BUREAU COMSERV

Contactgegevens BUREAU COMSERV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU COMSERV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU COMSERV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEATRIJSLAAN 115B; 3110; ROTSELAAR, België

Telefoon (phone): 16580061 (+32-16580061) 16580061 (+32-16580061)

Fax (fax): +32 (15) 668-51-61 +32 (15) 668-51-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU COMSERV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU COMSERV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU COMSERV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU COMSERV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU COMSERV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU COMSERV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU COMSERV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU COMSERV
Products information BUREAU COMSERV

BTW identificatienummer (tax): BE04214324951
Ondernemingsnummer: 4143737792
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 790,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in BUREAU COMSERV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers and computerapparatuur; Software ontwikkeling and ontwerp

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU COMSERV
(Get full report from official database of BE for BUREAU COMSERV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU COMSERV
Addition kinds of activities for BUREAU COMSERV

801105. Gespecialiseerde artsen, behalve intern | Specialized medical practitioners, except internal
22310205. Wervelkleurige wolstofweefsels | Preshrinking wool broadwoven fabrics
28990408. Spoorweg torpedo's | Railroad torpedoes
35480101. Arc lasers, transformator-gelijkrichter | Arc welders, transformer-rectifier
36430200. Elektrische schakelaars | Electric switches
36480200. Stage verlichting apparatuur | Stage lighting equipment
38279912. monochromatoren | Monochromators
39440102. Auto's, spelen (kinderwagens) | Cars, play (children's vehicles)
48339900. Televisie-omroepzenders, nec | Television broadcasting stations, nec

Werken bij BUREAU COMSERV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU COMSERV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU COMSERV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU COMSERV. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • BEKSTER ATELIER M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Waregem zoeken we een bekister op atelier. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: Een eenvoudig bouwkundig plan lezen. Eenvoudige constructies op de werf uitzetten. Vakrekenen. Betonwapening plaatsen volgens plan. Houten bekisting maken voor betonconstructies Ijzervlechten Metalen staven tot wapening knippen buigen en verbinden. Rechte trappen bekisten en wapenen Stortklaar beton verwerken Systeembekisting monteren en demonteren

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • Residentieel Elektricien (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Residentieel Elektricien zal je: zowel nieuwbouw als renovatiewerken uitvoeren volledig zelfstandig werken kunnen doorgroeien naar ploegbaas aan domotica werken veel contacten hebben met klanten

  • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • TOONZAAL HOST/HOSTESS - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WILLEMS VERANDA'S

    Type: Vaste Job

    Voor onze toonzaal Willems Veranda te Kampenhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Toonzaal host / hostess je bent verantwoordelijk voor de fijne verwelkoming van de bezoekers en behoudt in alle omstandigheden een klantvriendelijke instelling je zorgt voor een aangenaam onthaal van de bezoekers aan de toonzaal en bent als het ware het visitekaartje van ons bedrijf je begeleidt de bezoekers doorheen de toonzaal en je voorziet hen van de nodige uitleg je houdt nauwgezet de gegevens bij van de bezoekers aan de toonzaal en beantwoordt eventuele vragen coördinatie en organisatie van de permanentie van de toonzaal

  • Schoonheidsspecialiste (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

  • Simac - Medior / Senior Network Consultant (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will work as part of a team of consultants which is based at Brussels and will accomplish missions related to the Network area for a customer who is based in 1040 Brussels. The scope of the job will include, but will not be limited to the implementation and the support of Network based solutions.     Job description Discover and test new solutions, components or features Participate to trainings and obtain the required certifications Implement and maintain customized solutions to meet customer's needs Keep current on new technologies, standards and evolutions Resolve incidents and problems raised by the customer and eventually escalate to providers Participate to projects Document the customer's infrastructures and the implementations details   Knowledge, skills and experience  Mandatory: Good working knowledge of Ethernet and network protocols such as TCP/IP, as well as the network core services DHCP, IPAM, DNS Good experience in Layer 2 / Layer 3 technologies and with IP routing protocols: OSPF, BGP, EIGRP Experience in LAN and WLAN implementations Knowledge of Network Monitoring solutions (Zabbix)  Must have: Experience with Cisco networks (ACE, ASA, Switches, WLC...) You are able to adapt, you enjoy working as part of a team and you have obvious relational skills You have analytical and editorial skills and the ability to assess a situation You are proactive, accurate and aware of the importance of deadlines You have good verbal and written communications skills in French, Dutch and English You are able to constantly improve your knowledge to meet the industry requirements Experience: minimum 2-3 years in networking and security (daily operation) CCNA certified  Nice to have: You have recognized professional qualifications and certifications ( Cisco, HP, IBM...) CCNP certified Experience with other vendors like IBM, Avaya, HP, Aruba, Extreme Networks  Experience with VoIP or PABX Knowledge of ServiceDesk tool Omnitracker is a plus Certification in ITIL is a plus

Zoek naar antwoorden van BUREAU COMSERV in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU COMSERV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU COMSERV. Laat een reactie achter voor BUREAU COMSERV. BUREAU COMSERV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU COMSERV. Leave a respond for BUREAU COMSERV. BUREAU COMSERV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU COMSERV op de google maps. Adres en contacten BUREAU COMSERV
Location of BUREAU COMSERV on the google maps. Address and contacts of BUREAU COMSERV

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU COMSERV BUREAU COMSERV: ODIT | BEENHOUWERIJ 'T TORREKE | HET WIT PAARD | MICH?LE FAJTMAN | JEAN DE WOLF

Other related companies as BUREAU COMSERV: ODIT | BEENHOUWERIJ 'T TORREKE | HET WIT PAARD | MICH?LE FAJTMAN | JEAN DE WOLF

BUREAU COMSERV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU COMSERV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04214324951. Het bedrijf BUREAU COMSERV bevindt zich op het adres: BEATRIJSLAAN 115B; 3110; ROTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 790,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Computers and computerapparatuur; Software ontwikkeling and ontwerp. Producten gemaakt in BUREAU COMSERV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU COMSERV is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU COMSERV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU COMSERV, openstaande posities, locatie van BUREAU COMSERV op de kaart.

BUREAU COMSERV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU COMSERV, company assigned to the tax number BE04214324951. The company BUREAU COMSERV is located at the address: BEATRIJSLAAN 115B; 3110; ROTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 790,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Computers and computerapparatuur; Software ontwikkeling and ontwerp. Products created in BUREAU COMSERV were not found.
The main activity of BUREAU COMSERV is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU COMSERV is not available. You also can look at reviews of BUREAU COMSERV, open positions, location of BUREAU COMSERV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU COMSERV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU COMSERV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU COMSERV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU COMSERV, employees, financial statistics.