MARGARETA DE RUIJTER

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • MARGARETA DE RUIJTER
Private companiesFood Stores • MARGARETA DE RUIJTER

Contactgegevens MARGARETA DE RUIJTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARGARETA DE RUIJTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARGARETA DE RUIJTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STUIVENBERGVAART 71B201; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15422083 (+32-15422083) 15422083 (+32-15422083)

Fax (fax): +32 (10) 890-40-85 +32 (10) 890-40-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARGARETA DE RUIJTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARGARETA DE RUIJTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARGARETA DE RUIJTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARGARETA DE RUIJTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARGARETA DE RUIJTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARGARETA DE RUIJTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARGARETA DE RUIJTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARGARETA DE RUIJTER
Products information MARGARETA DE RUIJTER

BTW identificatienummer (tax): BE08908782958
Ondernemingsnummer: 8877746582
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 258,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in MARGARETA DE RUIJTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARGARETA DE RUIJTER
(Get full report from official database of BE for MARGARETA DE RUIJTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARGARETA DE RUIJTER
Addition kinds of activities for MARGARETA DE RUIJTER

335699. Non-ferro rollen en tekenen, nec, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec, nec
752102. Overdekte parkeervoorzieningen | Indoor parking services
769499. Armatuurwikkelswinkels, nec | Armature rewinding shops, nec
35640204. Turbo-blowers, industriële | Turbo-blowers, industrial
36350000. Huishoudelijke stofzuigers | Household vacuum cleaners

Werken bij MARGARETA DE RUIJTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARGARETA DE RUIJTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARGARETA DE RUIJTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARGARETA DE RUIJTER. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker interieur (m/v) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant die een specialist is in het verkopen van interieurgerelateerde zaken zoals verf, vloerbekleding, gordijnen en noem maar op zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker die de klanten op een deskundige maar vooral op een heel vriendelijke manier kan te woord staan. Je helpt de klanten bij het maken van hun keuzes en rond de verkoop af. Je zorgt ervoor dat de winkel net en presentabel is.

 • SERVICE TECHNIEKER LIFTSYSTEMEN - MELSELE (MELSELE)

  Regio: MELSELE

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Melsele, een unieke speler op de markt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in het volgende takenpakket: Installatie, preventief en correctief onderhoud van dynamische systemen en machines. Na een korte doorstart zal je zelfstandig functioneren bij klanten om machines op te bouwen, gebreken te herstellen en technische problemen op te lossen. Je rapporteert rechtstreeks aan de servicemanager via dagelijkse raportage.

 • Poetshulp Melle voltijds (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Hertsberge 20u/week (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een home manager (m/v) voor een gastgezin wonende in Hertsberge. Als home manager staat u voornamelijk in voor het poetsen, wassen & strijken en andere huishoudelijke taken. U kan zelfstandig werken en hebt een goeie werkorganisatie. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student | Week | Dagdienst / ploegen | Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Ben je student en wil je tijdens de week een centje bijverdienen als orderpicker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk. Bijvoorbeeld: picken van artikels, producten naar de correcte afdeling brengen, producten verpakken, orders controleren, orders herverpakken, ...

 • Etudiant chimiste (MONT-SAINT-GUIBERT)

  Regio: MONT-SAINT-GUIBERT

  Bedrijf: ADECCO WAVRE

  Type: Studentenjob

  Vous ête étudiant en chimie à la recherche d'un job d'étudiant en rapport avec vos études de chimie Notre client est actif dans la recherche et le dévelopement des granules plastiques et recherche 1 étudiant pour travailler dans son service de recherche et développement à raison de 1 à 2 jours semaines dès le mois de septembre

 • All round administratief bediende ( vast contract ) FT of 4/5 (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: JOB FACTO

  Type: Vaste Job

  Voor een groeiende KMO regio Waregem zoeken wij een administratief bediende op de aankoopdienst. - Je staat de aankoop manager bij in zijn projecten . - Administratieve ondersteuning van de aankoopdossiers - Leveranciers contacteren om de bestellingen op te volgen . - Voorraadbeheer . De staat ook in voor de offerte opmaak en opvolging . Onderingave , telefonische contacten met de klanten , ... Deze functie is een doorgroeifunctie naar een volwaardige aankoop . ( prijzen onderhandelen , projecten beheren , prijzen vergelijken van de leveranciers , ...)

 • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: BERT BEUSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

 • Medisch Oncoloog (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: 2THACT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op een boogscheut van de Belgische kust aan de slag als Medisch Oncoloog , het kan! Bovendien krijg je de ruimte om jezelf te verdiepen in een brede waaier aan disciplines of in een specifiek kennisdomein. Dit kan je zelf mee vorm geven! Tevens neem je deel aan de MOC en werkt autonoom. Je krijgt hierbij ondersteuning van een collega ziekenhuis uit het netwerk. Deze functie is deeltijds (60%)

 • Advocaat Burgerlijk Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Kessel (KESSEL)

  Regio: KESSEL

  Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat-generalist met een brede interesse in het burgerlijk recht, het aansprakelijkheidsrecht en het goederenrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

 • Target Recruitment - MS BI Teamlead (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dit internationaal bedrijf gelegen vlak buiten Gent is op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design. Profiel Als freelance MS BI teamlead herken je jezelf in de volgende omschrijving: je hebt al geruime ervaring met de volledige MS BI suite: SSIS, SSAS, SSRS. kennis van PowerBI is een plus. je houdt van programmeren met SSIS. je bent vloeiend in het Nederlands en Engels. Aanbod Als freelance MS BI teamlead krijg je: een project in een internationaal bedrijf vlak buiten de ring van Gent. flexibele uren en thuiswerk zijn bespreekbaar. startdatum ASAP. uitbetaling door Target Recruitment binnen de 10 werkdagen. Ben jij meteen beschikbaar en spreekt deze opdracht jou aan? Stuur me dan een mailtje met jouw CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van MARGARETA DE RUIJTER in sociale netwerken
Look for responds of MARGARETA DE RUIJTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARGARETA DE RUIJTER. Laat een reactie achter voor MARGARETA DE RUIJTER. MARGARETA DE RUIJTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARGARETA DE RUIJTER. Leave a respond for MARGARETA DE RUIJTER. MARGARETA DE RUIJTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARGARETA DE RUIJTER op de google maps. Adres en contacten MARGARETA DE RUIJTER
Location of MARGARETA DE RUIJTER on the google maps. Address and contacts of MARGARETA DE RUIJTER

Andere gerelateerde bedrijven als come MARGARETA DE RUIJTER MARGARETA DE RUIJTER: Gregoor (Huis) | MARC VAN MELCKEBEKE | BOUTIQUE ELLE | Curtis Caroline | R. DEWULF

Other related companies as MARGARETA DE RUIJTER: Gregoor (Huis) | MARC VAN MELCKEBEKE | BOUTIQUE ELLE | Curtis Caroline | R. DEWULF

MARGARETA DE RUIJTER is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARGARETA DE RUIJTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08908782958. Het bedrijf MARGARETA DE RUIJTER bevindt zich op het adres: STUIVENBERGVAART 71B201; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 258,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in MARGARETA DE RUIJTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARGARETA DE RUIJTER is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARGARETA DE RUIJTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARGARETA DE RUIJTER, openstaande posities, locatie van MARGARETA DE RUIJTER op de kaart.

MARGARETA DE RUIJTER is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARGARETA DE RUIJTER, company assigned to the tax number BE08908782958. The company MARGARETA DE RUIJTER is located at the address: STUIVENBERGVAART 71B201; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 258,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in MARGARETA DE RUIJTER were not found.
The main activity of MARGARETA DE RUIJTER is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARGARETA DE RUIJTER is not available. You also can look at reviews of MARGARETA DE RUIJTER, open positions, location of MARGARETA DE RUIJTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARGARETA DE RUIJTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARGARETA DE RUIJTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARGARETA DE RUIJTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARGARETA DE RUIJTER, employees, financial statistics.