FA. COMP-AID

Contactgegevens FA. COMP-AID: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. COMP-AID: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. COMP-AID

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VREDELAAN 77; 1982; ZEMST, België

Telefoon (phone): 15340930 (+32-15340930) 15340930 (+32-15340930)

Fax (fax): +32 (60) 103-50-19 +32 (60) 103-50-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. COMP-AID: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. COMP-AID"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. COMP-AID"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. COMP-AID, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. COMP-AID. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. COMP-AID, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. COMP-AID. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. COMP-AID
Products information FA. COMP-AID

BTW identificatienummer (tax): BE08218566894
Ondernemingsnummer: 4767486572
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 522,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FA. COMP-AID zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers and computerapparatuur; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. COMP-AID
(Get full report from official database of BE for FA. COMP-AID)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. COMP-AID
Addition kinds of activities for FA. COMP-AID

26579902. Paperboard rug voor blister of huidpakketten | Paperboard backs for blister or skin packages
34430707. Stapelschalen, metalen plaat | Pile shells, metal plate
44999903. vervoer per lichter | Lighterage
51499903. Cacao | Cocoa
76990506. Industriële vrachtwagen reparatie | Industrial truck repair

Werken bij FA. COMP-AID: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. COMP-AID: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. COMP-AID. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. COMP-AID. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediener / Ontbramer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bedienen werktuigmachines Ontbramen van de behuizingen voor de transmisies

  • Chauffeur B / C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

  • Werfleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de werforganisatie en coördinatie op de werf vanaf de start tot de oplevering der werken je stuurt de eigen ploegen aan en coördineert de werken van onderaannemers je bent verantwoordelijk voor de korte termijn planning en bewaakt de overall planning je volgt de kwaliteit op en bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf je bent aanwezig op de werfvergaderingen en verzorgt de werfadministratie je rapporteert aan de projectleider

  • weekendstudent boetiek m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een kinder- en baby speciaalzaak zoeken wij een ervaren student verkoopmedewerker Je werkt wekelijks op zaterdag een ganse dag en je bent beschikbaar ttijdens de Kerstvakantie Je staat in voor het prijzen en aanvullen van de artikelen Je zorgt voor het correct afrekenen van de aankopen Je bent bereid meer te leren over de aangeboden artikelen zodat je klanten ook kan bijstaan met advies.

  • Student Verkoper/Verkoopster (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Als Student Verkoper / Verkoopster geef je graag advies en staan klanten voor jou centraal! Zowel in de winkel als aan de paskamers verleen je specifiek advies bij de verkoop van jeans of andere kledij. Je bent aanspreekpunt voor de klanten. Je werkt graag in teamverband Je houdt van afwisseling: naast verkoop zul je ook leveringen uitpakken, visual merchandising verzorgen, kassa, etc...

  • Operator Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Vaste Job

    Operator en op zoek naar een nieuwe job in regio Hoogstraten? We zoeken een gemotiveerde machine operator voor onze klant te Meer. De firma is gespecialiseerd in het bedrukken van flessen en glazen, is hypermodern en je werkt in een sterk geautomatiseerde omgeving! Je zult constante controles uitvoeren op de producten en de drukmachine en de inpakmachine bedienen en ombouwen. Je werkt in 3 ploegen en hebt ervaring met inpakwerk en onderhouds / ombouwwerken. Je bent technisch aangelegd.

  • Team Lead Finance (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: CCV Belgium

    Type: Vaste Job

    Als Team Lead Finance ben je verantwoordelijk voor de aansturing van twee Financial Officers en vijf Billing & Collection Officers. Jouw doel is om de kwaliteit van de afdeling steeds te optimaliseren en om de goede teamwerking te waarborgen. Je begeleidt de medewerkers bij hun professionele ontwikkeling, zowel op vlak van hard skills als soft skills. Daarnaast fungeer je als regisseur bij het opstellen en optimaliseren van de administratieve en financiële processen, waarbij je de vertaalslag maakt van het strategisch financieel beleid naar de operationele workflows. Je waakt over de permanentie binnen het team en ondersteunt jouw teamleden bij de dagelijkse uitvoering van hun job. Je fungeert als centraal aanspreekpunt en helpt hen bij concrete vraagstukken. Het regelmatig voeren van evolutie- en coachinggesprekken behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden. Ten slotte ben je een sleutelfiguur voor de samenwerking met de andere diensten en departementen binnen CCV Belgium. Je rapporteert aan de Head of Finance

  • Onderzoeker/ster Klantentevredenheid (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: CERTUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een tweetalige deeltijdse onderzoeker/ster met interesse voor klantentevredenheid en de markt van opleiding & consulting. Je functie - Autonoom telefonische kwaliteitsonderzoeken uitvoeren, volgens het Qfor-kwaliteitsmodel met ClientScan bij organisaties die diensten aanbieden op vlak van opleiding en consulting. - Een tevredenheidsonderzoek op basis van het Qfor-kwaliteitsmodel betekent concreet: een kwalitatief open en gestructureerd telefoongesprek, waarin de tevredenheid van de klant in kaart wordt gebracht; online registratie van de onderzoekinformatie en de resultaten; briefing aan de kwaliteitsauditor. De ideale kandidaat is hoger opgeleid. een professional, al dan niet met ervaring in klantentevredenheidsonderzoeken of telefonische enquêtes. perfect tweetalig en vlot communicatief. luistervaardig en objectief. flexibel, met een gezonde nieuwsgierigheid en een open geest. zelfstandig en respecteert deadlines. werkt vlot met een pc. onmiddellijk beschikbaar tijdens de werkuren.

  • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Receptionist(e) - Zaventem - 38u/week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je bent verantwoordelijk voor volgende taken : Onthaal van de klanten en bezoekers aan de receptie Telefonisch onthaal van klanten (informatie geven, gesprek doorschakelen, enz., ...) Zorgen voor de netheid van de receptie Ondersteuning bieden aan de klanten

  • Flexijob McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 10 uur per week kunnen werken, dit op weekdagen, tussen 11u en 14u, eventueel aangevuld met avonduren in het weekend (vrijdag-, zaterdag-, zondagavond) Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

  • KELNER OF OPDIEN(ST)ER (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: PALACE

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van de klanten in ons restaurant. U bent vriendelijk, gemotiveerd en u hebt een goed voorkomen. Interesse? Neem dringend contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van FA. COMP-AID in sociale netwerken
Look for responds of FA. COMP-AID in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. COMP-AID. Laat een reactie achter voor FA. COMP-AID. FA. COMP-AID bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. COMP-AID. Leave a respond for FA. COMP-AID. FA. COMP-AID on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. COMP-AID op de google maps. Adres en contacten FA. COMP-AID
Location of FA. COMP-AID on the google maps. Address and contacts of FA. COMP-AID

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. COMP-AID FA. COMP-AID: Verpola | Hermesse Remy | LAMBERTUS STEPH KERKMAN | Jigam | JOY'S VILLA

Other related companies as FA. COMP-AID: Verpola | Hermesse Remy | LAMBERTUS STEPH KERKMAN | Jigam | JOY'S VILLA

FA. COMP-AID is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. COMP-AID, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08218566894. Het bedrijf FA. COMP-AID bevindt zich op het adres: VREDELAAN 77; 1982; ZEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 522,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Computers and computerapparatuur; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting. Producten gemaakt in FA. COMP-AID zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. COMP-AID is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. COMP-AID is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. COMP-AID, openstaande posities, locatie van FA. COMP-AID op de kaart.

FA. COMP-AID is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. COMP-AID, company assigned to the tax number BE08218566894. The company FA. COMP-AID is located at the address: VREDELAAN 77; 1982; ZEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 522,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Computers and computerapparatuur; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting. Products created in FA. COMP-AID were not found.
The main activity of FA. COMP-AID is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. COMP-AID is not available. You also can look at reviews of FA. COMP-AID, open positions, location of FA. COMP-AID on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. COMP-AID, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. COMP-AID, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. COMP-AID, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. COMP-AID, employees, financial statistics.