTERS & CONCEPTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPUTERS & CONCEPTION
Products information COMPUTERS & CONCEPTION

BTW identificatienummer (tax): BE02781158447
Ondernemingsnummer: 4097045898
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in COMPUTERS & CONCEPTION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers Fab; Informaticaconsulenten; Kantoormateriaal Gh; Software ontwikkeling and ontwerp; Telecommunicatieapparaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPUTERS & CONCEPTION
(Get full report from official database of BE for COMPUTERS & CONCEPTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPUTERS & CONCEPTION
Addition kinds of activities for COMPUTERS & CONCEPTION

421200. Lokale vrachtwagens, zonder opslag | Local trucking, without storage
16239901. Elektriciteitsleiding constructie | Electric power line construction
26210902. Asbestpapier | Asbestos paper
26210909. Isolatiebekleding, papier | Insulation siding, paper
51139905. Patronen, papier | Patterns, paper

Werken bij COMPUTERS & CONCEPTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPUTERS & CONCEPTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPUTERS & CONCEPTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPUTERS & CONCEPTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Montagemedewerker (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf gelegen in Zulte is op zoek naar een riveerder om in 2-ploegen te werken.

  • Tapijtafwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiele textielfirma zijn we op zoek naar een tapijtafwerkster.

  • Dakwerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in onze Leuvense regio zoekt momenteel een dakdekker. Als ervaren dakwerker zal je worden ingezet in diverse opdrachten, zowel platte als schuine daken maar ook restauratie van erkende gebouwen behoort tot de taken. Er wordt verwacht dat je ervaring hebt, in die zin dat je ook echt zelfstandig kan meewerken.

  • Vakman civiele werken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is.Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken: • Instaan voor het periodieke onderhoud van civiele infrastructuur. • Uitvoeren van dringende herstellingen aan nutsleidingen (water, riolering, sanitair). • Uitvoeren van klein timmerwerk, laswerk, mechanische taken. • Kleine grond- en bevloeringswerken. • Schilderwerk uitvoeren. • Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (voltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Nieuwerkerken (met dienstencheques) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Melsen (MELSEN)

    Regio: MELSEN

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • VERPLEEGKUNDIGE (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VINCENTHOF

    Type: Vaste Job

    HBO5 (A2) of bachelor (A1)

  • DOSSIERBEHEERDER/ IAB- ACCOUNTANT / TEAMLEADER - KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669723-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor dit kantoor met een moderne uitstraling en gelegen in een gemakkelijk bereikbaar gebied zijn we op zoek naar een teamleader / IAB accountant met goesting om zijn/haar eigen team te leiden. Als je op zoek bent naar een nieuw kantoor waar alle kansen aan jou zullen geboden worden om mee het beleid en de groei van dit kantoor uit te stippelen dan is het zeker belangrijk om even bij deze vacature stil te staan. Dossierbeheerder / IAB-Accountant / Teamleader: Profiel Je hebt een bachelor Accountancy- fiscaliteit of een gelijkwaardig diploma in deze richting Er staat minstens 8 jaar ervaring op je teller Je bent een leidinggevende figuur en je haalt voldoening uit het delen van je kennis. Je bent in het bezit van een IAB / BIBF Titel of bent in proces om deze te behalen.

  • kelner (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DE KALLEBASSE

    Type: Flexijob

    opnemen, opdienen, afruimen

Zoek naar antwoorden van COMPUTERS & CONCEPTION in sociale netwerken
Look for responds of COMPUTERS & CONCEPTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPUTERS & CONCEPTION. Laat een reactie achter voor COMPUTERS & CONCEPTION. COMPUTERS & CONCEPTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPUTERS & CONCEPTION. Leave a respond for COMPUTERS & CONCEPTION. COMPUTERS & CONCEPTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPUTERS & CONCEPTION op de google maps. Adres en contacten COMPUTERS & CONCEPTION
Location of COMPUTERS & CONCEPTION on the google maps. Address and contacts of COMPUTERS & CONCEPTION

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPUTERS & CONCEPTION COMPUTERS & CONCEPTION: De Jonckheere P | BUREAU MUCH MEMORY | Ormero | JOSE DE RUYVER | Centre de Sexologie M茅dicale

Other related companies as COMPUTERS & CONCEPTION: De Jonckheere P | BUREAU MUCH MEMORY | Ormero | JOSE DE RUYVER | Centre de Sexologie M茅dicale

COMPUTERS & CONCEPTION is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPUTERS & CONCEPTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02781158447. Het bedrijf COMPUTERS & CONCEPTION bevindt zich op het adres: RUE DE LOUVRANGES 15; 1325; CHAUMONT-GISTOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Computers Fab; Informaticaconsulenten; Kantoormateriaal Gh; Software ontwikkeling and ontwerp; Telecommunicatieapparaten. Producten gemaakt in COMPUTERS & CONCEPTION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMPUTERS & CONCEPTION is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPUTERS & CONCEPTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPUTERS & CONCEPTION, openstaande posities, locatie van COMPUTERS & CONCEPTION op de kaart.

COMPUTERS & CONCEPTION is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMPUTERS & CONCEPTION, company assigned to the tax number BE02781158447. The company COMPUTERS & CONCEPTION is located at the address: RUE DE LOUVRANGES 15; 1325; CHAUMONT-GISTOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Computers Fab; Informaticaconsulenten; Kantoormateriaal Gh; Software ontwikkeling and ontwerp; Telecommunicatieapparaten. Products created in COMPUTERS & CONCEPTION were not found.
The main activity of COMPUTERS & CONCEPTION is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPUTERS & CONCEPTION is not available. You also can look at reviews of COMPUTERS & CONCEPTION, open positions, location of COMPUTERS & CONCEPTION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPUTERS & CONCEPTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPUTERS & CONCEPTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPUTERS & CONCEPTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPUTERS & CONCEPTION, employees, financial statistics.