M. LEBLUY

Contactgegevens M. LEBLUY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M. LEBLUY: address, phone, fax, email, website, opening hours

M. LEBLUY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EKSTERSTRAAT 26; 8450; BREDENE, België

Telefoon (phone): 59320402 (+32-59320402) 59320402 (+32-59320402)

Fax (fax): +32 (57) 607-10-81 +32 (57) 607-10-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M. LEBLUY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M. LEBLUY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M. LEBLUY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M. LEBLUY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M. LEBLUY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M. LEBLUY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M. LEBLUY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M. LEBLUY
Products information M. LEBLUY

BTW identificatienummer (tax): BE05679626464
Ondernemingsnummer: 5678253173
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 860,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in M. LEBLUY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M. LEBLUY
(Get full report from official database of BE for M. LEBLUY)

Aanvulling soorten activiteiten voor M. LEBLUY
Addition kinds of activities for M. LEBLUY

308100. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
23310000. Vrouwen en missen 'blouses en shirts | Women's and misses' blouses and shirts
25190206. Rieten meubels: opgevuld of vlak | Wicker furniture: padded or plain
35360202. Kranen, overhead reizen | Cranes, overhead traveling
35429904. Machines voor het vormen van elastische membraanmetalen | Elastic membrane metal forming machines
51690102. Caustic soda | Caustic soda

Werken bij M. LEBLUY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M. LEBLUY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M. LEBLUY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M. LEBLUY. Looking for open vacancies in other companies

  • COMMUNICATIEF EN COMMERCIEEL TELEFONISCH TALENT - (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar communicatief en commercieel telefonisch talent. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die dag in dag uit hun missie nastreven: een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de eindklant. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, maar hoe? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klantendienst. Je zet dus als eerste de uitdagende stap naar het maken van nieuwe opportuniteiten! Niet onbelangrijk: je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van jouw dossiers.

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken. Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een klantgerichte chauffeur C die in opdracht van Colruyt voedingswaren levert bij ziekenhuizen, scholen, etc... bij voorkeur tweetalig zijn Ook is het belangrijk dat fysiek werk hen niet afschrikt gezien ze vaak manueel moeten laden en lossen Ze werken tussen 4u en 18u en werken gemiddeld een 10 à 11u/dag

  • Ketellassers / voltijds dagdienst / Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Rotselaar, actief in complexe ketel- en apparatenbouw, plaatbewerking, verspaning en lascomponenten is op zoek naar ketellassers. Takenpakket: Aflassen van samengestelde bestanddelen volgens de opgelegde lasvoorschriften.

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • Internship Software Development (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: APICBASE

    Type: Studentenjob

    What are we looking for? We are looking for students/interns that want to sharpen their skills, write their thesis or need to do an internship to finalize their studies. You are eager to learn, you’re not afraid to ask questions. You go the extra mile to finish what you started. You want to make this internship/thesis a great success. An A+ is what you’re aiming for! (and we’ll help you get it!) Stuff you could be working on We have loads of topics available to work on, ranging from super practical to more academic. There’s always something we can figure out that (1) matches your interests, (2) is valuable for APICBASE and (3) fits with the specific requirements of your internship. Here are some ideas but feel free to contact us with your own ideas as well. Any type of software engineering/coding in Python, Javascript or for Android or iOS. Database query optimizations Front-end refactoring and integrations API related things Analytics and Big Data Software testing and continuous integration Machine learning (we have loads of annotated data available) Image processing DevOps, setting up load balancers, migrating servers, rethinking server infrastructure More low level stuff using Raspberry PI’s and the like Network latency optimizations Your own ideas!

  • Business Developer Life-Sciences regio Gent (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer ben je de commerciële schakel bij onze klant met een grote dosis verantwoordelijkheid. Je zorgt voor het onderhoud van het huidige netwerk en bouwt dit verder uit om de verkoop van de verschillende bioproducten uit te bouwen; Enerzijds sta je in contact met de distribiteur waarmee je samen op strategisch niveau nadenkt. Je biedt hen de nodige commerciële inzichten zodat zij op hun beurt de klant warm kunnen maken van nieuwe producten; Anderzijds leg je contacten met verschillende potentiële klanten via congressen, beurzen, etc. Je introduceert onze klant proactief in nieuwe markten en brengt zelf initiatieven aan; Je staat zelf in voor de nodige administratieve opvolging (opmaak offertes, levertermijn opvolgen, etc.), maar wordt hierin ook bijgestaan door een administratieve kracht; Je wordt bijgestaan door collega's op vlak van technische specificaties van de bioproducten; Je evalueert zelf de verkoopscijfers en bespreekt deze met de operations director. Je bezorgt de nodige commerciële inzichten en werkt deze ook uit.

  • After Sales Trainer (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · U staat in voor de organisatie en coördinatie van het opleidingsgebeuren voor onze klanten. · U verzorgt voortdurend de trainingssessies zodat en klanten en eigen medewerkers op de hoogte zijn van de technische nieuwigheden. · U geeft les als technisch instructeur aan de voertuig-techniekers van onze klanten. · U coördineert de opleidingsactiviteiten voor andere disciplines, hiervoor doet u beroep op vakmensen van ons bedrijf.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus (Merksem) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: WZC SINT-BARTHOLOMEUS

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus maakt deel uit van ons vernieuwend concept “Zorgzame buurt Oud-Merksem”. Onze verpleegkundigen werken niet uitsluitend binnen het woonzorgcentrum, maar worden tevens ingezet in de serviceflats wanneer bewoners hulp nodig hebben of zelfs in de thuisverpleging. Als verpleegkundige kom je zo in aanraking met verschillende bewoners en verbreed je zo jouw horizon Wat doe je graag en kan je goed? Samen met een enthousiast team zorg jij in het volledig vernieuwde woonzorgcentrum voor het thuisgevoel van onze senioren. Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Commercieel vastgoedtalent regio Genk en rand (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VASTGOEDKANTOOR MARVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vastgoedkantoor MARVY is al 50 jaar een gevestigde waarde in Genk en rand op gebied van verhuur en verkoop van residentieel vastgoed. Voor de uitbreiding van ons commercieel team zoeken we een ambiteus en dynamisch persoon die instaat voor de inkoop en verkoop van panden in onze regio.

  • Kinderneuroloog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderneuroloog om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

  • LEERKRACHTEN BIJLES WISKUNDE (regio MECHELEN/ANTWERPEN) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: M2018.

Zoek naar antwoorden van M. LEBLUY in sociale netwerken
Look for responds of M. LEBLUY in social networks

Lees alle opmerkingen voor M. LEBLUY. Laat een reactie achter voor M. LEBLUY. M. LEBLUY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M. LEBLUY. Leave a respond for M. LEBLUY. M. LEBLUY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M. LEBLUY op de google maps. Adres en contacten M. LEBLUY
Location of M. LEBLUY on the google maps. Address and contacts of M. LEBLUY

Andere gerelateerde bedrijven als come M. LEBLUY M. LEBLUY: Main Street | LA BARAKA | COMPAGNIE L?ON | Avery Dennison Speciality Tape Division NV | NOEL BOONAERT

Other related companies as M. LEBLUY: Main Street | LA BARAKA | COMPAGNIE L?ON | Avery Dennison Speciality Tape Division NV | NOEL BOONAERT

M. LEBLUY is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M. LEBLUY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05679626464. Het bedrijf M. LEBLUY bevindt zich op het adres: EKSTERSTRAAT 26; 8450; BREDENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 860,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in M. LEBLUY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M. LEBLUY is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M. LEBLUY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M. LEBLUY, openstaande posities, locatie van M. LEBLUY op de kaart.

M. LEBLUY is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is M. LEBLUY, company assigned to the tax number BE05679626464. The company M. LEBLUY is located at the address: EKSTERSTRAAT 26; 8450; BREDENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 860,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in M. LEBLUY were not found.
The main activity of M. LEBLUY is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of M. LEBLUY is not available. You also can look at reviews of M. LEBLUY, open positions, location of M. LEBLUY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M. LEBLUY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M. LEBLUY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M. LEBLUY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M. LEBLUY, employees, financial statistics.