LIZY PEETERS

Contactgegevens LIZY PEETERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIZY PEETERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIZY PEETERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JOSEPH WETTINCK 5B6; 4101; SERAING, België

Telefoon (phone): 42333290 (+32-42333290) 42333290 (+32-42333290)

Fax (fax): +32 (82) 900-28-25 +32 (82) 900-28-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIZY PEETERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIZY PEETERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIZY PEETERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIZY PEETERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIZY PEETERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIZY PEETERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIZY PEETERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIZY PEETERS
Products information LIZY PEETERS

BTW identificatienummer (tax): BE04676849365
Ondernemingsnummer: 3327453613
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 564,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in LIZY PEETERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIZY PEETERS
(Get full report from official database of BE for LIZY PEETERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIZY PEETERS
Addition kinds of activities for LIZY PEETERS

873201. Marktanalyse, bedrijfs- en economisch onderzoek | Market analysis, business, and economic research
09130204. Garnalen, vangen van | Shrimp, catching of
22530301. Badjassen, breien | Bathrobes, knit
33519902. Brass rollen en tekenen | Brass rolling and drawing
34999925. Lassen, hittebestendig: metaal | Welding tips, heat resistant: metal

Werken bij LIZY PEETERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIZY PEETERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIZY PEETERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIZY PEETERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Servicemonteur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een filiaal in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze servicemonteur (m/v). * Als servicemonteur legt u slang- en buisverbindingen aan volgens de wensen van onze klanten. * Taken: onderhoud van technische installaties, zowel in de bouw als in industrie, installatiewerkzaamheden en serviceverlening aan onze serviceklanten.

 • Verpleegkundige Angst- en Stemmingsstoornissen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De afdeling Angst- en Stemmingsstoornissen is op zoek naar een verpleegkundige, mag ook een student zijn die afgestudeerd is als verpleegkundige binnen de psychiatrie of met stage ervaring in de psychiatrie, om hen tijdens de maand augustus te ondersteunen. Je kan eventueel aan de hand van je eigen beschikbaarheden bijwerken op deze afdeling. Je staat in voor de begeleiding van de patiënten op de afdeling, het toedienen van de basiszorg, medicatie en het toezicht houden op de afdeling tijdens de verschillende activiteiten. De afdeling angst- en stemmingsstoornissen werkt in vroeg- dag en laatdiensten. Je wordt verloond volgens de barema's van UZ Gent en enige relevante anciënniteit wordt overgenomen.

 • Mecanicien hydraulica (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een mecanicien hydraulica.

 • Containerparkmedewerker (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bedrijf te Vilvoorde gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het recyclagecenter te Vilvoorde om het daar te verwerken. Hiervoor zoeken we een voltijdse containerparkmedewerker. Je staat de klanten bij met advies en hulp. Je bent verantwoordelijk voor de controle van binnenkomende afvalstoffen. Je voert beperkte controletesten uit en stelt niet-conformiteiten op. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke werkomgeving. Je wordt mee ingeschakeld in de brandinterventieploeg. Je werkt in een veranderend uurrooster De nodige opleidingen worden intern verzorgd.

 • CUSTOMER CARE MEDEWERKER! (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: MANPOWER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als CUSTOMER CARE MEDEWERKER ben je verantwoordelijk voor accurate en tijdige communicatie, zowel persoonlijk als via telefoon en mail. Alsook sta je in voor het beheren en het bepalen van de juiste methode van de order - ingave, en kijk je toe op een nauwkeurige verzending en klanttevredenheid! Je onderzoekt de klachten met betrekking tot diensten en facturen en zorgt voor de nodige acties en verbeteringen voor zowel de klant als de onderneming.

 • Huishoudhulp Laarne (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: PUUUR WETTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

  Regio: VEERLE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent administratie (MOLLEM)

  Regio: MOLLEM

  Bedrijf: Agilitas Asse

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent help je mee met het opnemen en invoeren van de bestellingen: Je behandelt inkomende bestellingen per telefoon en mail. Je noteert de bestellingen in het SAP-systeem. Bedrijfsprofiel: bestellingen invoeren in SAP

 • Junior event and training coordinator (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Vaste Job

  Zet je net je eerste stappen in het werkveld of heb je al enkele jaren ervaring + ben je op zoek naar een gevarieerde en communicatieve functie? Dan is je zoektocht ten einde! Onze snel groeiende klant in Diegem is op zoek naar een junior event en training coordinator. Het bedrijf is actief op het vlak van consultancy, technologie en outsourcing. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Werken rond commerciële evenementen Werken op werknemersevenementen en gebeurtenissen Werken rond rekruteringsevents Organiseren van lokale trainingsessies

 • JAVA developer (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: onepoint Belgium North

  Type: Vaste Job

  Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

 • Ombouwer machines (Steller/operator) (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Ter ondersteuning van de productie, zoeke nwe we voor onmiddellijke indiensttreding een operator / steller.   Je taak bestaat uit: Het bedienen en ombouwen van één manuele machine of meerdere automatische machines; Na een opleiding, garandeer je de goede werking van de machines en de opvolging van de productie; Je meet de productiestukken na en controleert ze voor vrijgave; Je volgt milieu- en veiligheidsvoorschriften op; Je verzorgt een correcte ploegovergave Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische, internationale onderneming met een verkoop- en productieafdeling in Ternat. De producten bestaan uit koperen, stalen, loodvrije en bronzen stukken.

 • Waterjet programmeur (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Als operator van de Waterjet sta je in voor het waterstralen van machine-onderdelen en verzorg je het onderhoud van de waterstraalmachine.

Zoek naar antwoorden van LIZY PEETERS in sociale netwerken
Look for responds of LIZY PEETERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIZY PEETERS. Laat een reactie achter voor LIZY PEETERS. LIZY PEETERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIZY PEETERS. Leave a respond for LIZY PEETERS. LIZY PEETERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIZY PEETERS op de google maps. Adres en contacten LIZY PEETERS
Location of LIZY PEETERS on the google maps. Address and contacts of LIZY PEETERS

Andere gerelateerde bedrijven als come LIZY PEETERS LIZY PEETERS: CITIBANK | Demessemaeker J | EMMANUEL KNOPS | FA. DE SCHEPPER | TATTOO ANDY

Other related companies as LIZY PEETERS: CITIBANK | Demessemaeker J | EMMANUEL KNOPS | FA. DE SCHEPPER | TATTOO ANDY

LIZY PEETERS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIZY PEETERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04676849365. Het bedrijf LIZY PEETERS bevindt zich op het adres: RUE JOSEPH WETTINCK 5B6; 4101; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 564,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in LIZY PEETERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIZY PEETERS is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIZY PEETERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIZY PEETERS, openstaande posities, locatie van LIZY PEETERS op de kaart.

LIZY PEETERS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIZY PEETERS, company assigned to the tax number BE04676849365. The company LIZY PEETERS is located at the address: RUE JOSEPH WETTINCK 5B6; 4101; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 564,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in LIZY PEETERS were not found.
The main activity of LIZY PEETERS is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LIZY PEETERS is not available. You also can look at reviews of LIZY PEETERS, open positions, location of LIZY PEETERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIZY PEETERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIZY PEETERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIZY PEETERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIZY PEETERS, employees, financial statistics.