MABEL HOLDING

Contactgegevens MABEL HOLDING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MABEL HOLDING: address, phone, fax, email, website, opening hours

MABEL HOLDING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZONDAGSBOSLAAN 10; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 27719911 (+32-27719911) 27719911 (+32-27719911)

Fax (fax): +32 (87) 328-38-60 +32 (87) 328-38-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MABEL HOLDING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MABEL HOLDING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MABEL HOLDING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MABEL HOLDING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MABEL HOLDING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MABEL HOLDING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MABEL HOLDING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MABEL HOLDING
Products information MABEL HOLDING

BTW identificatienummer (tax): BE04670257568
Ondernemingsnummer: 2099182128
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 704,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in MABEL HOLDING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MABEL HOLDING
(Get full report from official database of BE for MABEL HOLDING)

Aanvulling soorten activiteiten voor MABEL HOLDING
Addition kinds of activities for MABEL HOLDING

951204. Land-, minerale- en natuurbescherming, niveau van overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, level of government
29110101. Gas, raffinaderij | Gas, refinery
34430127. Watertanks, metalen plaat | Water tanks, metal plate
35719900. Elektronische computers, nec | Electronic computers, nec
87319901. Elektronisch onderzoek | Electronic research

Werken bij MABEL HOLDING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MABEL HOLDING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MABEL HOLDING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MABEL HOLDING. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker gezocht voltijds regio Schoten M/V (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant te Schoten is op zoek naar een fulltime winkelmedewerk(st)er. Hun activiteit verleent zich tot gespecialiseerde winkelverkoop van food en non-food (supermarkt).

 • Monteur op verplaatsing (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een Monteur op verplaatsing  Monteren van trappen en leuningen 

 • Kelner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een kelner in een aangename en standingvolle brasserie. Je neemt de bestellingen aan, serveert dranken en eten, staat mensen bij in hun keuzes en geeft advies waar nodig.

 • Magazijnier (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Deerlijk zijn wij opz oek naar een magazijnier. Je kan goed overweg met de computer. Je kan fysiek werk aan.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Essen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Rillaar (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rillaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Huishoudhulp Oud-Turnhout (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: 'T PLANKSKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

 • KEUKENPLAATSERS (M/V) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: AUGUSTYNS KEUKENS BVBA

  Type: Vaste Job

  Als keukenplaatser bij Augustijns Keukens ben je een ‘ambassadeur’ die vooral graag zijn job goed doet en fier is over zijn afgeleverde projecten. In een team van 2 à 3 personen plaats je keukens, maatkasten en dressings bij zowel particulieren, alsook op projecten. Tevens zorg je mee voor de aansluitingen van de elektrische toestellen en de loodgieterij. Je hebt hierin voldoende ervaring om jonge snaken op te leiden op de werkvloer en je kennis te delen. Werken met hoogstaande kwaliteit uit eigen productie geeft jou een meerwaarde aan je job.

 • PLC Programmeur (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Als PLC programmeur voer je opdrachten uit voor en met onze klanten in functie van jouw kennis en kunnen. Je wordt ingeschakeld in een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers, zelfstandig opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, programmeren van de PLC’s, begeleiden van junior programmeurs, FAT & SAT testen samen met de klant met de daarbij horende commissioning activiteiten. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd inprojectsourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs.Voor regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een PLCProgrammeur

 • PROFESSIONEEL AANKOPER (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: PEOPLE PARTNER

  Type: Vaste Job

  Via een gerichte en intensieve opleiding zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal assortiment aan gebruiksgoederen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Internationaal opsporen (o.a. via beurzen) van de meest interessante artikelen per productgroep Prijsafspraken onderhandelen met leveranciers Opvolging en beheer van de bestellingen/voorraden, factuurcontrole, opvolging verkoop, opvolging eventuele retour. C orrect communiceren over nieuwe producten, promoties en andere relevante informatie naar de verschillende winkels en/of marketingafdeling Controle op bestellingen Input bij uitwerking van folders en promoties

 • Zelfstandig sales agent - Vlaanderen (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: b'ELLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een creatieve Sales Agent met een passie voor mode? Heb je een pro-actieve mindset en ben je gemotiveerd om van Jewels by b’Elle een gevestigde waarde binnen de accessoires- en fashionwereld te maken? Jouw taak Als Sales Agent is het essentieel dat je zorgzame relaties kan opbouwen met jouw klanten. Jouw persoonlijke touch en input is hierbij cruciaal. Je zal instaan voor de verkoop en het imago van Jewels by b’Elle. Je zorgt ervoor dat je vingers aan de pols houdt en zo op de hoogte blijft van de laatste trends en wat er leeft binnen de accessoires- en modewereld. Jouw verantwoordelijkheden Je verkoopt de collectie van Jewels by b’Elle op de baan, via telefoon en via e-mail. Je bent verantwoordelijk om het juiste assortiment bij jouw klanten te plaatsen en de collectie op te volgen. Je prospecteert om zo jouw klantenportefeuille uit te bouwen en onderhoudt de relaties die je reeds maakte. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen verkoopdoelstellingen en planning. Over Jewels by b’Elle b’Elle werd opgericht in 2011 en groeide al snel uit tot een gezellige winkel met een uitgebreide collectie aan kleding en mode-accessoires. Ondertussen hebben wij twee goeddraaiende winkels, in Kalmthout en in Schide. Begin 2017 kwam er bij ons retailconcept een eigen label "Jewels by b’Elle" bij. Ons label ontwikkelde zich al snel met een herkenbare look en feel. De filosofie van b’Elle is toegankelijke accessoires te maken voor dames met een trendy stijl, waarin kwaliteit, design en oog voor detail centraal staan. meer info: www.jewelsbybelle.com

 • Zaalbediende flexi job (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

  Type: Flexijob

  klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

Zoek naar antwoorden van MABEL HOLDING in sociale netwerken
Look for responds of MABEL HOLDING in social networks

Lees alle opmerkingen voor MABEL HOLDING. Laat een reactie achter voor MABEL HOLDING. MABEL HOLDING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MABEL HOLDING. Leave a respond for MABEL HOLDING. MABEL HOLDING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MABEL HOLDING op de google maps. Adres en contacten MABEL HOLDING
Location of MABEL HOLDING on the google maps. Address and contacts of MABEL HOLDING

Andere gerelateerde bedrijven als come MABEL HOLDING MABEL HOLDING: Marie Claire (Librairie) | BOETIEK DONNA | Kampioentjes (De) | SPEED WORKS | Frizz

Other related companies as MABEL HOLDING: Marie Claire (Librairie) | BOETIEK DONNA | Kampioentjes (De) | SPEED WORKS | Frizz

MABEL HOLDING is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MABEL HOLDING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04670257568. Het bedrijf MABEL HOLDING bevindt zich op het adres: ZONDAGSBOSLAAN 10; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 704,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in MABEL HOLDING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MABEL HOLDING is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MABEL HOLDING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MABEL HOLDING, openstaande posities, locatie van MABEL HOLDING op de kaart.

MABEL HOLDING is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MABEL HOLDING, company assigned to the tax number BE04670257568. The company MABEL HOLDING is located at the address: ZONDAGSBOSLAAN 10; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 704,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in MABEL HOLDING were not found.
The main activity of MABEL HOLDING is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MABEL HOLDING is not available. You also can look at reviews of MABEL HOLDING, open positions, location of MABEL HOLDING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MABEL HOLDING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MABEL HOLDING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MABEL HOLDING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MABEL HOLDING, employees, financial statistics.