LEO KOK

Contactgegevens LEO KOK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEO KOK: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEO KOK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTEELDREEF 51; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50279470 (+32-50279470) 50279470 (+32-50279470)

Fax (fax): +32 (60) 517-75-84 +32 (60) 517-75-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEO KOK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEO KOK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEO KOK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEO KOK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEO KOK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEO KOK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEO KOK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEO KOK
Products information LEO KOK

BTW identificatienummer (tax): BE03932525634
Ondernemingsnummer: 5635131835
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in LEO KOK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEO KOK
(Get full report from official database of BE for LEO KOK)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEO KOK
Addition kinds of activities for LEO KOK

3483. Ammunitie, met uitzondering van handvuur, nec | Ammunition, except for small arms, nec
603500. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions
26559901. Ammunitie blikjes of buizen, bord gelamineerd met metalen folie | Ammunition cans or tubes, board laminated with metal foil
26559902. Pannen en leegten, vezels of karton: uit gekochte materialen | Pans and voids, fiber or cardboard: from purchased material
32290600. Wetenschappelijk glaswerk | Scientific glassware
51220203. Toiletartikelen | Toilet articles
51910103. herbiciden | Herbicides
79220106. Talent agent, theatraal | Talent agent, theatrical

Werken bij LEO KOK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEO KOK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEO KOK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEO KOK. Looking for open vacancies in other companies

 • Teamleader (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg en geeft heldere instructies aan de medewerkers Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning Je zorgt ervoor dat alle procedures (veiligheid, orde en netheid, …) nageleefd worden Je garandeert de continuïteit en treedt op waar nodig Je dragt actief bij tot het verbeterproces van productie of expeditie Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

 • Onderhoudstechnieker (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je een technieker die graag wilt groeien in kennis en kunde? Wil je je groei bestendigen in een productie-omgeving? Komt het voor jou goed uit om in een tweeploegensysteem te werken? Dan is deze functie zeker dé opportuniteit die je zoekt! Onze klant in Maasmechelen is samen met ons op zoek naar een onderhoudsmedewerker die zal instaan voor: Het onderhoud aan productiemachines, Kleine laswerken, Onderhoud aan bedrijfsgebouwen en -terrein. Heb je een passie voor techniek? Mail naar hasselt_1544 @randstad.be of bel ons op 011-260022.

 • Elektrotechnieker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een ELEKTROTECHNIEKER (m/v) Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van ons machinepark  Je werkt voornamelijk aan CNC-gestuurde machines Je springt je collega's bij waar nodig

 • TECHNISCH TEAMLEADER - WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gespecialiseerd in de productie van tuinbouwmachines zijn wij op zoek naar een ervaren teamleader. Als werkplaatsverantwoordelijke bekijk je proactief de opdrachten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Je organiseert de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continu in het oog. Je bezorgt de nodige technische documentatie en je ondersteunt de productiemedewerkers waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw peopleskills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

 • Poetsstudent(e) tijdens de week (min. 1 dag) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs &HR

  Type: Studentenjob

  Voor een schoonmaakbedrijf in Gent is AGO Jobs & HR op zoek naar poetsstudenten die zich wekelijks kunnen vrijmaken. Iedere ochtend word je opgehaald op een vaste locatie in Gent om appartementsgebouwen/scholen/kerken/bedrijven etc te onderhouden. Telkens werken van 7-17h. Dagen zijn af te stemmen met de klant (flexibel).

 • Jobstudent verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

  Regio: BAARLE-HERTOG

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent verkoop. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

 • Student verkoop charcuterie (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken studenten (m/v) die op zaterdag willen werken in een beenhouwering in Kortemark. Je werkt een halve dag. De planning wordt samen besproken. Taken: bedienen van klanten aan de verstoonbank vlees, kaas,...snijden en afwegen afrekenen toonbank aanvullen schoonmaken helpen bij bereidingen

 • Jobstudenten Alma restaurants (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

  Type: Studentenjob

  Ben jij een enthousiaste student? Steek jij graag de handen uit de mouwen? En wil jij graag een extra centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jouw hulp! Kan je één of meerdere dagen per week werken? Werk je liever met flexibele uren? Bij Alma kan het allemaal. Wij bieden je een divers aanbod aan taken... Je kan vlot de kassa bedienen, je staat in voor de afwas, je bereidt verschillende verse broodjes of je voorziet de klanten van een overheerlijke maaltijd achter het buffet. Aarzel dan niet en stel je kandidaat !

 • Young Starter (M/V) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1673241-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je zopas een bachelor- of masterdiploma in elektriciteit, elektromechanica, automatisering en/of bouw behaald? Ben je op zoek naar een eerste professionele ervaring en wens je je technische kennis en vaardigheden te ontwikkelen bij de MIVB? Aarzel dan niet langer en neem deel aan ons programma voor Young Starters! Wat is het Young Starter programma? Dit programma is specifiek bestemd voor pas afgestudeerde bachelors en/of masters en biedt je de kans om je talenten te ontwikkelen, een eerste ervaring op te doen en kennis te maken met de MIVB. Het doel? Je de mogelijkheid bieden een definitieve functie te bekomen aan het einde van dit traject. Met het Young Starter Programma krijg je de kans om: • een individueel traject van 2 jaar te volgen bestaande uit 12 opleidingsdagen • 3 opdrachten van 8 maanden te vervullen in verschillende afdelingen van de onderneming. De opdrachten zullen gekozen worden in functie van je profiel en je vaardigheden, maar ook van de behoeften van de MIVB. • begeleid, opgevolgd en opgeleid te worden door een mentor en de dienst human resources.

 • TECHNISCH COMMERCIEEL BEDIENDE HOUTBEWERKINGSMACHINES (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Je ondersteunt de dienst na verkoop van A tot Z in België. Je staat in voor het opnemen en verwerken van de telefonische meldingen. Je stelt gerichte vragen zodat je een eerste technische diagnose kan opmaken. Je coördineert de planning van de techniekers voor de installatie en depannage van machines. Je onderhoudt nauwe contacten met de techniekers op de baan.

 • Werkvoorbereider Machinebouw (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

  Type: Vaste Job

  Een vlotte productieflow en een goede kwaliteit... Daar zet jij je schouders onder, samen met de werkplaatsverantwoordelijke. Je staat in voor een vlotte productieflow en een goede kwaliteit in nauwe samenwerking met de werkplaatsverantwoordelijke Je zorgt voor de nodige bezetting in de verschillende afdelingen Je werkt nauw samen en in overleg met de andere afdelingen binnen de projectflow

 • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

Zoek naar antwoorden van LEO KOK in sociale netwerken
Look for responds of LEO KOK in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEO KOK. Laat een reactie achter voor LEO KOK. LEO KOK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEO KOK. Leave a respond for LEO KOK. LEO KOK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEO KOK op de google maps. Adres en contacten LEO KOK
Location of LEO KOK on the google maps. Address and contacts of LEO KOK

Andere gerelateerde bedrijven als come LEO KOK LEO KOK: FAC | STEPHAN LAGAE | Martini et Fils | K.S.G.O. ST.JULIAAN | GIUDICE B

Other related companies as LEO KOK: FAC | STEPHAN LAGAE | Martini et Fils | K.S.G.O. ST.JULIAAN | GIUDICE B

LEO KOK is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEO KOK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03932525634. Het bedrijf LEO KOK bevindt zich op het adres: KASTEELDREEF 51; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 376,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in LEO KOK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEO KOK is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEO KOK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEO KOK, openstaande posities, locatie van LEO KOK op de kaart.

LEO KOK is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEO KOK, company assigned to the tax number BE03932525634. The company LEO KOK is located at the address: KASTEELDREEF 51; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 376,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in LEO KOK were not found.
The main activity of LEO KOK is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LEO KOK is not available. You also can look at reviews of LEO KOK, open positions, location of LEO KOK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEO KOK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEO KOK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEO KOK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEO KOK, employees, financial statistics.