FAIR PLAY COMPUTERS

Contactgegevens FAIR PLAY COMPUTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FAIR PLAY COMPUTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FAIR PLAY COMPUTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGSSTRAAT 29; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59517707 (+32-59517707) 59517707 (+32-59517707)

Fax (fax): +32 (58) 867-15-38 +32 (58) 867-15-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FAIR PLAY COMPUTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FAIR PLAY COMPUTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FAIR PLAY COMPUTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FAIR PLAY COMPUTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FAIR PLAY COMPUTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FAIR PLAY COMPUTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FAIR PLAY COMPUTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FAIR PLAY COMPUTERS
Products information FAIR PLAY COMPUTERS

BTW identificatienummer (tax): BE07286926269
Ondernemingsnummer: 5171783447
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FAIR PLAY COMPUTERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers Fab; Computers and computerapparatuur; Informaticaconsulenten; Kantoormateriaal Gh; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Packard Bell Nec; Software ontwikkeling and ontwerp

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FAIR PLAY COMPUTERS
(Get full report from official database of BE for FAIR PLAY COMPUTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FAIR PLAY COMPUTERS
Addition kinds of activities for FAIR PLAY COMPUTERS

753202. Letter- en schilderdiensten | Lettering and painting services
13899908. Hydraulische fractureringsputten | Hydraulic fracturing wells
20920201. Crabcakes, bevroren | Crabcakes, frozen
22110905. Chirurgische stoffen, katoen | Surgical fabrics, cotton
35489904. Lasdraad, kaal en gecoat | Welding wire, bare and coated
57310202. Video recorders, spelers, disc spelers en accessoires | Video recorders, players, disc players, and accessories

Werken bij FAIR PLAY COMPUTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FAIR PLAY COMPUTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FAIR PLAY COMPUTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FAIR PLAY COMPUTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker dagwerk regio Geraardsbergen - tijdelijk (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een magazijnier / orderpicker (m/v) die bereid is om een tijdelijke opdracht uit te oefenen. Snelle opstart is mogelijk. Een greep uit je takenpakket: - Als magazijnier sta je continu in verbinding met de interne monteurs en de techniekers on-the-field Je staat in voor de picking van de interne werkorders Je staat in voor stockbeheer en controle van alle inkomende en uitgaande goederen Je bent actief met de heftruck en bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer

  • Aanvuller te grootwarenhuis Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grootwarenhuis te Deurne zoekt Unique Merksem een volume aanvuller. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verzorgt de logistieke dienstverlening voor de afdeling - Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verkoopsruimte, volgens de instructies op het gebied van aanwezigheid, versheid, productinformatie en promoties. - Je zorgt ervoor dat klanten hun aankopen vlot weten te vinden en helpt klanten vriendelijk verder - Je zorgt voor een correcte en duidelijke prijsaanduiding

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

  • Orderpicker koele omgeving (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Greenyard zoekt gedreven orderpickers te Sint Katelijne Waver.   Als orderpicker sta je in voor een correcte goederenverzameling, alsook het sorteren van verschillende bestellingen per winkel. Dit doe je met een voicepicksysteem en een BT. Je wordt tewerkgesteld in een vaste ploeg. Deze zijn als volgt: 6u 14u 7u - 15u 10u - 18u 12u - 20u 18u - 2u 22u - 6u Wil jij graag aan de slag als orderpicker binnen een groot bedrijf? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: WZC LICHTENBERG

    Type: Vaste Job

    In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • BUITENSCHRIJNWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht binnen een bouwbedrijf die actief is binnen aannemings- en verbouwingswerken. Samen met jouw collega's sta je in voor allround buitenschrijnwerk. Je vertrekt elke dag van bij het bedrijf naar de werf en werkt in de eigen streek.

  • BARBIER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: PARREIN MARC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als herenkapper sta je in voor het knippen en scheren van onze klanten. Daarnaast othaal je de klant en reken je achteraf af.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • zelfstandig psychotherapeut kinderen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen. Voor uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een psychotherapeut voor therapeutisch werk met kinderen.

  • Entrepreneur en ligne (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Connecter en soutenir des bandes de confiance. Vous aimez travailler en team. Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté.

Zoek naar antwoorden van FAIR PLAY COMPUTERS in sociale netwerken
Look for responds of FAIR PLAY COMPUTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FAIR PLAY COMPUTERS. Laat een reactie achter voor FAIR PLAY COMPUTERS. FAIR PLAY COMPUTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FAIR PLAY COMPUTERS. Leave a respond for FAIR PLAY COMPUTERS. FAIR PLAY COMPUTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FAIR PLAY COMPUTERS op de google maps. Adres en contacten FAIR PLAY COMPUTERS
Location of FAIR PLAY COMPUTERS on the google maps. Address and contacts of FAIR PLAY COMPUTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come FAIR PLAY COMPUTERS FAIR PLAY COMPUTERS: COIFFURE M-C CRةATION | PATRICK ROTTIERS | LEERG. SOCIALE PROMOTIE | Jans Philip | DREZE, BENOIT

Other related companies as FAIR PLAY COMPUTERS: COIFFURE M-C CRةATION | PATRICK ROTTIERS | LEERG. SOCIALE PROMOTIE | Jans Philip | DREZE, BENOIT

FAIR PLAY COMPUTERS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FAIR PLAY COMPUTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07286926269. Het bedrijf FAIR PLAY COMPUTERS bevindt zich op het adres: KONINGSSTRAAT 29; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Computers Fab; Computers and computerapparatuur; Informaticaconsulenten; Kantoormateriaal Gh; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Packard Bell Nec; Software ontwikkeling and ontwerp. Producten gemaakt in FAIR PLAY COMPUTERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FAIR PLAY COMPUTERS is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FAIR PLAY COMPUTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FAIR PLAY COMPUTERS, openstaande posities, locatie van FAIR PLAY COMPUTERS op de kaart.

FAIR PLAY COMPUTERS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FAIR PLAY COMPUTERS, company assigned to the tax number BE07286926269. The company FAIR PLAY COMPUTERS is located at the address: KONINGSSTRAAT 29; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Computers Fab; Computers and computerapparatuur; Informaticaconsulenten; Kantoormateriaal Gh; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Packard Bell Nec; Software ontwikkeling and ontwerp. Products created in FAIR PLAY COMPUTERS were not found.
The main activity of FAIR PLAY COMPUTERS is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FAIR PLAY COMPUTERS is not available. You also can look at reviews of FAIR PLAY COMPUTERS, open positions, location of FAIR PLAY COMPUTERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FAIR PLAY COMPUTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FAIR PLAY COMPUTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FAIR PLAY COMPUTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FAIR PLAY COMPUTERS, employees, financial statistics.