LEO BRUYNSEELS

Contactgegevens LEO BRUYNSEELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEO BRUYNSEELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEO BRUYNSEELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 275B13; 2020; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32372487 32372487

Fax (fax): +32 (12) 591-23-62 +32 (12) 591-23-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEO BRUYNSEELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEO BRUYNSEELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEO BRUYNSEELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEO BRUYNSEELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEO BRUYNSEELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEO BRUYNSEELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEO BRUYNSEELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEO BRUYNSEELS
Products information LEO BRUYNSEELS

BTW identificatienummer (tax): BE04261840820
Ondernemingsnummer: 5497528076
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 580,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in LEO BRUYNSEELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEO BRUYNSEELS
(Get full report from official database of BE for LEO BRUYNSEELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEO BRUYNSEELS
Addition kinds of activities for LEO BRUYNSEELS

17610101. Gutter en downspout aannemer | Gutter and downspout contractor
26210606. Papeteries | Papeteries
28920213. Nitrostarches (explosieve) | Nitrostarches (explosive)
34480100. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings
38230106. Thermometers, gevuld systeem: industrieel proces type | Thermometers, filled system: industrial process type
50320504. Betonmengsels | Concrete mixtures

Werken bij LEO BRUYNSEELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEO BRUYNSEELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEO BRUYNSEELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEO BRUYNSEELS. Looking for open vacancies in other companies

 • Machinebediener (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: t-interim Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Machinebediener productie staat in voor het persen, omlopen en ontvormen van de aangeboden wrongelblokken op een hygiënische, gestandaardiseerde wijze zodat de gevormde kazen in ideale omstandigheden qua vorm en structuur aan hun verdere verwerking kunnen starten. Jouw takenpakket is zeer gevarieerd: voorbereiden productieinstallaties voor opstart correct opvolgen van het vooropgestelde persprogramma (ngl de kaassoort) hulp bieden bij diverse posten op de productielijn correcte en efficiënte communicatie naar jouw collega operatoren opdat het productieproces optimaal kan verlopen

 • Automechanieker (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Herstelt, reviseert en voert periodieke controles uit op personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen. Werkt volgens het onderhoudsschema, de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: depannages en testritten op de openbare weg uitvoeren.

 • HUISHOUDHULP VOOR WETTEREN (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wetteren.

 • Jobstudent bouw 1 dag per week (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: JURI

  Type: Studentenjob

  Zin om je handen uit de mouwen te steken? Wij zoeken enkele jobstudenten om ons bij te staan voor het opkuisen van onze werven in Aalter. Eigen vervoer naar de werven in Aalter is een must Bij voorkeur 1 dag per week, dag is samen te bepalen

 • Student with excellent knowledge of Hindi (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Hindi language. The job requires to do data quality checks in Hindi. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

  Regio: SPRIMONT

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

 • All-round Monteur (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: E-EUROTECH

  Type: Vaste Job

  Wij zijn dringend op zoek naar een geschikte kandidaat ter ondersteuning van onze technische dienst.

 • Ontwerpingenieur Machinebouw (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: JobIT

  Type: Vaste Job

  Als Ontwerpingenieur Machinebouw ontwerp je machines, tooling en systemen op maat van de klant. De uitwerking van het project start bij jou. Je dimensioneert en selecteert de te gebruiken componenten. Je doet de begeleiding of de uitwerking van de detailengineering. Je begeleidt de opmaak van het werkplaatsdossier en de voorbereiding van de bestellingen van de materialen en de inkoopdelen. Als Ontwerpingenieur Machinebouw volg je de montage in overleg met de werkplaatsverantwoordelijke op. Je stelt het machinedossier samen of begeleidt dit. Je test jouw ontwerp in de werkplaats van mijn klant en/of bij hun klant. Je ondersteunt de technische opmaak van offertes.

 • TECHNISCH TEKENAAR (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Na een intensieve opleidingsperiode om het gamma te leren kennen, werk je actief mee aan de interne productontwikkeling alsook aan de coördinatie en opvolging van de externe productontwikkeling. De focus ligt op het bedenken en implementeren van nieuwe producten en optimaliseren van bestaande producten uit het gamma. je stelt haalbaarheidsstudies en kosten/baten analyses op en voert producttesten uit je zoekt mee naar de juiste leveranciers je zorgt voor technische productdocumentatie en houdt deze up-to-date je geeft product-technische ondersteuning aan medewerkers van diverse afdelingen je bent verantwoordelijk voor de productkwaliteit- en functionaliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gezonde KMO in de interieursector. Ze richten zich op het high end segment van decoratie en ontwikkelen en produceren alles op maat van de klant. Het eigen ontwikkelingsteam ontwikkelt producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met de fijnste afwerking. Meer dan 70% van de verkoop is afkomstig uit eigen ontwikkelingen. Ter vervanging van een medewerker die op pensioen gaat, zoeken we een technisch tekenaar.

 • IT-Planet - Agile Coach (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Algemene informatie Startdatum: ASAP Duurtijd: einde jaar (verlenging mogelijk) Locatie: Antwerpen   Jobomschrijving Je zal een sleutelrol spelen in het introduceren van de Agile mindset binnen het bedrijf Je zal een coach zijn voor croos-functional teams die zich focussen op de digitale producten en services Je zal zowel teams als individuen begeleiding naar een efficiëntere manier van werken Je helpt en begeleidt de teams naar de "New way of working" gedurende de transformatiefase Je zorgt voor een continue verbetering Je herkent obstakels/ problemen en komt met een passende oplossing Je ondersteunt de Scrum Masters en Junior Agile coaches bij andere squads Je moedigt de teams aan om elkaar uit te dagen en feedback te geven Je geeft training over Agile methodologieën (Scrum, Kanban, Lean, ...)   Jouw profiel Je hebt minstens 3 jaar ervaring als Agile Coach in grote omgevingen Je hebt een Bachelor/Master diploma of gelijkwaardig door ervaring Je hebt uitstekende coaching skills en kan hier concrete ervaringen bij voorleggen Je kent het verschil tussen coaching en mentoring en weet wanneer welke toe te passen Je bent een goede luisteraar Je bent analytisch ingesteld en oplossingsgericht Je twijfelt geen seconde om initiatief te nemen Je houdt ervaring om in een multiculturele omgeving te werken Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands Bezit je één van volgende certificaten, dan is dat een grote troef:  Certified Agile Practitioner, Certified Scrum Master of Professional Scrum Master   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ...   Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar..   Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie!

 • extra's, kelner, bijverdienste (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: VOLTAIRE

  Type: Flexijob

  klanten bedienen

 • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: MARKIES DE SALADE

  Type: Flexijob

  Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

Zoek naar antwoorden van LEO BRUYNSEELS in sociale netwerken
Look for responds of LEO BRUYNSEELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEO BRUYNSEELS. Laat een reactie achter voor LEO BRUYNSEELS. LEO BRUYNSEELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEO BRUYNSEELS. Leave a respond for LEO BRUYNSEELS. LEO BRUYNSEELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEO BRUYNSEELS op de google maps. Adres en contacten LEO BRUYNSEELS
Location of LEO BRUYNSEELS on the google maps. Address and contacts of LEO BRUYNSEELS

Andere gerelateerde bedrijven als come LEO BRUYNSEELS LEO BRUYNSEELS: Inako CV | KEMPENEER-KUBOTA | SARA TORREKENS | GEERT VAN HUYLENBROUCK | JOANNA HAEX

Other related companies as LEO BRUYNSEELS: Inako CV | KEMPENEER-KUBOTA | SARA TORREKENS | GEERT VAN HUYLENBROUCK | JOANNA HAEX

LEO BRUYNSEELS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEO BRUYNSEELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04261840820. Het bedrijf LEO BRUYNSEELS bevindt zich op het adres: JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 275B13; 2020; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 580,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in LEO BRUYNSEELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEO BRUYNSEELS is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEO BRUYNSEELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEO BRUYNSEELS, openstaande posities, locatie van LEO BRUYNSEELS op de kaart.

LEO BRUYNSEELS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEO BRUYNSEELS, company assigned to the tax number BE04261840820. The company LEO BRUYNSEELS is located at the address: JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 275B13; 2020; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 580,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in LEO BRUYNSEELS were not found.
The main activity of LEO BRUYNSEELS is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LEO BRUYNSEELS is not available. You also can look at reviews of LEO BRUYNSEELS, open positions, location of LEO BRUYNSEELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEO BRUYNSEELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEO BRUYNSEELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEO BRUYNSEELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEO BRUYNSEELS, employees, financial statistics.