NELISSEN COMPUTERS

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • NELISSEN COMPUTERS
Private companiesTransportation by Air • NELISSEN COMPUTERS

Contactgegevens NELISSEN COMPUTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NELISSEN COMPUTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

NELISSEN COMPUTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSELAAN 467; 3300; TIENEN, België

Telefoon (phone): 16813008 (+32-16813008) 16813008 (+32-16813008)

Fax (fax): +32 (82) 673-85-15 +32 (82) 673-85-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NELISSEN COMPUTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NELISSEN COMPUTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NELISSEN COMPUTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NELISSEN COMPUTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NELISSEN COMPUTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NELISSEN COMPUTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NELISSEN COMPUTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NELISSEN COMPUTERS
Products information NELISSEN COMPUTERS

BTW identificatienummer (tax): BE05905120849
Ondernemingsnummer: 4195373535
Hoofdstad (capital): 201,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 870,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in NELISSEN COMPUTERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers Fab; Computers and computerapparatuur; Informaticaconsulenten; Kantoormateriaal Gh; Packard Bell Nec; Software ontwikkeling and ontwerp

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NELISSEN COMPUTERS
(Get full report from official database of BE for NELISSEN COMPUTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor NELISSEN COMPUTERS
Addition kinds of activities for NELISSEN COMPUTERS

7313. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
806200. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
833101. Job training services | Job training services
25150100. Matrassen en funderingen | Mattresses and foundations
26760000. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
35470101. Billet molens | Billet mills
37310101. Barges, bouw en reparatie | Barges, building and repairing

Werken bij NELISSEN COMPUTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NELISSEN COMPUTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NELISSEN COMPUTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NELISSEN COMPUTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren elektromechanieker: Je staat in voor de goede werking van werktuigen, installaties en traditioneel en geautomatiseerd productiemateriaal. Daarvoor zal je vooral storingen oplossen. Je voert allerlei preventieve industriële onderhoudswerken uit en lost storingen op, op zowel mechanisch als elektrisch gebied: - Werktekeningen lezen en interpreteren - Appendages monteren en onderhouden (bv drukmeters, ventielen, sensoren,… toebehoren) - De verschillende soorten aandrijvingen monteren, herstellen en uitlijnen - Een smeerschema uitvoeren - Kennis van koppelingen, lagers, … - Preventief onderhoud uitvoeren en praktisch organiseren ter plaatse - Basisvaardigheden metaalbewerking (boren, schroefdraad tappen,…) - Dichtingen demonteren en monteren - Verbindingen verwezenlijken door middel van schroeven, pennen, spieën - Een elektrisch schema lezen - Elektrische motoren afkoppelen en aansluiten volgens de veiligheidsvoorschriften - Stuurcomponenten van de elektrische motor herkennen en vervangen - Pneumatische en hydraulische schema's lezen, storingen signaleren + OPLOSSEN - Storingen signaleren + OPLOSSEN - Plaatsen en afregelen van fotocellen en benaderingsschakelaars - Meten en controleren met de gangbare meetgereedschappen (elektrisch en mechanisch) - Storingen opzoeken met de gepaste meetinstrumenten of middelen

  • Monteur staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Hamont is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en het toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken onze ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is CSM in staat om de meest ingewikkelde en technisch hoogstaande projecten in domeinen als hoogbouw, bruggen, pretparkattracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen. Om al deze projecten mee tot een goed einde te brengen, zijn we momenteel op zoek naar een montagemedewerker/monteur.

  • Schrijnwerker atelier (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    op zoek naar een schrijnwerker om fulltime in hun atelier te werken. Zij maken en plaatsen houten poorten, terassen, carports en poolhouses

  • Installateur Sanitair en CV (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Installateur saniair & CV gezocht! Let\\\'s Work is op zoek naar ervaren installateur sanitair & cv die dat extra vleugje pit in zich heeft! Tot jouw takenpakket behoort het monteren van nieuwe cv en sanitaire installaties - Dat doe je met behulp van verschillende technieken zoals klemmen, lassen - Daarnaast installeer je heel wat zaken zoals kranen, gasboilers enzovoort. -Afvoerleidingen plaatsen voor sanitair behoort ook tot jouw job

  • Kwaliteitscontroleur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Aalst zijn wij opzoek naar een kwaliteitscontroleur. Als kwaliteitscontroleur werk je onder de directe leiding van de Quality Manager. Tijdens het productieproces speel je een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten. Deze moeten namelijk voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je bent verantwoordelijk voor het vrijgeven van producten voor verzending.

  • houtbewerker op de werf in Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meulebeke actief in de houtsector zijn wij op zoek naar : Een houtbewerker voor werf en koer Je taken zien er als volgt uit : latten en ontlatten van houten platen sorteren en verzagen van houten panelen op termijn kan je ingeschakeld worden als CNC operator (na interne opleiding)

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 provincie Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Oost-Vlaanderen.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Trajectbegeleider Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SBS Skill BuilderS

    Type: Vaste Job

    Als bloeiende familiale onderneming - gespecialiseerd in het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent - zijn we actief op zoek naar een dynamische trajectbegeleider voor onze regio Antwerpen, al zetten we je bij opstart graag in op verschillende locaties.. In deze functie begeleid je niet-werkend werkzoekenden intensief bij hun zoektocht naar gepast werk. Hierbij: Geef je frequent les in de vorm van collectieve workshops, ifv het versterken van de sollicitatievaardigheden en arbeidsattidudes van jouw coachees. Speel je maximaal in op de diversiteit binnen de doelgroep (niet-werkend werkzoekenden), vb. adhv een grondige intake en het afstemmen van individuele doelstellingen en afspraken. Begeleid en ondersteun je maximaal bij het realiseren van zijn/haar loopbaankeuzes; vb. wegwerken van belemmeringen, benoemen van mogelijkheden,... Informeer en adviseer je positief kritisch en op maat rond vb. jobkanalen, CV-tips,... Maak je als rasechte teamplayer deel uit van een ruim team, waarbij je nauw samenwerkt met anderen (jobcoach, regioverantwoordelijke,...) en bijkomend op heel wat ondersteuning mag rekenen, alsook kansen krijgt tot inhoudelijke groei..

  • Gepassioneerde controller! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bloeiend en sterk groeiend bedrijf actief in de ontwikkeling en productie van verven,zijn wij op zoek een enthousiaste en gedreven controller om hun leuk team te komen versterken! Jouw takenpakket bestaat oa. uit: - Taken ten behoeve van de maand- en jaarafsluiting: · Controle kosten · Boeken van voorzieningen · Boeken van over te dragen kosten · Inboeken/controle van payroll · Vaste activa - Opstellen van maandelijkse rapporten voor US - Opstellen van budgetten - Cost Accounting/opvolging voorraad - Opstellen/nakijken van maandelijkse reconciliaties ivm diverse interne controles

  • GEMOTIVEERDE PRODUCTIEMEDEWERKER (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: PASCO

    Type: Vaste Job

    - Bediening van diverse machines voor het fabriceren van metalen vaten - Ervaring met halfautomaat lassen is een meerwaarde - Afwisselend werk

  • Process / Production Engineer (kunststof) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Process / Manufacturing Engineer : ontwikkel je nieuwe plastic preforms en flessen in de pilot plant verwissel je proefmatrijzen en start je de testmachines op verbeter je de processen qua efficiëntie, kost, betrouwbaarheid,... controleer je de proefseries en valideer/rapporteer je de nieuwe processen assisteer je bij onderhoud en de introductie van nieuwe technologieën Bedrijfsprofiel : Bedrijf in kunststof te Brecht met een 110-tal vaste medewerkers

Zoek naar antwoorden van NELISSEN COMPUTERS in sociale netwerken
Look for responds of NELISSEN COMPUTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor NELISSEN COMPUTERS. Laat een reactie achter voor NELISSEN COMPUTERS. NELISSEN COMPUTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NELISSEN COMPUTERS. Leave a respond for NELISSEN COMPUTERS. NELISSEN COMPUTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NELISSEN COMPUTERS op de google maps. Adres en contacten NELISSEN COMPUTERS
Location of NELISSEN COMPUTERS on the google maps. Address and contacts of NELISSEN COMPUTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come NELISSEN COMPUTERS NELISSEN COMPUTERS: COIFFURE MARCEL | FA. RINA | Q FOR Q | SUIKERMONDJE | GABY GEENENS

Other related companies as NELISSEN COMPUTERS: COIFFURE MARCEL | FA. RINA | Q FOR Q | SUIKERMONDJE | GABY GEENENS

NELISSEN COMPUTERS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NELISSEN COMPUTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05905120849. Het bedrijf NELISSEN COMPUTERS bevindt zich op het adres: LEUVENSELAAN 467; 3300; TIENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 201,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 870,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Computers Fab; Computers and computerapparatuur; Informaticaconsulenten; Kantoormateriaal Gh; Packard Bell Nec; Software ontwikkeling and ontwerp. Producten gemaakt in NELISSEN COMPUTERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NELISSEN COMPUTERS is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NELISSEN COMPUTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NELISSEN COMPUTERS, openstaande posities, locatie van NELISSEN COMPUTERS op de kaart.

NELISSEN COMPUTERS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is NELISSEN COMPUTERS, company assigned to the tax number BE05905120849. The company NELISSEN COMPUTERS is located at the address: LEUVENSELAAN 467; 3300; TIENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 201,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 870,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Computers Fab; Computers and computerapparatuur; Informaticaconsulenten; Kantoormateriaal Gh; Packard Bell Nec; Software ontwikkeling and ontwerp. Products created in NELISSEN COMPUTERS were not found.
The main activity of NELISSEN COMPUTERS is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NELISSEN COMPUTERS is not available. You also can look at reviews of NELISSEN COMPUTERS, open positions, location of NELISSEN COMPUTERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NELISSEN COMPUTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NELISSEN COMPUTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NELISSEN COMPUTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NELISSEN COMPUTERS, employees, financial statistics.