ACTOS

Contactgegevens ACTOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAMPERBAAN 133; 3940; HECHTEL-EKSEL, België

Telefoon (phone): 11733484 (+32-11733484) 11733484 (+32-11733484)

Fax (fax): +32 (82) 811-58-28 +32 (82) 811-58-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTOS
Products information ACTOS

BTW identificatienummer (tax): BE06636260986
Ondernemingsnummer: 8431152343
Hoofdstad (capital): 498,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 537,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in ACTOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers Fab; Computers and computerapparatuur; Diverse informatica-activiteiten; Informaticaconsulenten; Kantoormateriaal Gh; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Papierwaren and schoolbenodigdheden Gh; Speelgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTOS
(Get full report from official database of BE for ACTOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTOS
Addition kinds of activities for ACTOS

01610204. Snap boan farm (struik en pole) | Snap bean farm (bush and pole)
24991605. Signboards, hout | Signboards, wood
26530206. Partities, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Partitions, solid fiber: made from purchased materials
30690201. Badmatten, rubber | Bathmats, rubber
34239917. Bladskimmers of zwembaden | Leaf skimmers or swimming pool rakes
35230417. Silo vullers en lossers | Silo fillers and unloaders
38410100. Oogheelkundige instrumenten en apparaten | Ophthalmic instruments and apparatus
50120204. Taxi's | Taxicabs
51360104. Veters, mannen en jongens ' | Mittens, men's and boys'

Werken bij ACTOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud en herstellingen van compressoren, generatoren en bouwmachines.

  • chauffeur CE afzetcontainers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de opgegeven routes. Je levert containers bij zowel particulieren als bedrijven Je haalt volle containers weer op alsook laat je deze leeg maken eenmaal op het bedrijf. Je bent elke avond thuis Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. De vrachtwagen kan niet mee naar huis.

  • Schrijnwerk atelier en opmeten bij de klant (m-v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in poorten (particulieren en bedrijven) zijn we op zoek naar een bouwkundig profiel met sterke kennis hout. Jouw takenpakket is 2-ledig: 75% atelierwerk 25% opmeten en bijstand in de montage

  • POETSHULP Brugge DC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Student magazijn Zulte (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Studentenjob

    Voor TNT te Zulte zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de avondploeg. Je zal werken als magazijnier, en dit tussen 17u en 21u. Taken: ° Het laden/lossen van pakketten op transportband ° Het uitsorteren van pakketten (tot 30kg) ° Het scannen en labelen van dozen/ documenten ° Het magazijn op orde houden

  • dakdekkers hellende daken (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ALGEMENE DAKWERKEN DIRK DEPRAETERE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dakdekkers voor renovatieprojecten. Je werkt vooral aan hellende daken maar bij drukte of in noodspring je bij bij de platte daken en zinkwerken.

  • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUNCH METALS

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

  • Magazijnier voor fysiek zwaar werk (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor de orderpicking van de goederen (denk aan badkuipen, lavabo's enz.). Je maakt de bestellingen klaar voor de klanten en bent mee verantwoordelijk voor de algemene orde en netheid van het magazijn. Daarnaast neem je initiatief om in te springen bij collega’s waar dit nodig is. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf met familiale sfeer, in volle groei én met verschillende vestigingen in België is gespecialiseerd in sanitair en verwarming. Zij zijn op zoek naar een magazijnier die tegen een stootje kan daar je met meubels en andere sanitair gerelateerde artikelen zal moeten werken en verplaatsen.

  • Projectleider/Functioneel Analist ERP (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 3D-ICT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar ondersteuning bij onderstaand takenpakket: projectbegeleiding ERP en functionele analyse van het domein aankoop. Beiden maken ongeveer voor de helft deel uit van de totaalopdracht. Doch is er geen strikte scheiding mogelijk op weekbasis. 1. Projectbegeleiding ERP Dimensies en autonomie van de functie · Heeft expert kennis van ERP-implementaties met impact op organisatie- kritische processen, in het bijzonder van aankopprocessen · Volgt mijlpalen en budgetten van het project op · Werkt op autonome basis · Moet proactief te werk gaan en zelf de nodige stappen en initiatieven hiertoe nemen · Beslist o.b.v. de opgebouwde expertise en ervaring over de gevolgde aanpak, stappen, timing etc. · Bewaakt de scope en volgt nauwgezet het beschikbare en gespendeerde budget op, alsook de ingezette resources Resultaatsgebieden Projectanalyse, Projectdefinitie en-planning, Projectuitvoering en-opvolging, Peoplemanagement, Rapporteren, Communicatie en contacten en Project- en kennisoverdracht. 2. Functionele analyse, domein aankoop Functioneleanalyse Het in kaart brengen, opvolgen en bijsturen van het elektronische purchase to pay binnen de hogeschool en binnen de wetgeving op overheidsopdrachten. communicatie en contacten Informeren en sensibiliseren van alle actoren en regelmatig overleggen met de projectpartners met als doel een draagvlak te creëren en het veranderingstraject van ERP – aankoop te ondersteunen.

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

  • Psycholoog / orthopedagoog /systeemtherapeut (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: PSYCHOTHERAPEUTISCH CENTRUM LIGADO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team zjin we op zoek naar een systeemtherapeut die een hart heeft voor kinderen en jongeren. Er zijn mogelijkheden om, naast de kinderen en jongeren, ook met andere doelgroepen te werken (adolescenten, volwassenen, koppels, gezinnen enz).

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    bedienen van de gasten in de feestzaal ,

Zoek naar antwoorden van ACTOS in sociale netwerken
Look for responds of ACTOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTOS. Laat een reactie achter voor ACTOS. ACTOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTOS. Leave a respond for ACTOS. ACTOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTOS op de google maps. Adres en contacten ACTOS
Location of ACTOS on the google maps. Address and contacts of ACTOS

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTOS ACTOS: Decock Marleen | INGRID BAUSIER | TEC P. | R?SIDENCE CHARLOTTE | MORREN MOTOR NV

Other related companies as ACTOS: Decock Marleen | INGRID BAUSIER | TEC P. | R?SIDENCE CHARLOTTE | MORREN MOTOR NV

ACTOS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACTOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06636260986. Het bedrijf ACTOS bevindt zich op het adres: KAMPERBAAN 133; 3940; HECHTEL-EKSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 498,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 537,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Computers Fab; Computers and computerapparatuur; Diverse informatica-activiteiten; Informaticaconsulenten; Kantoormateriaal Gh; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Papierwaren and schoolbenodigdheden Gh; Speelgoed. Producten gemaakt in ACTOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACTOS is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTOS, openstaande posities, locatie van ACTOS op de kaart.

ACTOS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACTOS, company assigned to the tax number BE06636260986. The company ACTOS is located at the address: KAMPERBAAN 133; 3940; HECHTEL-EKSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 498,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 537,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Computers Fab; Computers and computerapparatuur; Diverse informatica-activiteiten; Informaticaconsulenten; Kantoormateriaal Gh; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Papierwaren and schoolbenodigdheden Gh; Speelgoed. Products created in ACTOS were not found.
The main activity of ACTOS is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTOS is not available. You also can look at reviews of ACTOS, open positions, location of ACTOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTOS, employees, financial statistics.